17.10.15

Τα παιδιά με τα μαύρα γυαλιά γελούν με τους Τσιπροκαμμένους!



Το δημαγωγικό δίδυμο της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου που ανέλαβε να εφαρμόσει το τρίτο Μνημόνιο έχει ένα και μοναδικό κοινό συμφέρον. Διατήρηση της εξουσίας πάσει δυνάμει και παντί τρόπω. Και ανάμεσα στις πολλές μπαλαφάρες που έχει εκστομίσει ο ηγέτης της αριστεράς που θα άλλαζε την Ευρώπη είναι να πάρει την εξουσία των τραπεζών στα χέρια του.
Κανείς δεν του έχει πει λ.χ ότι, απο πέρυσι το Νοέμβριο ο επόπτης είναι ευρωπαίος και μας δανείζει.




Καλά ο σταρ των 1001 των παραμυθιών ( Βαρουφάκης ) δεν τον ενημέρωσε διότι όδευε ένα λαό προς την καταστροφή και έδειχνε να το ευχαριστιέται. Ακόμη και τώρα ακόμη έχει το θράσος να βγαίνει σε εκπομπές στο εξωτερικό και να γελοιοποιεί ένα ολόκληρο λαό.
Δεν τον ενημέρωσε ο άλλος ο έμπειρος πολιτικός ο Δραγασάκης και επιβλήθηκαν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι υπογράφτηκαν στις 25 Ιουνίου απο τον Βαρουφάκη;




Σήμερα πάλι ο πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται  τι σημασία έχουν οι τράπεζες για την οικονομία – και για να ικανοποιήσει ποιούς άραγε ; – είπε για αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών. Παρόλο που όλα θα περιγράφονται στο νέο νόμο ανακεφαλαιοποίησης, έβγαλε ένα λογίδριο για το άλλοκοτο κοινό που τον έφερε στην εξουσία.
Αντί να καλέσει τους τραπεζίτες και να συμμετάσχει και ο ίδιος στην αναζήτηση των χρημάτων περιφρονεί  τους πάντες και ιδιαίτερα τα hedge funds που προσφέρουν ρευστότητα στα χρηματιστήρια και τις οικονομίες.
Αν και φορά τα ίδια σακάκια με τα παιδιά με τα κουστούμια και τα μαύρα γελιά, δεν γνωρίζει ότι, εκείνοι είναι που θα δώσουν τα λεφτά στις τράπεζες θα στηρίξουν την οικονομία, και μαζί την τραγελαφικη συγκυβέρνηση με τον Καμμένο.
Το ζήτημα, όμως, είναι ότι, αυτά τα παιδιά γνωρίζουν σε βάθος σε ποιούς θα δώσουν τα χρήματα. Αν και ορισμένοι έχασαν πέρυσι όλα τα λεφτά, ξέρουν κάθε λεπτομέρεια της ελληνικής πολιτικής γελοιότητας. Είτε για τον υπουργό Π. Καμμένο που γιαουρτωνόταν στο σκάφος του, είτε για τον ηγέτη της “αριστεράς' που καμαρώνει για το Moscino κοστούμι του.
Γνωρίζουν και γελούν όταν ακούν νέα από την Ελλάδα.
 
Δημήτρης Παφίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου