1.7.15

Τον τελειώνουν τον Τσίπρα…



Τις τελευταίες ημέρες του... Συριζαίϊκου Βατερλώ ζούμε και εδώ να είστε να το θυμάστε.  Ο Αλέξης Τσίπρας έχει προγραφεί πλέον από Έλληνες και ξένους, από φίλους και εχθρούς.



Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται κρυφά για το δημοψήφισμα της Κυριακής δείχνουν ότι ο κόσμος έχει καταλάβει τι συμβαίνει αν υπερισχύσει το «όχι» του ΣΥΡΙΖΑ.
Το αποτέλεσμα θα είναι η μεγάλη έκπληξη της ευρωπαϊκής ιδέας, θα είναι συντριπτική ήττα για τον πρωθυπουργό και την παρέα του...



Η κινητοποίηση βιομηχάνων, δημάρχων, επιστημονικών φορέων, ανθρώπων του μόχθου και πετυχημένων Ελλήνων είναι μεγάλη. Όχι μόνο στη διαδήλωση που έγινε υπό βροχή αλλά και στις συναντήσεις στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και κυρίως από τη στάση του Πρ. Παυλόπουλου ο οποίος μπορεί θεσμικά να μην είναι σε θέση να κάνει κάποια εντυπωσιακή κίνηση ωστόσο οι δηλώσεις του δείχνουν ότι θέλει να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας απέναντι τους άθλιους αντιευρωπαϊστές.
Όπως όλα δείχνουν και οι ξένοι τελειώνουν τον Τσίπρα εξαιτίας της παρελκυστικής πολιτικής που ακολουθεί ενώ η χώρα χρεοκοπεί.
Η πρόταση που κατέθεσε για Μνημόνιο 29,1 δισ. ευρώ με χρηματοδότηση ώστε να φύγει το ΔΝΤ είναι ενδεικτική.
Η κυβέρνηση προτείνει ουσιαστικά να αγοράσει ο ESM το δάνειο από το Ταμείο και η Ελλάδα να κάνει ένα νέο μνημόνιο με τους πιο «μαλακούς» Ευρωπαίους. Βεβαίως, το αίτημα αυτό απερρίφθη κυρίως από τους Γερμανούς, όχι γιατί δεν είναι καλή ιδέα αλλά γιατί πλέον η Μέρκελ λέει στον Τσίπρα «κάνε το δημοψήφισμα και έλα να τα πούμε».
Μέχρι τότε θα μας πάνε... καροτσάκι. Η Ελλάδα από την Τετάρτη είναι η πρώτη χώρα από τον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν πληρώνει το ΔΝΤ και θα έχει το στίγμα της... Ζιμπάμπουε.
Την ίδια στιγμή θα γίνεται χαμός στις τράπεζες για να πάρουν τη σύνταξή τους οι κακόμοιροι οι γέροντες, και εικόνες ντροπής θα βλέπουμε ενώ τα ταμεία θα στερεύουν και δεν θα έχουν ούτε τα 120 ευρώ να δώσουν. Σήμερα π.χ. μεγάλη τράπεζα στέρεψε από ρευστό και τις έδωσαν άλλες δύο για να μην κηρύξει «φαλιμέντο».
Από αύριο δεν θα υπάρχει «σάλιο» στα ΑΤΜ και χιλιάδες άνθρωποι θα είναι απλήρωτοι. Η οργή θα είναι τόσο μεγάλη αλλά και η απογοήτευση για το... σοσιαλιστικό όραμα του ΣΥΡΙΖΑ τόσο ισχυρή που ο χείμαρρος θα γίνει ποτάμι και θα τους πνίξει μέχρι την Κυριακή.
Γι' αυτό επιμένει η Μέρκελ να γίνει το δημοψήφισμα
Τι θα γίνει όμως αν ο κόσμος ψηφίσει υπέρ του «ναι»; Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Πιθανότατα θα παραδώσει την εξουσία, αν όχι άμεσα προκειμένου να μπορεί κάποιος να πάει να κλείσει τη συμφωνία, σίγουρα σε λίγο καιρό.
Οι μέρες της αφθονίας του είναι μετρημένες για τον κ. Τσίπρα ο οποίος έκανε το τεράστιο λάθος να εγκλωβιστεί και να εγκλωβίσει όλο τον ελληνικό λαό.
Δεν του μένει τίποτε άλλο από μια ηρωική έξοδο μπας και διασωθεί από ένα πιθανό... Ειδικό Δικαστήριο.
Αλλωστε θα βρουν κορόιδο να φορτώσουν όλες τις ευθύνες της καταστροφής.
Από... Μπαρουφάκηδες να φάνε και οι κότες.
Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα φεύγουν λοιπόν.
Αντε γεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου