22.12.13

Οι ιστορίες φρίκης των Ελληνικών media.



1. Μέχρι πριν μια βδομάδα, όλοι μαζί εν συγχορδία, συνεπικουρούμενοι από τους πατριάρχες του πολιτικού λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ, μας είχαν «πείσει» ότι θα κλείσει η Αμυντική Βιομηχανία της χώρας. Και αν δεν κλείσει δεν πρόκειται να πάρουμε τη δόση του 1 δις…



Η αμυντική βιομηχανία δεν έκλεισε, αντίθετα εξυγιαίνεται, την δόση την πήραμε, και οι εργαζόμενοι ευχαριστούν την κυβέρνηση για την μεγάλη της προσπάθεια!
Ασφαλώς αυτή η είδηση δεν προβλήθηκε σχεδόν πουθενά…



2. Πριν μια βδομάδα, συντονισμένα, media και λοιποί λαϊκιστές, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι οι κυβερνώντες «ΔΗΜΕΥΟΥΝ» τα σπίτια του κοσμάκη, με το νέο ενιαίο φόρο και με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών, χάριν των τραπεζιτών και των (γνώριμων στον «επενδυτικό» ΣΥΡΙΖΑ) ξένων funds…
Αποδείχτηκε ότι ο φόρος θα είναι πολύ μικρότερος, με γενναίες ελαφρύνσεις για τους αδύναμους και ότι η κυβέρνηση (χωρίς καν τη συγκατάθεση της Τρόικας) προστάτεψε πλήρως την πρώτη κατοικία φτωχών, μεσαίων και αδυνάμων.
Άλλωστε το 90% των δανειοληπτών δεν ξεπερνά τις 200.000 αντικειμενική αξία, και το 90 % των φορολογουμένων δεν ξεπερνά τα 35.000 ετήσιο, καθαρό (χωρίς εισφορές, φόρους και παρακρατήσεις) εισόδημα.
Αλλά όμως αυτό το 10% είναι αυτό που σίγουρα έχει να πληρώσει, και ορθώς εξαιρείται, γιατί επί της ουσίας στερεί από νέα ζευγάρια πρόσβαση σε δανειοδότηση πρώτης κατοικίας και αναθέρμανση της αγοράς.
Ίσως και αυτή η είδηση να μην προβληθεί όπως πρέπει, ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία στην κοινωνία!
Σε αναμονή, λοιπόν, της επόμενης ιστορίας φρίκης, λαϊκισμού και αναστάτωσης της Ελληνικής οικογένειας….

1 σχόλιο:

  1. εφχαρειστο τιν κηβερνεισοι που μας εσοσε κε αισασ για τιν διασκεδασι που μας προσφαιρται.χαρακιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή