8.8.13

Φοροφυγάδες παντού…



Περιστατικό που θύμισε την περιπέτεια των ελεγκτών του ΣΔΟΕ στην Ύδρα έλαβε χώρα στις Αρχάνες της Κρήτης, με τον κόσμο, ούτε λίγο ούτε πολύ, να διώχνει το κλιμάκιο που βρέθηκε στην περιοχή για έλεγχο.



Σύμφωνα με  ρεπορτάζ από το Cretalive, η επίσκεψη του κλιμακίου στην πλατεία των Αρχανών έγινε ανήμερα της γιορτής της Μεταμόρφωσης, μεγάλη γιορτή για την περιοχή, που κάθε χρόνο κατακλύζεται από κόσμο.



Με αφορμή την κοσμοσυρροή έσπευσε και το ΣΔΟΕ για έλεγχο, αντιμετώπισε όμως την αντίδραση του κόσμου, που θεώρησε προκλητική αυτή την «επίσκεψη» την ημέρα της γιορτής του χωριού.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα πελατών μεγάλης ταβέρνας, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ να αποχωρήσουν.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν χρόνο, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που είχε σπεύσει στην Υδρα αποκλείστηκε από εξαγριωμένους κατοίκους στο Αστυνομικό Τμήμα και χρειάστηκε να σταλεί κλιμάκιο της Αστυνομίας από την Αθήνα προκειμένου να «απελευθερωθούν».
Πιο πρόσφατο είναι το περιστατικό με την επιχείρηση στη Χαλκιδική, η οποία αγνόησε το 48ωρο «λουκέτο» του ΣΔΟΕ και λειτούργησε κανονικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου