18.12.15

Καλύτερος θίασος και από αυτόν του Λάκη…



Θεέ μου τι ζούμε στην εποχή Τσίπρα και δεν μπορούμε να γελάσουμε γιατί μας έχει τσακίσει η οικονομική κρίση.
Τι ζούμε με αυτή την απέραντη παιδική χαρά στην οποία το κάθε “παιδί” του ΣΥΡΙΖΑ παίζει το δικό του παιγνίδι σε βάρος της χώρας και όλων των μη  Συριζαίων.




Έχει χαθεί κυριολεκτικά η μπάλα και κάθε τόσο μας λένε με ύφος που δεν σηκώνει αντίρρηση πως αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε γιατί τώρα έχουμε πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση η οποία δεν είναι παίξε γέλασε.
Είναι προφανώς κάτσε και κλάψε!



-Μια δράκα κουκουλοφόρων δέρνουν βουλευτή γιατί τόλμησε να πατήσει το πόδι του στο άβατο των Εξαρχείων και η αστυνομία  το μόνο που κατάφερε να διαπιστώσει είναι πως το σχέδιο τους ήταν καλά  οργανωμένο και πως δεν άφησαν πίσω τους...ίχνη!
-Μια μονάδα κρούσης της αναρχοργάνωσης Ρουβίκωνας ,μπαίνει πρωί- πρωί στα γραφεία του Τειρεσία και τα κάνει λαμπόγυαλο, όπως έχει κάνει και σε αρκετές περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα  και η αστυνομία αναζητά τους υπαίτιους. Μονίμως αυτό κάνει.
-Μια μεγαλύτερη ομάδα κουκουλοφόρων καίει (για άλλη μια φορά την Αθήνα) και οι 5-6 που συνελήφθησαν τηλεφωνούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου ο αρμόδιος των δικαιωμάτων των φυλακισμένων κ. Λάμπρου τους καθησυχάζει και τους δικτυώνει με δικηγόρους και οι οποίοι δεν παίρνουν φράγκο από τους κατηγορούμενους!
-Ο υπουργός Σπίρτζης υπογράφει την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων δηλώνοντας ότι το έκανε με μεγάλο πόνο. Αυτομαστιγώνεται ενώπιον της Βουλής για το λάθος του και απορεί γιατί οι αντίπαλοι του τον χλευάζουν αντί να του δώσουν μαζί με τον κατανόηση τους και ένα παυσίπονο.
-Μετά την τιμή που του έκαναν ο πρωθυπουργός και το μισό υπουργικό Συμβούλιο να παραστούν στη θεατρική του παράσταση, ο κ. Λακης αποφάσισε να κάνει για λόγους αβροφροσύνης ένα ακόμα δώρο  στο πολιτικό του παρεάκι,με έκτακτο τζαντίρι, σατιρίζοντας για άλλη μια φορά, όχι την εξουσία όπως όφειλε αλλά την αντιπολίτευση. Το “σατιρίζοντας” είναι  για χάρη συντομίας.
Που να γράφουμε τώρα περί διατεταγμένων υπηρεσιών, προπαγάνδα, αποδόμηση  αντιπάλων, γελοιοποίηση  των εχθρών καθώς το νέο δόγμα του πάλαι ποτέ σατυρικού καλλιτέχνη, είναι το “πας μη Συριζαίος, βάρβαρος και εχθρός της επανάστασης”!
- Αποφασίζουν να δώσουν αυξήσεις  στους δημοσίους υπαλλήλους με τη μορφή επιδομάτων με λεφτά που δεν έχουν, αλλά σίγουρα κάτι θα σκεφτούν για να τα μαζέψουν και πάλι από τον ιδιωτικό τομέα για τον οποίο αδιαφορούν παντελώς. Σε τέτοιο βαθμό που σκέφτονται να αυξήσουν μάλιστα τις εργοδοτικές εισφορές που θα φέρουν νέες απολύσεις για να μην κόψουν συντάξεις από κάποιους που βγήκαν  σύνταξη στα 45 και τα 50! Κι οφείλουμε όλοι οι άλλοι, να τους ζούμε εφ' όρου ζωής, προσφέροντας τους ένα βιοτικό επίπεδο  που  εμείς ούτε έχουμε ούτε θα έχουμε  αν ποτέ καταφέρουμε κι εμείς να φθάσουμε στη σύνταξη στα 67 ή στα 70 και βάλε.
Βλέπετε οι άνθρωποι του μόχθου και της προκοπής είναι εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του δημόσιου τομέα και διαφόρων άλλων περιφερόμενων από κόμμα σε κόμμα κηφήνων.
Αυτοί που δεν γνώρισαν  γιορτές και σχόλες, ούτε 8ωρα, που δεν κατάφεραν να ζήσουν με τα παιδιά και τις οικογένειες τους και στερήθηκαν τα πάντα για να αποκτήσουν ένα περιουσιακό στοιχείο και να προσφέρουν κάτι παραπάνω στις οικογένειες τους, πρέπει να τώρα να τιμωρηθούν σε μια λογική τύπου τζίτζικα και μέρμηγκα του Λαφοντέν!
- Οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές αφού υπέγραψαν το σκληρότερο μνημόνιο και τις κέρδισαν πανηγυρικά  μαζί με τους ΑΝΕΛ. Μέσα στη μέθη της νίκης, έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα τα άλλα κόμματα που έβαλαν πλάτη  και απέτρεψαν την έξοδο της χώρας από την Ευρώπη και τώρα που έρχονται τα δύσκολα με το ασφαλιστικό ,βγαίνουν και καταγγέλλουν την αντιπολίτευση γιατί δεν ξαναβάζει πλάτη. Γιατί δηλαδή  δεν αυτοκαταργούνται από το ρόλο της αντιπολίτευσης που τους  έθεσε ο λαός!
- Καταργούν σε μια νύκτα όλες τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων της χώρας με συνοπτικές διαδικασίες, αφήνουν  ακέφαλα τα νοσοκομεία γιατί δεν είχαν φροντίσει ακόμα να έχουν έτοιμους τους συντρόφους που θα τους αντικαταστήσουν και τώρα βγαίνουν και καταγγέλλουν τους εκδιωχθέντες γιατί δεν υπάρχουν βασικά φάρμακα για τους ασθενείς!
- Επαναφέρουν τη συνέντευξη ως κριτήριο για την επιλογή  των διευθυντών στα σχολεία κι αυτό το βαφτίζουν αξιολόγηση και αξιοκρατία.
-Καταγγέλλουν τα  διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης που τους πολεμάνε όταν είναι ζήτημα  αν ένα- δύο , δεν τους προσκύνησαν και τους αντιπολιτεύονται ,ενώ όλα τα άλλα ντηλάρισαν μαζί τους μήπως και σωθούν.
- Ασκούν ένα ιδιότυπο πολιτικό  μπουλινγκ  σε κάθε διαφορετική φωνή αλλά την ίδια ώρα συνεχίζουν να διακατέχονται από το προπατορικό σύνδρομο καταδίωξης της αριστεράς!
-Παρέδωσαν τις τράπεζες στους ξένους έναντι πινακίου φακής, ζημιώνοντας το κράτος με 25 δισ. αλλά βγαίνουν και πανηγυρίζουν για την επιτυχή ανακεφαλαιοποίηση τους και γιατί δεν κινδυνεύουν πλέον οι καταθέσεις των Ελλήνων. Για το πως φθάσαμε ως εδώ από τις δικές τους πράξεις και παραλείψεις κουβέντα.
Αυτά και πλείστα άλλα ζούμε αγαπητοί φίλοι, υλικό άφθονο για πολλές επιθεωρήσεις αλλά που διάθεση, όταν ξέρουμε πως δεν έχουμε ακόμα πιάσει πάτο και τα μελλούμενα θα είναι πολύ χειρότερα με αυτούς που μπλέξαμε.

Βασίλης Στεφανακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου