29.10.14

Η κόκκινη Ρένα που έγινε… πουά!



Οι μάσκες έπεσαν: και ο πλέον καλοπροαίρετος και καλόπιστος πολίτης, αυτός που έχει σιχαθεί όλα τα κόμματα, όλους τους πολιτικούς και πολιτευτές και αναζητεί μια αλλαγή που θα μεταβάλλει και τους δικούς του υλικούς όρους διαβίωσης, κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αλυσοδένεται με τα προβλήματα των πολιτών ως αντιπολίτευση και όταν και αν αναλάβει εξουσία θα προσδεθεί στο άρμα των ισχυρών, των τραπεζών και άλλων μεγαλόσχημων.




Με τη Γιάννα να δίνει το σύνθημα οι υπαρκτοί ολιγάρχες θα αλώσουν για ακόμη μια φορά τη χώρα με όχημα τον ΣΥΡΙΖΑ.





Δεν προσλαμβάνει τις καθαρίστριες η Ρένα για να μην ευτελίσει τον αγώνα τους!
Ο οποίος προστάζει την παρουσία τους στο πεζοδρόμιο, μέχρι να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία και «τακτοποιηθούν» οι αγωνιστές του.
Η Χαρούλα Αλεξίου πάλι θα δουλέψει διπλοβάρδια και ίσως εκτός από τα δικαιώματα των καθαριστριών να υμνήσει και τα αντίστοιχα των ιδιοκτητών συνεργείων καθαρισμού.
Η Ρένα είναι ο εφαρμοσμένος ΣΥΡΙΖΑ ή αλλιώς ο υπαρκτός σοσιαλισμός. Αποτελεί την πλήρη ενσάρκωση της κυβερνητικής αριστεράς αλά γκρέκα», ενός καιροσκοπικού σχηματισμού που από κόμμα διαμαρτυρίας έγινε εξουσίας, μέσω της απορρόφησης του ρουσφετολογικού/συνδικαλιστικού τμήματος του ΠΑΣΟΚ. Μετενσάρκωση της Αλλαγής των ΄80ς, ρίχνει δίχτυα για ψήφους προς πάσα κατεύθυνση.
Ο σκοπός της κατάκτησης της εξουσίας αγιάζει τα μέσα και στο πλαίσιο αυτό οι «καλές και φτωχές» καθαρίστριες που της πετούν στο δρόμο οι «κακοί» Υπουργοί, είναι η απόδειξη της «ηθικής ανωτερότητας» της Κουμουνδούρου.
Για όσους ψάχνουν μανιωδώς την παράγραφο στο “Κεφάλαιο” που ο Μαρξ ευνοεί την εργοδοσία έναντι των εργατών ή μήπως έκανε κάποια εξαίρεση με τις καθαρίστριες, τους ενημερώνουμε ότι ενώ είχε προβλέψει την πτωτική τάση του ποσοστού κέρδους, δεν είχε λάβει υπόψη στην ανάλυση του τους διαγωνισμούς του ελληνικού δημοσίου, όπου το τίμημα είναι όσο υψηλό θέλει ο εργολάβος. 
Και οι καθαρίστριες είναι ξεκάθαρες.
Δεν ζήτησαν τίποτα από τη Ρένα, δεν τους υποσχέθηκε τίποτα η Δούρου. Σύμφωνοι.
Η περίπτωση με την ενέργεια της η Περιφερειάρχης να στερεί το δικαίωμα στην εργασία από ΑΛΛΕΣ άνεργες του ιδιωτικού τομέα και ταυτόχρονα να ευνοεί τους εργολάβους δεν τους ενδιαφέρει.
Ας βάλουν ακόμη ένα πανό στην Καραγιώργη Σερβίας: «εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί ΠΑΡΤΗΣ»
Σε απλά ελληνικά η κόκκινη Ρένα έγινε πουά: δεν τόλμησε να αγγίξει έναν «προβληματικό» διαγωνισμό, του οποίου το τίμημα έχει κριθεί υπερβολικό από το Ελεγκτικό Συνέδριο και μειώθηκε, δεν θέλησε να δείξει καν διαφορετικές προθέσεις από αυτές του προκατόχου της, έστω κι αν η κατάληξη ήταν η ίδια λόγω θεσμικού πλαισίου ή νομικών δεσμεύσεων.
Πλέον είμαστε βέβαιοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταργήσει ούτε τις παρελάσεις, όπως συχνά πυκνά δηλώνουν στελέχη του.
Απλά θα τις αναθέσει σε ιδιώτες…

Μικρός Οδυσσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου