14.10.15

Το Χόλυγουντ και η … Volkswagen!



Το πρόσφατο σκάνδαλο της αυτοκινητιστικής υπερδύναμης Volkswagen τάραξε τα νερά της παγκόσμιας οικονομίας, και παράλληλα κίνησε το ενδιαφέρον του Χόλυγουντ, που κάτι τέτοια πιασάρικα θέματα δεν τα αφήνει…



Ειδικά όταν  η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει πρόστιμα ύψους $18 δισεκατομμυρίων από την αμερικανική κυβέρνηση, ενώ οι μετοχές της έχουν κατρακυλήσει στο βάραθρο, με το μέλλον της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να κλυδωνίζεται.
Ήδη ο ζάπλουτος CEO της Martin Winterkorn παραιτήθηκε ντροπιασμένος.
Έτσι, όπως κυκλοφορεί, ο Leonardo DiCaprio ετοιμάζει νέα ταινία με θέμα της το εν λόγω σκάνδαλο…


Η εταιρία παραγωγής του Appian Way, προχωράει στην προετοιμασία για μια ταινία που θα έχει ως θέμα τις «μαϊμού εκπομπές ρύπων» της Volkswagen, σε συνεργασία με την Paramount, η οποία έχει αγοράσει τα δικαιώματα ενός σχετικού βιβλίου του Jack Ewing που είναι στα σκαριά.
Τα επιχειρηματικά και οικονομικά σκάνδαλα ανέκαθεν ενδιέφεραν το Χόλυγουντ, και πιο πολύ τα τελευταία χρόνια της κρίσης, οπότε το σκάνδαλο της Volkswagen είναι ότι πρέπει για εκμετάλλευση.
Ο συγκεκριμένος ηθοποιός και παραγωγός έχει ήδη συμμετάσχει σε  σχετικές ταινίες όπως “The Wolf of Wall Street,” “Runner Runner”, και  την  Out of the Furnace.”
Δεν έχει αποφασιστεί όμως ακόμη αν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία, ή το ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης της.
Η επόμενη πάντως στην οποία θα εμφανιστεί είναι η ταινία “The Revenant” του Alejandro González.

S.A.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου