21.1.13

Είναι απλό: Μας θεωρούν ηλίθιους…


Από τότε που ανέλαβε ο Σαμαράς, έχω να λέω για το πόσο άτυχος είναι, καλούμενος να διαχειριστεί τα της Ελλάδας στην πιο δυσμενή για αυτήν χρονική συγκυρία.

 
Είναι σαν να τον έφτυσε η μοίρα του…
Σαν να τον μάτιαξαν οι εχθροί του…
Σαν να συνωμότησαν τα αστέρια….



Αλλιώς, πως εξηγείται το γεγονός, ότι πέρα από ΔΝΤ, τρόικες, μνημόνια, χρέη, ελλείμματα, ανεργία, λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα, ΑΟΖ, Τσίπρες, μίπρες κλπ, ο Σαμαράς έχει τώρα να αντιμετωπίσει και το φρούτο της τρομοκρατίας;
Και όχι μιας συγκροτημένης τρομοκρατίας στυλ ΕΟ 17Ν, με την όποια λογική της, αλλά μια κατσαπλιάδικη εκδοχή της, που περισσότερο θυμίζει καταστάσεις  αρρωστημένης τζιχάντ παλαιού τύπου, παρά οτιδήποτε άλλο.
Έτσι, σε μια εποχή που η αριστερή τρομοκρατία έχει εκλείψει στην Ευρώπη, η χώρα μας για μια ακόμη φορά βγάζει προς τα έξω τον βαλκανικό επαρχιωτισμό της, με όσα κακά για την εικόνα της αυτό συνεπάγεται.
Το αν αυτή η ανεγκέφαλη τρομοκρατία είναι προϊόν κάποιων τρελαμένων δήθεν ιδεολόγων «επαναστατών» που επιδιώκουν το χάος, ή κάποιων (ξένων) μυστικών υπηρεσιών που θέλουν την αποσταθεροποίηση του Σαμαρά, θα φανεί.
Προς το παρόν, αυτό που φαίνεται είναι η περαιτέρω εξάπλωση του μπάχαλου σε μια κοινωνία ήδη ζαλισμένη, τα μέλη της οποίας παραπατάνε, ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρουν τον μπούσουλά τους.
Έτσι, απλά δίνεται για μια ακόμη φορά η ευκαιρία σε κάποιους τρίτους (π.χ ΗΠΑ) να μας λοιδορούν, και να μας κουνάνε το  δάχτυλο, εκδίδοντας ακόμη και ταξιδιωτικές οδηγίες…. Εναντίον της οπισθοδρομικής και «επικίνδυνης» Ελλάδας.
Και την ώρα που ο Σαμαράς έχει όλα αυτά στο κεφάλι του, δεχόμενος επιθέσεις από παντού, ο κατ εξοχήν υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας σουλατσάρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο, και από φόρουμ σε φόρουμ, παραδίνοντας «μαθήματα», και κάνοντας διαλέξεις υψηλής διαχείρισης κρίσεων!
Και από κάτω, τα εκλεκτά ακροατήρια του να τον κοιτούν σαν χάνοι, χειροκροτώντας τους στοχασμούς του!!!!!
Απ την άλλη, ο αρχηγός τη αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν δεν βάζει νάρκες στο εσωτερικό της χώρας, περιοδεύει τον πλανήτη σαν άλλος Τσε Γκεβάρα, φιλάρεσκος και ευθυτενής, συνομιλώντας με ξένους ηγέτες, χαριεντιζόμενος με διάφορους ομοϊδεάτες του, υπονομεύοντας την χώρα, και γενικά παίζοντας έναν «διεθνή ρόλο» που καθόλου μα καθόλου δεν του πάει, αφού σε μια ιδανική Ελλάδα, θα ήταν μόνιμα στο 2-3%, παλεύοντας με τους Αν. Ελ. του Καμμένου, για το ποιος θα μπει στη Βουλή.
Για να μην αναφερθώ και στον άλλο νεόκοπο «σωτήρα», τον Λοβέρδο, που μάλιστα ιδρύει και κόμμα, και ο οποίος όψιμα καταγγέλλει εκ του ασφαλούς το μνημόνιο, και αποτάσσεται τον πρώην αρχηγό του, του οποίου όχι μόνο υπήρξε πειθήνιος υπουργός, αλλά είχε δηλώσει (προ δυο μηνών) πως όποιος τολμήσει να τα βάλει με τον ΓΑΠ… θα έχει να κάνει με τον ίδιο, και «πως θα γίνει μακελειό»!!!!!
Για να μην αναφερθώ επίσης και στις δηλώσεις του ότι οι βουλευτές θα πρέπει να αμείβονται από ιδιωτικά κεφάλαια, ή κάπως έτσι!!! Αν δηλαδή το κατάλαβα καλά, μιλάμε για μεγάλο φρούτο…
Μα πόσο ηλίθιους, και πόσο αμνήμονες μας θεωρούν όλοι αυτοί οι «πράκτορες του χάους»;

Strange Attractor 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου