15.3.16

Η λασπουριά, η Αντζελίνα, οι πένσες, και ο … Πάντζας!



Εδώ και ενάμιση χρόνο η Ελλάδα καταστρέφεται συστηματικά, μέρα με τη μέρα, με αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα όπου η χώρα μας πέρα από τις εσωτερικές της αμέτρητες πληγές, έχει πλέον απομονωθεί από τους πάντες, εταίρους, σύμμαχους, φίλους κλπ. Με κίνδυνο να πραγματοποιηθεί αυτό που εγώ ο άσχετος έγραφα εδώ και μήνες, ότι δηλαδή στο τέλος τέλος θα μείνουμε εμείς κι εμείς, με κλειστά σύνορα από παντού, παρέα με ένα (και βάλε) εκατομμύριο «πρόσφυγες», περιμένοντας να μας ρίξουν τσουβάλια με φακές τα αεροπλάνα της ανθρωπιστικής βοήθειας.




Το μόνο στοιχείο που μας διασώζει (μέχρι στιγμής), είναι η αρχαία μας κληρονομιά, την οποία κάποιοι εξακολουθούν να σέβονται, αλλά κι αυτό το πλεονέκτημα συνεχώς φθίνει. Οι άλλοτε φιλέλληνες ξένοι μας έχουν σιχαθεί.  Δείτε για παράδειγμα την χολή που στάζει ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, που μιμούμενος τον Μέτερνιχ μας στήνει στη γωνία και πυροβολεί κατά ριπάς. Και δυστυχώς, εν πολλοίς έχει δίκιο. Και αν στην παρούσα συγκυρία δεν ήταν στα πράγματα η (μαντάμ) Μέρκελ, ήδη θα μας είχαν εκδιώξει και από την Σένγκεν, και από την Ευρωζώνη, μπορεί και από τον ΟΗΕ…



Η Ελλάδα, διά της κυρά Τασίας, άνοιξε τις πύλες της κολάσεως, και η Πρώτη Φορά Αριστερά τήρησε την υπόσχεσή της να αλλάξει την χώρα, αλλά  και την Ευρώπη. Προς το χειρότερο… Τι κι αν αποχώρησε ο Λαπαβίτσας και οι άλλοι οραματιστές; Το όνειρό τους για συσσίτια και δελτία ολοκληρώνεται κάθε μέρα που περνάει. Λες και μας κυβερνάει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ένα πράγμα.
Και που βρισκόμαστε σήμερα; Να συνεχίζονται ad infinitum  οι «περήφανες» διαπραγματεύσεις με το «κουαρτέτο», να φουντώνει η ανεργία και η φτώχεια, να μειώνονται τα εισοδήματα (μισθοί, συντάξεις, κλπ) και να αυξάνονται οι φόροι (αυτούς που θα καταργούσε ο Τσίπρας), χώρια που κάνουν και παρέλαση οι αντιεξουσιαστές στο κέντρο της πρωτεύουσας κραδαίνοντας και επιδεικνύοντας πυροβόλα όπλα!.
Και το πιο λυπηρό; Ο άλλοτε αγαναΧτιστής λαός, που δεν επέτρεπε μύγα στο σπαθί του, να παρακολουθεί το μπάχαλο που ξετυλίγεται σε όλα μα όλα τα επίπεδα, μουδιασμένος και ανήμπορος να αντιδράσει. Στηρίζοντας με την αδράνειά του μια κουτσή συγκυβέρνηση, που διαλύει τα επιτεύγματα δεκαετιών με όπλο της μια ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία μερικών μόνο βουλευτών, οι τρεις εκ των οποίων Μουσουλμάνοι!
Και με τον Μουζάλα να επιχαίρει που επιτέλους θα μπουν Τούρκοι αξιωματικοί επιτηρητές στα νησιά μας για να συντονίζουν τις ροές…  όπως άλλωστε τις συντονίζει το ΝΑΤΟ (με τούρκικες φρεγάτες) στη θάλασσα.
Και μέσα στο γενικό χάος, έχουμε και τον λασπότοπο της Ειδομένης, που έχει πια γίνει διάσημη σε ολόκληρη την οικουμένη. Το κάμπινγκ ΜΟΥΖΑΛΑ… μέσα στο οποίο μεγαλουργούν οι διακινητές, οι ΜΚΟ, οι πράκτορες, οι μεσάζοντες, και γενικά ο κάθε επιτήδειος που κερδίζει από την δυστυχία. Και στην οποία Ειδομένη ο Σύριζα σηκώνει ψηλά τα χέρια, αφού σύμφωνα με επίσημες τοποθετήσεις δεν αποτελεί «κρατικό καταυλισμό», και άρα δεν έχει καμιά ευθύνη η πολιτεία. Εξάλλου, είπαμε: Για όλα φταίει η ιστορία… μπορεί και οι μασόνοι. Και σίγουρα φταίει ο Σαμαράς, επί των ημερών του οποίου είχαμε Νταχάου και Άουσβιτς στην Αμυγδαλέζα και αλλού, όπου με εντολή δική του δεν λειτουργούσαν τα αιρκοντίσια όλο το 24ωρο και έλιωνε από την ζέστη ο κοΖμάκης.
Εξ ου και ο φιλάνθρωπος Πανούσης άνοιξε τα κέντρα κράτησης, γκρέμισε τους φράχτες, και αμόλησε χιλιάδες πεινασμένους στις πλατείες των πόλεων, οι οποίοι φρόντισαν να ενημερώσουν τους δικούς τους στην Τουρκία (και αλλού) ότι η Ελλάδα είναι πλέον ελεύθερη, και άρα ελάτε! Σας περιμένει άλλωστε και η κυρά Τασία για να σας δώσει επιδόματα, χαρτιά παραμονής, ακόμη και να σας βάλει στα ΑΕΙ να σπουδάσετε δωρεάν… Τα θυμόσαστε; Και αν είστε τυχεροί, θα σας μοιράσει και τα θρυλικά γεμιστά της η Φωτίου.
Και επειδή όλα εδώ πληρώνονται, φτάσαμε στο σημείο ο Πανούσης να το παίζει σήμερα μετανοημένη Μαγδαληνή (σαν τον Τατσόπουλο), και ακόμη και ο πατριωταράς (Πόρτα Πόρτα) Δημήτρης Καμένος των ΑνΕλ, να ζητάει επιτακτικά να ξαναλειτουργήσουν τα κλειστά κέντρα κράτησης του Σαμαρά.

Απελπισμένα γυναικόπαιδα!


Μόνο που είναι πλέον αργά για δάκρυα. Οι μετανάστες ήρθαν για να μείνουν. Το είπε χθες και ο Βρίτσας, μιλώντας για παραμονή τους εδώ για δυο και πλέον χρόνια, ενώ όπως είπε πολλοί θα μείνουν και μόνιμα, ερχόμενος μ’ αυτό να σιγοντάρει τον Μουζάλα (νομίζω) που προσβλέπει στους μελαψούς επισκέπτες  για την λύση του δημογραφικού μας προβλήματος. Και ίσως να έχει δίκιο, αφού τόσοι και τόσοι νταβραντισμένοι Μαροκινοί, Αλγερινοί, κ.ά. τι άλλο έχουν να κάνουν στην Ελλάδα, παρά να πηδάνε τις γυναίκες της, αφού έτσι κι αλλιώς δουλειές δεν υπάρχουν;
Με αυτά και με αυτά το σόου συνεχίζεται, με επίκεντρο τώρα την Ειδομένη, όπως πιο πριν ήταν τα νησιά του Αιγαίου. Εκεί λοιπόν, μέσα στις λάσπες, βρίσκει ευκαιρία ο κάθε πικραμένος να κάνει την εμφάνισή του, να κερδίσει το πεντάλεπτο δημοσιότητας που του αναλογεί, εκμεταλλευόμενος τις περιστάσεις. Γι αυτό και είδαμε ρεσιτάλ με (λευκό) πιάνο, σέλφις, ανιδιοτελείς προσφορές (ληγμένων) κρουασάν, κλπ. Σε λίγο, μόλις στεγνώσουν οι λάσπες θα δούμε κι άλλες επισκέψεις ντόπιων μαϊντανών σελέμπριτις, αφού δεν αποκλείεται να πάει επιτόπου να τραγουδήσει την Τσιμινιέρα ο Νταλάρας, να πάει να διασκεδάσει τους Αφγανούς η Πάολα, να την επισκεφτεί ο Λάκης Γαβαλάς ψάχνοντας για μοντέλα, να κάνει δειγματισμό παπουτσιών η Τζάκρη, να σκαρφαλώσει κανέναν φράχτη για τις κάμερες η Ραχήλ, να βγάλει σέλφις η Κούνεβα,  να κάνει κανένα αγωνιστικό πέρασμα ο Μιχελογιαννάκης, να στρώσει παλέτες με κόκκινα χαλιά ο συγκαμένος, κ.ο.κ. Εξάλλου, στις 17 Μαρτίου έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί τα «λασπόλουτρα» του Μουζάλα και η Νο1 μαϊντανός σελέμπριτι του πλανήτη, η Αντζελίνα Τζολί. Μπορεί, λέει, να υιοθετήσει και κανένα «προσφυγόπουλο».  Ζήλεψε την δόξα της άλλης σιτεμένης, της Σάραντον ντε, και έβαλε πλώρη και αυτή για το Νόμπελ. Το οποίο να δούμε που θα πρωτοπάει, αφού εκτός από τις γιαγιάδες της Μυτιλήνης, έχουν βάλει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα και οι αντίστοιχες της Ειδομένης, που όχι μόνο δίνουν γάλα με μπιμπερό στα μωρά, αλλά ανοίγουν και τα σπίτια τους, προσφέροντας στέγη, θαλπωρή, ζεστό τραχανά, και μπάνιο σε οικογένειες ολάκερες.



Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, θεωρώ λάθος την σημερινή επίσκεψη στην Ειδομένη του Κυριάκου, αφού χωρίς να το θέλει πέφτει και αυτός θύμα του επικοινωνιακού πολέμου συμπόνιας που ξεκίνησε το Μαξίμου, ρίχνοντας την μπάλα στην κερκίδα,  με όργανό του τα κανάλια, που στην παρούσα συγκυρία είναι (πλην εξαιρέσεων) όμηροι στα σχέδια του για τις άδειες των ΜΜΕ, και άρα χορεύουν στους ρυθμούς του Αλέξη.
Στο μεταξύ οι πνιγμοί προσφύγων συνεχίζονται, όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά τώρα και σε χείμαρρους στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, με τον βρώμικο ρόλο των ΜΚΟ να ξεδιπλώνεται ζωντανά και σε παγκόσμια μετάδοση. Με την περήφανη κυβέρνηση (και τους ψηφοφόρους της) να πετάει αετό… κυριολεκτικά. Ούτε καν ο Καρανίκας δεν ακούγεται… να πάρει θέση τέλος πάντων. Κάτι ψέλλισε σήμερα για τις ΜΚΟ ο Αλέξης, αλλά too little, too late, αφού ήδη υπάρχουν νεκροί.
Κλείνοντας, να προτείνω και δημόσια αυτό που μου είπε ο φίλος μου ο Μήτσος, ο τσάκαλος, και μου ακούστηκε ενδιαφέρον: Θέλει η κυβέρνηση να «ξεφορτωθεί» το άγος της Ειδομένης; Ας μοιράσει από μια πένσα, μια τανάλια, έναν κόφτη,  (κόστος ένα ευρώ στα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ) σε κάθε «πρόσφυγα», κι ας αφήσει την ιστορία να πάρει τον δρόμο της. Οι φράχτες  θα πέσουν μέσα σε λίγες ώρες, και τότε θα δούμε αν οι Σκοπιανοί είναι τελικά όντως πιο «μάγκες» από τους Έλληνες, και αν θα αρχίσουν να πυροβολούν στο ψαχνό τα «γυναικόπαιδα», όπως εμμέσως ζητάνε από εμάς να κάνουμε στα φουσκωτά στο Αιγαίο.
Και επειδή έγραψα πολλά, δεν θα σας κουράσω άλλο, και κλείνω εδώ με μια αισιόδοξη νότα: Μην ανησυχείτε αδέλφια… θα τα λύσει όλα ο Πάντζας! Είπαμε: Κερδάμε!
Χώρια που γλιτώσαμε κι απ τον Αντωνάκη…

Strange Attractor


ΥΓ- Ένα περίεργο πράγμα: Τελικά μόνο «κρατιστές» δεν είναι οι συριζαίοι. Θέλουν από εμάς όλους να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι, να διορίζουν μέχρι και τους σερβιτόρους στα ΜΙΚΕΛ,  αλλά δεν θέλουν κράτος. Αλλιώς πως να εξηγήσω την παντελή απουσία του κράτους από τα «προαναχωρησιακά» κέντρα όπου στοιβάζονται οι μετανάστες;

ΥΓ2- Φήμες ότι θα επισκεφτεί την Ειδομένη το χορευτικό συγκρότημα των θρυλικών μπουτούδων, διαψεύδονται, αφού έχουν χαθεί τα ίχνη τους...

1 σχόλιο:

  1. Strange πως βλέπεις που ο Κυριάκος-τσάκαλος αφού χρησιμοποίησε όλους τους χρήσιμους ηλίθιους ακροφασίστες για να εκλεγεί,τώρα αδειαζει με έξυπνο τρόπο όλο το ακροδεξιό μπουλούκι που φόρτωσε στην ΝΔ ο Σαμαράς;
    Θα δεις ότι οι επόμενοι δύο μετά τον Φαήλο που θα την κάνουν με κλωτσιές από την ΝΔ θα είναι ο Τσεκούρης και η Λουκά με γραβάτα,δηλ. ο Άδωνης!!
    Έτσι διευκολύνεται και ο Σαμαράς για να στελεχώσει την "σοβαρή Χρυσή Αυγή" που ετοιμάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή