12.3.15

Όταν χάνεις λάδια…



Μέσα στην απέραντη σοσιαλιστική φιλανθρωπία του ο Σύριζα, το είπε και το έκανε.
Μπορεί δηλαδή να μην έκανε τίποτα άλλο απ όσα είχε υποσχεθεί, αλλά στο θέμα των λαθρομεταναστών πρόλαβε.
Τους άφησε ελεύθερους.
Δηλαδή χύμα στο κύμα.




Με αποτέλεσμα να ξαναγεμίσει η Ομόνοια με χιλιάδες ταλαίπωρους, που χωρίς μία στη τσέπη και χωρίς σπίτι, περιφέρονται άνευ σκοπού…
Και σε λίγο καιρό θα ξαναθεριέψει το μικροέγκλημα, οι διαρρήξεις, οι ληστείες, ακόμη και οι συμπλοκές με γιαταγάνια.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμιά ελπίδα να βρουν δουλειά, και πολλοί εξ αυτών καμιά διάθεση.
Οπότε;


Βέβαια ο κ. Πανούσης αν και  διακεκριμένος εγκληματολόγος, μοιάζει να αγνοεί ότι αυτό που έκανε απλά καλλιεργεί την εγκληματικότητα. Εκτός κι αν το ξέρει, και το κάνει επίτηδες, έτσι ώστε να μη μείνουν οι εγκληματολόγοι από δουλειά.
Ή ίσως το κάνει σαν ένα είδος κοινωνικού πειράματος in vivo, και στο τέλος να δημοσιεύσει κάποια επιστημονική εργασία για το πώς εξελίσσεται η εγκληματικότητα… από το πουθενά.
Όσο για Τασία Χριστοδουλοπούλου, υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής (ταρτατατζούμ)… τι να πει κανείς; Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.
Ενώ οι απελευθερωμένοι λαθρομετανάστες μεταφέρονται με πούλμαν της αστυνομίας στην πλατεία Ομονοίας, η ίδια το αρνείται, αφού όπως λέει έχουν όλοι δηλώσει διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, κλπ!!!!!!
Ναι, συμπληρώνω εγώ ο ποταπός,  μάλιστα τους περιμένει στο σπίτι η σύζυγός τους με τις παντόφλες ζεστές και με κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο…
Δείτε όμως τι γράφει επ αυτού το iefimerida:
Δεν έχει τέλος το σήριαλ με το θέμα των μεταναστών, οι οποίοι από την Αμυγδαλέζα επιστρέφουν με πούλμαν στο κέντρο της Αθήνας και να μένουν ελεύθεροι, μετά από απόφαση της κυβέρνησης.
Μάλιστα η νέα δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων.
Συγκεκριμένα η κα Χριστοδουλοπούλου είπε «τους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί εκεί είναι το φτηνό φαγητό, οι συμπατριώτες τους, το μετρό. Το επιχείρημα “γιατί όχι στην Εκάλη;” απαντώ τι να κάνουν στην Εκάλη....! Είναι σαν το ερώτημα “γιατί δεν τους πάει η υπουργός στο σπίτι της;”! Επειδή το Υπουργείο εδώ έχει γίνει το σπίτι μου θα τους φέρω εδώ, στο Υπουργείο, αν ενοχλούν. Έχει πολλούς διαδρόμους…»
Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι πως πολλοί από τους μετανάστες δεν έχουν κάποιο σπίτι για να μείνουν με αποτέλεσμα να διανυκτερεύουν ως άστεγοι στους δρόμους.
Ωστόσο αυτό που οι τηλεοπτικές κάμερες και φωτογραφικοί φακοί των ΜΜΕ καταγράφουν καθημερινά δεν το αποδέχεται η αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου που υποστηρίζει ότι «το ότι κοιμούνται στο δρόμο και δεν έχουν πού να πάνε και ότι ψάχνονται είναι ψέμα», σημειώνοντας ότι «στους όρους που έχουμε βάλει είναι να δηλώσει οικία κατοικίας αλλά και Αστυνομικό Τμήμα που θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 15 μέρες».

Strange Attractor

1 σχόλιο:

  1. είμαι ένας φιλελεύθερος κοσμοπολίτης και ορκισμένος εχθρός του εθνικοπατριωτισμού.
    θέλω ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα που να πρεσβεύει
    1.ταχύτερη ενσωμάτωση των μεταναστών, με πρώτα τα παιδιά τους
    2. διαχωρισμός κράτους και Εκκλησίας
    3. αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών
    4. ολοκληρωτική εξομοίωση των ομοφυλοφιλικών ζευγαριών με τα ετεροφυλόφιλα
    Μονο η Ντόρα μπορεί να δημιουργήσει τη ΝΔ που όλοι ονειρευόμαστε! Η Ντόρα μπορεί να φτιάξει ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα χωρίς εθνικοπατριωτικές κορώνες και αναχρονιστικές απόψεις. Τον μεσαίο χώρο και τους πραγματικούς φιλελευθερους δεν τους κερδίζεις με απόψεις σαν τις δικες σας. Ναι στην ελευθερια !Ναι στη πολυπολιτισμικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή