13.1.16

Ο Κυριάκος, ο Αλέξης, και η Ελπίδα που πέρασε σύριζα….



Η μοναδική αχτίδα φωτός τον τελευταίο χρόνο ήταν η εκλογή του Κυριάκου στην προεδρία της ΝΔ. Κάτι που συνετέλεσε (απ ότι βλέπω) στην συσπείρωση του εν λόγω κόμματος, και στην αποβολή της χρόνιας ηττοπάθειας και των ενοχικών συνδρόμων των οπαδών του. Χώρια που φαίνεται να βάζει  τέλος στους κύκλους πέριξ του … Αντώναρου!




Όπως και να το κάνουμε, όλες οι τελευταίες «εκλογικές» αναμετρήσεις έβγαζαν μαύρα αποτελέσματα, και πάντα το αντίθετο απ ‘ότι ψήφιζα εγώ, αποδεικνύοντας  τόσο ότι μάλλον είμαι γκαντέμης όσο και το κλασικό «πολλοί μεν οι κλητοί, ολίγοι δε οι εκλεκτοί», κάνοντάς με να με θεωρώ «περιθωριακό» στις αντιλήψεις μου, και ξένο σώμα στην Ελλάδα, αφού δεν μπορεί, ο κοΖμάκης κάτι θα ξέρει που ψηφίζει Αλέξη (δυο φορές), ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, και τέλος επιλέγει καπάκι και τον Μεϊμαράκη (σε πρώτη φάση)...


Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά, κι ας ελπίσουμε πως η προχθεσινή εκλογή του Κυριάκου, που τον ψήφισα μετά χαράς,  θα αποτελέσει την αρχή του τέλους του «τσιπρισμού», αυτής της νοσηρής ιδεοληπτικής αγκύλωσης που κυρίευσε τον λαό μας εδώ και μερικά χρόνια.
Που θέλει το «γελαστό παιδί», το δήθεν τάχαμ αριστερό, να αλλάζει την Ελλάδα, την Ευρώπη, και να γκρεμίζει και τον καπιταλισμό!
Μέχρι και ο σχεδόν 90χρονος μπαμπάς μου, παρασύρθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, και δήλωσε ότι θα ψηφίσει το γελαστό παιδί, διότι «πώς να το κάνουμε, κι εγώ αριστερός είμαι από το ‘40»! Γι αυτό και δεν τον πήγα να ψηφίσει αυτή την φορά, όπως τον πήγαινα χέρι χέρι από το 2011.
Και άντε ο μπαμπάς μου δικαιολογείται λόγω ηλικιακής άνοιας… οι άλλοι όμως; Οι πιο νέοι; Όλοι αυτοί που εναπόθεσαν τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους στον καταληψία; Συμμετέχοντας με τα εκλογικά τους ποσοστά στην επαλήθευση αυτού που πίστευα παιδιόθεν, ότι δηλαδή ο πληθυσμός μιας χώρας είναι πάντα πλειοψηφικά ηλίθιος; Αυτοί τι έχουν να πουν σήμερα;
Ξέρω, οι περισσότεροι λουφάζουν, και γλύφουν τις πληγές τους. Μέχρι και η Άντζι Σαμίου, αυτή η διανοήτρια, άρχισε να αμφισβητεί τον Τσίπρα… στην παράταση βέβαια, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα τα εγκεφαλικά της κύτταρα νεκρά…
Κάποιοι άλλοι όμως εκεί! Να επιμένουν. Και μάλιστα, επειδή κάθε μέρα που περνάει ο Αλέξης αποδεικνύεται όλο και πιο σκληρός μερκελιστής και γερμανοτσολιάς, τι κάνουν; Τα ρίχνουν στον εύκολο στόχο… τον Σαμαρά. Που λες και τους σκότωσε την μάνα τους… για τέτοιο μίσος (ή φθόνο) μιλάμε.
Όπως προχθές, που ενώ το σύμπαν καίγεται από τα κατορθώματα των φρικιών της κυβέρνησης, κάποιοι άρχισαν να αναμεταδίδουν ένα έγκυρο «ρεπορτάζ» γνωστού ΜΜΕ, ότι δήθεν απολύθηκε η μετρ του ΖΟΝΑΡΣ, «με εντολή Σαμαρά»,  διότι δεν τον  αναγνώρισε!
Ποιος; Αυτός που είναι ένας από τους πιο απλούς και προσγειωμένους ανθρώπους με κεφαλαίο το Α, και που παλιά είχα γράψει ότι αν ο κάθε Έλληνας είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο για 2-3 λεπτά της ώρας, τότε θα τον είχαμε από καιρό ανακηρύξει ισόβιο κυβερνήτη της χώρας. Και όμως… τα άθλια παπαγαλάκια εκεί… στην λάσπη τους. Μέχρι που βγήκε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μαγαζιού, και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, διαψεύδοντας τις βλακείες που έσπευσαν να διαδώσουν οι διάφοροι συμπλεγματικοί.
Στα άλλα  μέτωπα έχουμε το άνοιγμα της Φώφης προς τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας, π.χ. τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ, τον επονομαζόμενο και Βαλέσα ή μπίχλα των Βαλκανίων… ενώ παράλληλα δήλωσε και ότι την χωρίζει άβυσσος από το κόμμα με το οποίο το δικό της συγκυβέρνησε επί τρία σχεδόν χρόνια! Πάλι καλά που δεν κατηγόρησε τον Κυριάκο για παράδειγμα της στρεβλής οικογενειοκρατίας, που μας καταδυναστεύει αφού…  η κα Γεννηματά, η αυτοδημιούργητη αυτή πολιτικός.
Όπως και ο Λεβέντης, αυτός ο σύγχρονος Νοστράδαμος, ή Νέστωρ της πολιτικής μας σκηνής, που κατήγγειλε την ΝΔ ότι επέλεξε για αρχηγό της τον γιο του αποστάτη, του οποίου αν θυμάμαι καλά ήταν υποψήφιος βουλευτής κάποτε!
Ή οι άλλοι οι συριζαίοι δημοκράτες που τα έχουν με την ΝΔ, επειδή «περιθάλπει ακροδεξιά στοιχεία», ή κάπως έτσι, αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι συγκυβερνούν με τον συγκαμένο (τον συγκαμένο ρε φούστη μου), τον Πόρτα Πόρτα, και άλλους τέτοιους φάρους της λαϊκής δημοκρατίας…
Μιλάμε για τρέλα… 

Και σαν να μην έφταναν αυτά, έχουμε τον υπουργό Εργασίας, τον Σουηδό ντε,  να μιμείται τον Δόκτορα, και να δηλώνει περιχαρής στην συμβία του «αγάπη μου, τα κατάφερα… έκλεισα τις Σκουριές»! Και δεν αντιδρά κανείς, ούτε ο Νταλάρας, ούτε η Χάρις Αλεξίου, ούτε καν ο Θηβαίος… Ούτε ο Ρέμος ρε σεις. Είναι που οι εργαζόμενοι εκεί, κατά τον Σουηδό, "έχασαν την ταξική τους συνείδηση"... οπότε χέστους.
Ή ο άλλος; Εκείνος ο υδροκέφαλος συριζαίος βολευτής της Θεσσαλονίκης, που δήλωσε ότι πρέπει να μπουν δίδακτρα στα δημόσια σχολεία;
Δεν τους προλαβαίνουμε σας λέω.
Και τέλος, το κερασάκι της τούρτας, και σημειώστε το παρακαλώ: Θυμόσαστε όλα εκείνα τα κόκκινα δάνεια του κοΖμάκη, που ο Αλέξης θα διέγραφε, και που γι αυτό τον λόγο πήρε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους; Πάπαλα… όχι μόνο θα μεταβιβαστούν στα κοράκια των ξένων κερδοσκοπικών funds, αλλά έχει ήδη γίνει υπόγεια συμφωνία-συνεννόηση, τα κοράκια να τα πουλήσουν αργότερα σε ένα ταμείο που θα δημιουργηθεί με κεφάλαια της ΕΕ, ώστε στις κατασχεμένες (πρώτες) κατοικίες, ειδικά στις πιο φτηνές από αυτές των λαϊκών γειτονιών, να εγκατασταθούν «πρόσφυγες πολέμου» (από το Μπαγκλαντές και το Μαρόκο, μπορεί κι απ το Νεπάλ), που η Ευρώπη δεν τους θέλει, αλλά τους θέλει ο Αλέξης με τον Μουζάλα. Έτσι, ο  μέσος μπαταχτσής αγαναΧτιστής, που ψήφισε Ελπίδα για να γλιτώσει το «σπιτάκι» του, θα δει να εγκαθίσταται σε αυτό ο Αμπντούλ από το Αλγέρι…
Και στη συνέχεια, αν δεν προλάβουμε να τους διώξουμε με ελικόπτερα που θα φεύγουν απ την ταράτσα του Μαξίμου, η επόμενη φάση του «μεταναστευτικού» σχεδίου της κυβέρνησης της Ελπίδας, θέλει να «επιστρατεύονται» όλα τα αδήλωτα ως ανοίκιαστα ακίνητα, να τοποθετούνται σε αυτά «πρόσφυγες πολέμου», και οι ιδιοκτήτες να πληρώνονται ένα (συμβολικό) αντικειμενικής αξίας νοίκι, από το πάντα φερέγγυο ελληνικό κράτος … στο αγελαδοκούρεμα δηλαδή.
Σκέφτομαι το κλάμα της σπιτονοικοκυράς μου, που είναι γεννημένη εισοδηματίας, και που χρόνια τώρα ζει πλουσιοπάροχα  από τα νοίκια των ακινήτων που κληρονόμησε, και που έβριζε με λύσσα τους σαμαροβενιζέλους διότι της επέβαλαν ΕΝΦΙΑ, και που ψήφισε Αλέξη για να τον καταργήσει αλλά και για να επανέλθει η δημοκρατία στον τόπο, και να ανανήψει η οικονομία μας…
Ας πρόσεχε… και ας πάει να μάθει αραβικά, διότι μάλλον θα της χρειαστούν για να συνεννοείται με τους νέους νοικάρηδές της.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου