26.5.15

Στη κόλαση της… Βουλής!



Ή αλλιώς: Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ…ί  χτενίζεται….
Ή αλλιώς: Στα σαγόνια της Ζωζώς…

Την ώρα που η οικονομία μας στενάζει κυριολεκτικά, και η χώρα βρίσκεται μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης, την ώρα που κλείνουν σωρηδόν επιχειρήσεις, ενώ οι (συριζαίοι ως επί το πλείστον)  δημόσιοι υπάλληλοι δεν ξέρουν αν και σε τι είδος θα πληρωθούν το επόμενο 15θήμερο…

Εσείς βρε προδότες τι κάνατε όταν έκλεισαν την ΕΡΤ;


Την ώρα που τα πάντα όλα βουλιάζουν, και οι ξένοι σχεδιάζουν γελώντας την αποπομπή και τον παραδειγματισμό μας από την ευρωπαϊκή οικογένεια, την ώρα δηλαδή που μεθοδεύεται η σύγκλισή μας με το Σουδάν και τη Ζιμπάμπουε, θα έλεγε κανείς ότι οι κυβερνώντες μας θα είχαν ανασκουμπωθεί και θα δούλευαν νυχθημερόν, μπας και περισώσουν ότι μπορούν…
Εσύ είσαι που το λές;


Και όμως… μπορεί ο Σαμαράς να ήταν εργασιομανής και να δούλευε 24 ώρες το 24ωρο, οι σημερινοί όμως είναι στην καρακοσμάρα τους.
Τρία πουλάκια κάθονται!
Δεν ξέρω για τον Αλέξη, που άσπρισαν τα μαλλιά του τελευταία, αλλά αν κρίνω από τα υπόλοιπα μεγαλοστελέχη της κυβέρνησης, η ζωή γι αυτούς συνεχίζεται όπως παλιά.
Όπως τότε δηλαδή που έκαναν στείρα αντιπολίτευση, που δεν είχαν καμιά ευθύνη, και που ζούσαν το όνειρο του να είσαι αριστερός στην μπανανία που λέγεται Ελλάδα.
Στο βαλκανικό λούνα παρκ της απόλυτης ατιμωρησίας.
Στη Ντίσνεϊλαντ της ανέξοδης μπαρουφολογίας!
Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι ο Δρ. Μπαρουφάκης συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν σελέμπριτι μαϊντανός, ο Καμένος κόβει βόλτες στο Αμέρικα (σαν να μην τρέχει τίποτα), και οι υπόλοιποι ή έχουν εξαφανιστεί παντελώς, ή  εμφανίζονται αγριεμένοι και αεράτοι στα πρωινάδικα και άλλα πάνελ σαν να μη τρέχει τίποτα, απειλώντας μας με εκλογές (το δημοψήφισμα το ξέχασαν από τότε που συμφώνησε ο Σόιμπλε), με δραχμή, με διπλό νόμισμα, και με ότι άλλο κατεβάζει η σαλεμένη κούτρα τους.
Απόδειξη του ότι για όλους αυτούς πέρα βρέχει ήταν και το χθεσινό πολύωρο γκραν γκινιόλ σόου της βουλής, με πρόεδρο (μια είναι η πρόεδρος) την Ζωζώ (Κλάρα Μπελ), η οποία ανέκρινε, ή μάλλον σφυροκοπούσε ανελέητα επί δεκάωρο (τουλάχιστον) τον  ταλαίπωρο Λάμπη Ταγματάρχη και τον παραδομένο στις ορέξεις της Διονύση Τσακνή, για το άκρως σοβαρό ζήτημα της τοποθέτησης τους ως επικεφαλής της … ΕΡΤ!!!!!
Μιλάμε για πολύ σημαντική θέση, αφού το εν λόγω κανάλι προσελκύει ως και το … 2% της πανελλήνιας τηλεθέασης, κι αυτό όταν μεταδίδει διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Και όμως, αν δεν ήξερα, θα έλεγα ότι αυτή η εξαντλητική βάσανος στην οποία υποβλήθηκαν οι δυο αυτοί ευνουχισμένοι, πλην όμως ευνοημένοι, και εκλεκτοί του Αλέξη, αφορούσε στη τοποθέτησή τους στο πηδάλιο του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, ή έστω της … Apple!
Μπα… για τους επικεφαλής των μοντέρ βάρδιας και των μακιγιέρ της ΕΡΤ επρόκειτο!
Όπως όμως ο Μπαρουφάκης ζει το όνειρο, με τις κάμερες να τον ακολουθούν παντού, και ο Πάνος με τα ελικόπτερα και τα στρατιωτικά μπουφάν του, έτσι και η Ζωζώκα ζει το δικό της όνειρο, να ανακρίνει επί ώρες και να κουνάει το δάκτυλο σε όποιον κακομοίρη μπορεί.
Και το θλιβερό είναι ότι οι συγκεκριμένοι κακομοίρηδες χθες, αποδέχτηκαν τη μοίρα τους, λες κι από αυτή τη τοποθέτηση εξαρτάται το γάλα των παιδιών τους.
Αντί να τα βροντήξουν κάτω και να σηκωθούν να φύγουν, διατηρώντας ένα ψήγμα αξιοπρέπειας.
Και όμως… εκεί αυτοί. Να κάνουν δηλώσεις μετανοίας.
Να καταγγέλλουν τον Σαμαρά.
Να απολογούνται για το που βρίσκονταν και πως αντέδρασαν την αποφράδα εκείνη μέρα που «μπήκαν με τα οπλοπολυβόλα οι οχτροί στο ραδιομέγαρο, και απείλησαν να εκτελέσουν τον μετεωρολόγο υπηρεσίας» (κατά Ζωζώ).
Να δηλώνουν την θλίψη τους για τους «νεκρούς» της ΕΡΤ!!!!!!!
Να υπομένουν δηλαδή τα πάνδεινα, λες και είναι ο Μπελογιάννης στο έκτακτο στρατοδικείο, ή κάποιος Ρώσος αντιφρονούντας στην σταλινική ΕΣΣΔ του Μπερία, που περιμένει την εκτέλεσή του την αυγή.
Ούτε τον Άιχμαν δεν είχαν ανακρίνει τόσο έντονα και τόσο σκληρά οι Ισραηλινοί όταν τον δίκαζαν στην Ιερουσαλήμ! Δεν κάνω πλάκα.
Και να ήταν μόνο η Ζωζώ, θα έλεγα τι στο διάολο… της αρέσει, οπότε αφήστε την να το διασκεδάσει όσο μπορεί, αντί να τα βάζει με αστυνομικούς, βενζινάδες και διάφορους αθώους πολίτες στο δρόμο.
Αλλά μαζί  της ήταν και ο Νίκος Παπάς! Το δεξί χέρι του Αλέξη…  ο υπουργός Επικρατείας.
Αυτός που αποτελεί το άλτερ έγκο του πρωθυπουργού, και που θα νόμιζε κανείς ότι εργάζεται αδιαλείπτως για το καλό μας.
Αυτός που προχθές μετέβη στη Ρίγα, διαπραγματευόμενος το μέλλον ενός ολόκληρου λαού (διαβάζοντας μέσα στο αεροπλάνο την ΑΥΓΗ βέβαια), και που χθες παρίστανε τον κομπάρσο ή τον κολαούζο της προέδρου.
Συμμετέχοντας σε ένα ανούσιο σόου, λες και δεν έχει άλλη δουλειά πιο σοβαρή να κάνει.
Λες και θα παίζει κανέναν ρόλο αν θα εκπέμπει ή όχι η ΕΡΤ σε μια πτωχευμένη χώρα γεμάτη συσσίτια, με δραχμή, με φακές Αιγύπτου καθ’ εκάστην, και με οδομαχίες στους δρόμους, αν θα είναι ο  Α ή ο Β καραγκιόζης στο τιμόνι της.
Εν ολίγοις, την ώρα που η πατρίδα καταρρέει, και εμείς οι από κάτω νομίζουμε ότι οι αρμόδιοι διαπραγματεύονται ή παλεύουν νυχθημερόν για να φέρουν την ελπίδα και την αξιοπρέπεια στον τόπο, αυτοί πετάνε αετό!
Ασχολούνται με τρίχες παρέα με την Ραχήλ.
Οι σημαντικότεροι εξ αυτών παίζουν τον ανακριτή, και μάλιστα για ένα ζήτημα τριτεύον, που τους μόνους που αφορά είναι οι…  μοντέρ βάρδιας, και όλοι εκείνοι οι πρώην πασόκοι και νυν συριζαίοι αργόμισθοι και συνάμα υψηλόμισθοι ρεμπεσκέδες της διαχρονικά αμαρτωλής και περιττής ΕΡΤ.
Αυτά λουζόμαστε καθημερινά.
Μέχρι σήμερα, εδώ και τέσσερις μήνες ζούμε το 1984 του Όργουελ.
Χθες ζήσαμε τον Μακαρθισμό.
Αύριο θα ζούμε άραγε καταστάσεις Μαντ Μαξ;
Ας όψονται όλοι εκείνοι οι αλαφροίσκιωτοι που ψήφισαν τους τσιπροκαμένους (για να πάρουν αυξήσεις και για να καταργηθούν οι φόροι).

Strange Attractor

ΥΓ- Ρε παιδιά… του Κωνσταντόπουλου κόρη είναι ή μήπως του Θεοφιλογιαννάκου;
Τι σόι γονίδια έχει η κυρία;
ΥΓ2- Τελικά ακούω πως τον αφήσαν ελεύθερο νωρίς το πρωί τον Ταγματάρχη....  με την υποχρέωση να παρουσιάζεται δυο φορές την εβδομάδα στον ... Κουράκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου