18.12.12

Η Όλγα τα πήρε στο κρανίο!


Σύμφωνα με ανάρτηση του inews,  η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη τα πήρε στο κρανίο με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Νίκο Καραχάλιο για τη στελέχωση των γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό, αλλά και για τα μάτια μιας ξανθιάς πρώην μοντέλας.


Όπως αναφέρουν τα Νέα, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξερράγη όταν έμαθε ότι ο ΕΟΤ πλήρωσε το εισιτήριο της πρώην μοντέλας και γυμνάστριας Γιάννας Νταρίλη για να έρθει από την Αμερική στα εγκαίνια μιας έκθεσης.
Την ίδια ώρα που τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό παραμένουν ακέφαλα, παρότι οι σχετικές προκηρύξεις είναι έτοιμες από τον περασμένο Μάιο!

Πιθανόν έτσι εξηγείται το ότι ο μέχρι πρόσφατα ευνοούμενος Νίκος Καραχάλιος δεν παρέστη στην πρόσφατη παρουσίαση του Χωροταξικού Σχεδίου για τον Τουρισμό.
Έτσι, μετά από έντονο καυγά, η υπουργός Τουρισμού  απέλυσε τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ από την θέση του.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διοριστεί αντικαταστάτης, και η υπουργός βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος για την εν λόγω θέση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόντρα της υπουργού και του γενικού γραμματέα κρατάει καιρό, αφού όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υπήρχε μεταξύ τους μεγάλη διάσταση απόψεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου