9.6.14

Ιδεώδη ρεεεεε…



Ξυπνάω στο γραφείο ιδρωμένος και ακούω ότι παίζουν Σπηλιωτόπουλος, Συλβάνα Ράπτη και Χριστοφιλοπούλου για το Υπουργείο Παιδείας και ψάχνω διαβατήριο για Καναδά.




Ο Στουρνάρας με το Θεοχάρη ξωπετάχτηκαν γιατί ο λαός, αυτός ο μέγας θεσμός που λέγεται λαός, ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και Χ. ΑΥΓΗ. 
Δεν θέλει λέει μεταρρυθμίσεις και πίσω θέλει τα δικά του τα ωραία, το «σοσιαλιστικό» μπάχαλο που υπήρχε και τον βόλευε  μια χαρά. Και καμιά Ολυμπιάδα αν υπάρχει την αναλαμβάνει.
Ιδεώδη ρεεεεε…  


Ο Σπύρος είπε κάτι ωραία ηρωικά, δε λέω, δηλαδή να μιλήσει η ΔΗΜΑΡ με την ΕΛΙΑ και το ΠΟΤΑΜΙ να κανονίσουν καμιά ταβέρνα μετά από σινεμά, Σάββατο απόβραδο με ασετιλίνη στην Αριστοτέλους που γερνάς. 
Ο Βενιζέλος έκοβε κάτι φλούδες μανταρίνι και έριχνε στα μάτια του Κουβέλη να πονά.
Αν έχετε παίκτες μου έγνοια πώς να σώσετε το παντεσπάνι σας δεν έχει κανένα νόημα να μας τραβάτε και μας σα μαλάκες στην Αριστοτέλους καλοκαιριάτικα. Κάντε το αλλά χωρίς εμάς γιατί εμείς άλλα τσιβιά έχουμε στον κώλο μας, είμαστε άλλη γενιά, όχι δρακογενιά, αλλά μια μαλακογενιά που αγάπησε τη μέτρηση, το πείραμα και το αποτέλεσμα.
Να μην αποκτήσουν τίποτα τα παιδιά μας χωρίς να κοπιάσουν που γράφει και η φίλη μου η Ειρήνη. 
Αλλά να μη δουλεύουμε οι μισοί για να αράζουν οι άλλοι μισοί σε κάτι γραφειάρες με τα ωραία τους, ούτε να παίρνουν σύνταξη στα 45 με ανήλικο παιδί, 15 χρονών. Και οι γατόγατοι που πιάσαν την καλή να πληρώνουνε και κάνα φόρο. Αλλά γι αυτά αγόρια πονηρά δε λέτε τίποτα. 
Κι αν λέτε δεν πράττετε.
Οι κόκκινες και πράσινες γραμμούλες σας είναι διακεκομμένες για να περνάτε όποτε θέλετε από μέσα.
Όχι παίκτες δεν θάρθουμε μαζί σας.
Σκοντάφτουμε στις ατόφιες δικές μας κίτρινες γραμμές;
Γιατί κίτρινες;
Ίσως γιατί είμαστε ΑΕΚ.

Λεωνίδας Καστανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου