15.7.14

Ο χωρισμός Πετράν με Τζενάκι βάζει φωτιές στο τουρισμό μας!



Την απόφαση να δώσουνε τέρμα στην μέχρι στιγμή πλήρως απαθή στάση που είχαν επιλέξει να κρατήσουν, και να  προβούνε σε δυναμικές κινητοποιήσεις μέχρι τέλους ενάντια στον πρόσφατο χωρισμό του Πέτρου Κωστόπουλου με την Τζένη Μπαλατσινού, πήρανε το πρωί της Δευτέρας ύστερα από έκτακτη γενική συνέλευση του κλάδου τους, οι ιδιοκτήτες όλων των διάσημων νυχτερινών μπαρ της Μυκόνου.



Απεργία διαρκείας των μπαρ της Μυκόνου μέχρι τελικής δικαίωσης!
Οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών διασκέδασης του πανέμορφου νησιού των Κυκλάδων, μετά από μία μαζική, έκτακτη, και πένθιμου -λόγω των δραματικών γεγονότων- χαρακτήρα, γενική συνέλευση του κλάδου τους η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε γνωστό beach bar της Μυκόνου στο οποίο συνέρρευσε ακόμη και απλός κόσμος που απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί αλλά παράλληλα δεν ξεχνάει να εκφράζει συνεχώς την αλληλλεγγύη του στο δράμα που βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αποφάσισαν ομόφωνα την άμεση έναρξη απεργίας διαρκείας μέχρι το διάσημο ζευγάρι να ξανασκεφτεί ωριμότερα το ζήτημα και να τα ξαναβρεί.



Η απεργία των μπαρ αποφασίστηκε να ξεκινήσει από την Τρίτη το βράδυ ενώ έντονοι και απόλυτα δικαιολογημένοι είναι οι φόβοι της κυβέρνησης και ειδικότερα του Υπουργείου Τουρισμού για το ανεπανόρθωτο πλήγμα που μπορεί να έχει μία τέτοιου είδους απεργία στον τουρισμό, μία περίοδο που όπως είναι φυσικό στο νησί εισρέουνε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τουρίστες από κάθε άκρη της γης.
Καλούνε όλα τα αντίστοιχου είδους μαγαζιά να συστρατευθούν στον δίκαιο αγώνα τους!
Να βροντοφωνάξουν και αυτά όχι στην παθητική αποδοχή του κοινωνικού δράματος και να  συστρατευθούνε και αυτά δυναμικά στον ανυποχώρητο αγώνα που τα ίδια ξεκινάνε από αύριο βράδυ ενάντια στο σκανδαλώδες διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, καλούνε τα νυχτερινά μπαρ της Μυκόνου όλα τα συναφούς είδους μαγαζιά διασκέδασης και ψυχαγωγίας της ελληνικής επικράτειας.
Ενδεικτικά σε πλήρη συστράτευση στον αγώνα καλούνται -μεταξύ άλλων-:
1. Όλα τα νυχτερινά μαγαζιά των βορείων Προαστείων Αττικής,
2. Όλα τα καλοκαιρινά night clubs της παραλιακής,
3. Όλα τα clubs και οι καφετέρειες του Κεραμεικού (Γκάζι)
4. Όλες οι glamour καφετέριες του Κολωνακίου,
5. Κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας πολίτης που θέλει να εκφράσει δυναμικά την αντίθεσή του απέναντι στην κοινωνική τραγωδία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με διαρροές από το μέτωπο των μπαρ της Μυκόνου, θα επιδιωχθεί άμεσα η δημιουργία πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής αγώνα με σκόπο την μελλοντική διοργάνωση πολύμορφων μέσων αγώνα σε κάθε τμήμα της ελληνικής επικράτειας.
Ορατός ο κίνδυνος της επιστράτευσης των εργαζομένων των μπαρ της Μυκόνου, από την κυβέρνηση!
Μετά την πολύ πρόσφατη επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ, σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και η πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων των μπαρ της Μυκόνου, καθώς η κυβέρνηση θεωρεί πως ένα ενδεχόμενο διαρκές λουκέτο στα μπαρ της Μυκόνου θα έχει σίγουρα ανυπολόγιστες καταστροφικές συνέπειες για την χώρα στον τομέα του τουρισμού.
Οι ιδιοκτήτες των μπαρ του νησιού των Κυκλάδων ήδη περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης σχετικά με το αν η απεργία διαρκείας που αποφάσισαν είναι παράνομη και καταχρηστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου