8.8.15

Επισημοποιείται το «κόμμα της δραχμής»…



Με τον πλέον επίσημο τρόπο το «κόμμα της δραχμής» έκανε την εμφάνισή του, αποτελειώνοντας το πολιτικό σύστημα και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι είναι ενιαίος και κυβερνά όταν κάποιοι ήδη έχουν φύγει.

 
Τα γραφεία του νέου κόμματος Λαφαζάνη...

Λαφαζάνης,  Στρατούλης, Ήσυχος και τα λοιπά λεβεντόπαιδα έχουν ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία κάνοντας διάφορες ομιλίες της πεντάρας σε όλη την Ελλάδα και δημοσιεύοντας και δημοσκοπήσεις αμφιβόλου αξίας και σοβαρότητας στην ιστοσελίδα iskra.
Μια ιστοσελίδα που έχει γίνει πολύ της μόδας στους δραχμολάγνους αφού εκεί βρίσκουν τον σοσιαλιστικό παράδεισο που πάντα ονειρεύονταν…

 
Ο σουρεαλισμός μιας χώρας που έχει το κυβερνών κόμμα διασπασμένο, την επίσημη γραμμή να υπογράφει μνημόνια και το 30% και πλέον αυτού να προσκυνά τις δραχμές, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να ευδοκιμήσει.
Και μόνο στην ελληνική… μπανανία θα είχε λόγο ένα κόμμα που ακόμη βλέπει τον Στάλιν και τον Ζαχαριάδη και κατουριέται από τη χαρά του.
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει τόσο ισχυρό ένα κομμουνιστικό κόμμα το οποίο διαθέτει σταλινικές ρίζες. Τώρα θα αποκτήσει κι ένα αντίστοιχο κόμμα που θα θελήσει να κερδίσει κομμάτι αυτού του ιδιότυπου κομμουνιστικού κοινού που απλά δεν ξέρει τι του γίνεται.
Διότι αν τους ρωτήσεις όλους αυτούς που ψηφίζουν ΚΚΕ ή που θα ψηφίσουν το κόμμα της δραχμής σε τι πιστεύουν τότε θα σου σηκωθεί η τρίχα από τις απαντήσεις που δίνουν.
Μονολιθικά κόμματα που ονειρεύονται έναν ανύπαρκτο σοσιαλισμό ο οποίος κατέρρευσε πριν από πολλά χρόνια και που μόνο στην Ελλάδα δεν μπορεί να το αποδεχθούν. Είναι οι ίδιοι που βλέπουν παντού… τσάρους και Χειμερινά Ανάκτορα, που μιλούν συνεχώς για ταξικούς εχθρούς και πολέμους κατά του συστήματος, αν και οι ίδιοι χωμένοι μέχρι τα μπούνια στο σύστημα.
Άλλωστε, οι περισσότεροι στο ΚΚΕ ή το κόμμα του Λαφαζάνη είναι κομματόσκυλα του κερατά που λέει και ο λαός. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, δεκαετίες συνδικαλιστές της εύφορης κοιλάδας που θέλουν να σώσουν τον κόσμο όταν ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα σώσουν τον εαυτό τους.
Ο Στρατούλης ή ο Ησυχος για παράδειγμα τι έκαναν στον επαγγελματικό τους βίο; Συνδικαλιστές και τώρα κάνουν περιοδείες για να μας πείσουν για τον σοσιαλιστικό παράδεισο του εθνικού νομίσματος.
Και δυστυχώς βρίσκουν πλέον ευήκοα ώτα, όπως βρήκαν και οι Χρυσαυγίτες, με τους οποίους άλλωστε έχουν κοινούς στόχους. Η Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, περιχαρακωμένη, με κλειστά οικονομικά σύνορα, μια σοσιαλιστική γωνιά στα Βαλκάνια που θα έχει ομοιότητες με την Κούβα και τη Βενεζουέλα.
Φαίνεται ότι όλοι οι λαοί του κόσμου που έχουν ξυπνήσει, θέλουν πρόοδο, εκσυγχρονισμό, ανοικτά σύνορα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με διατήρηση των εθνικών ιδιαιτεροτήτων είναι απλά ηλίθιοι. Και μόνο το χρεοκοπημένο κουεδαριό της Ελλάδας έχει δίκιο.
Προσοχή, όμως, οι Λαφαζάνηδες και οι λοιποί δραχμολάγνοι που θα τους δούμε να ξεμυτάνε τους επόμενους μήνες δεν είναι τίποτε άλλο από το μακρύ χέρι του βαθέως κράτους. Των επιχειρηματιών που σκίζουν τα ρούχα τους για να γυρίσει η Ελλάδα στη δραχμή, που θα χρηματοδοτήσουν ένα κόμμα το οποίο θα ταράξει το σύστημα και θα βάλει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Πολλοί από αυτούς έχουν… αγνές προθέσεις αλλά τι να το κάνεις όταν μετατρέπονται σε Δούρειο Ίππο για να κάνουν τις δουλίτσες τους οι επιχειρηματίες που έχουν τεράστιες περιουσίες στο εξωτερικό;
Θα δείτε το επόμενο διάστημα ποιοι με υπόγειο τρόπο θα πορωθούν αυτό το νέο φαινόμενο στην Ελλάδα. Θα παίζουν τις δηλώσεις τους, θα τους δίνουν βήμα στο όνομα της δημοκρατίας, θα τους κάνουν αφιερώματα για το πόσο αγνοί και άδολοι είναι.
Είναι οι ίδιοι που έκαναν τον Βαρουφάκη οικονομολόγο μεγάλης εμβέλειας παρά το γεγονός ότι οι γνωρίζοντες περί τα οικονομικά μιλούσαν για έναν τενεκέ ξεγάνωτο.
Είναι οι ίδιοι που πίεζαν όσο κανείς τον Τσίπρα να το κάνει Κούγκι και οι ίδιοι που έστησαν όλη αυτή τη συνωμοσία της δραχμής. Δεν θα σταματήσουν πουθενά όλοι αυτοί οι καλοβολεμένοι λαδοπόντικες και θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσει η χώρα δεκαετίες πίσω.
Προσοχή. Στο νέο κόμμα της δραχμής θα στοιχηθούν πολλές ετερόκλιτες δυνάμεις. Παραδοσιακοί ΚΚΕ, Συριζαίοι που θα αποσχιστούν, δεξιοί της μαύρης ώρας και ακροδεξιοί απατεώνες. Όλοι σε ένα… κίνημα που ο καθένας έχει το δικό του συμφέρον. Και όλοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων ορέγονται την Ελλάδα. Να την αγοράσουν μπιρ παρά και να στήσουν το νέο μεταπολιτευτικό κατεστημένο.
Τα νέα τζάκια, που είναι και παλιά με κάποιες προσθήκες, εξυπηρετούν κι αυτοί γεωπολιτικά συμφέροντα. Κάποιοι τους Ρώσους και άλλοι τους Αμερικανούς που θα επιθυμούσαν τη διάλυση της ευρωζώνης.
Γι’ αυτό οι Λαφαζάνηδες, Στρατούληδες και λοιποί δραχμολάγνοι είναι ισχυροί και επικίνδυνοι.
Δεν είναι απλά κάποιοι τρελοί με περίεργες ιδέες, ούτε Βαρουφάκηδες τζάμπα μάγκες. Έχουν άκρες, θα έχουν χρήματα, θα αποκτήσουν στήριξη. Θα είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου