26.5.15

Γκραν γκινιόλ στην παιδική χαρά…



Μια θλιβερή υπόθεση, σαν βγαλμένη από ταινία γκραν γκινιόλ, έλαβε χώρα προχθές στην Αμερική.
Μια τραγική και παράλληλα αλλόκοτη υπόθεση, που αφορά μια γυναίκα την οποία βρήκαν οι αστυνομικοί  σε μια παιδική χαρά, να σπρώχνει το αγοράκι της στη κούνια…




Μέχρι εδώ όλα καλά. Τι πιο φυσιολογικό από μια μάνα με το παιδί της να χαίρονται τις κούνιες.
Μόνο που το παιδί ήταν νεκρό!



Σύμφωνα με την αστυνομία της Maryland, η γυναίκα μπορεί να ήταν στο πάρκο για πολλές ώρες, ίσως μάλιστα και να πέρασε εκεί ολόκληρη τη προηγούμενη νύχτα, σπρώχνοντας το νεκρό αγοράκι.
Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, προβληματισμένοι για το μεγάλο χρονικό διάστημα που η γυναίκα ήταν στη παιδική χαρά με το γιο της.
Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί στις 7 το πρωί, βρήκαν την 24χρονη μαμά σε κατάσταση «ύπνωσης», να σπρώχνει μονότονα τη κούνια, ενώ το παιδάκι δεν είχε επάνω του κανένα εμφανές σημάδι που να εξηγεί την αιτία θανάτου του.
Η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από ψυχιάτρους, ενώ έδωσε στους αστυνομικούς διάφορες διευθύνσεις κατοικίας.
«Πρόκειται για μια πολύ θλιβερή και συγχρόνως τραγική υπόθεση για όλους μας», λέει ο υπεύθυνος αξιωματικός της αστυνομίας, προσθέτοντας πως «όλοι ψάχνουμε για απαντήσεις…».

S.A.
NBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου