4.6.15

Μήπως είδατε τους ΑΝΕΛ;Για να δω τα tweets του Πάνου Καμμένου υφίσταμαι μία μικρή ταλαιπωρία.
Με έχει μπλοκάρει, κοινώς όσο είμαι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό μου στο twitter, δεν μπορώ να δω τα tweets του υπουργού.Τι να κάνω ο δύσμοιρος; Αποσυνδέομαι και μετά σπεύδω στο προφίλ του Καμμένου προς ενημέρωση.
Άδικος κόπος. Είδηση δεν υπάρχει εκεί μέσα.
Ούτε καν επαρκείς εξηγήσεις για το κόστος διαμονής στις ΗΠΑ.
Η ενημέρωση περιορίζεται στα θεσμικά, κοινώς σε όσα οφείλει να κάνει ένας υπουργός Εθνικής Άμυνας…


Επισκέψεις σε μονάδες, καταθέσεις στεφάνων και δηλώσεις με υψηλό δείκτη εθνικοφροσύνης.
Βλέπεις τα tweets και δεν ξέρεις ποιος είναι πιο μεγάλος: ο στρατός ή υπουργός; Μην ανησυχείτε, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη στα χαρακώματα. Όμως για την άλλη μάχη, στα μαρμαρένια αλώνια της διαπραγμάτευσης, ο υπουργός δεν έχει σχόλια. Για την ακρίβεια δεν έχει ούτε λέξη.
Πήγα να δω και τη σελίδα του στο facebook. Αν μη τι άλλο αποτέλεσε το εφαλτήριο της πολιτικής του εκτόξευσης. Τίποτα.
Τελευταία ανάρτηση έγινε στις 4 Απριλίου με την ομιλία του Π. Καμμένου στην επιτροπή της Ζωής για το χρέος. Μέχρι την ανάληψη υπουργικών καθηκόντων ο Καμμένος σχολίαζε ακόμα και τον καιρό. Προφανώς μετά έπεσε βαρύς ο φόρτος και ακριβή η σιωπή.
Υποθέτω θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς. Οι ΑΝΕΛ δεν λένε πολλά τον τελευταίο καιρό.
Αφήνουν τον Νικολόπουλο να λέει τα δικά του, αλλά ως κόμμα ουσιαστικά δεν έχουν τοποθετηθεί επί της διαπραγμάτευσης.
Ο πρόεδρος Καμμένος κάτι είπε πρόσφατα για «πατριωτικό καθήκον» που χρησιμοποιείται ως πασπαρτού. Και ο Παπαδήμος στο πατριωτικό καθήκον παρέπεμπε πριν αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία. Όμως, μεταξύ μας, το ίδιο δεν θα κάνατε και εσείς;
Οι ΑΝΕΛ τσιμπιούνται και διαπιστώνουν ότι δεν κοιμούνται - ναι, είναι αλήθεια. Και αν οι εκλογές τους βγήκαν τον Ιανουάριο, ξέρουν καλά ότι δύσκολα κερδίζεις το ίδιο λαχείο δύο φορές.
Άλλωστε με τον τρόπο που πολιτεύονται ακύρωσαν και το προεκλογικό τους σποτ. Άραξαν στην πρώτη θέση του τρένου και άφησαν τον Τσίπρα μόνο στο πρώτο βαγόνι. 

Κώστας Γιαννακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου