8.3.16

Είναι αλήθεια! Μας ψεκάζουν οι μασόνοι…



Προσοχή: Ακολουθεί παραλήρημα!
Το 2009, επί κουρασμένου, έγιναν βουλευτικές εκλογές τις οποίες κέρδισε το Πασόκ του ΓΑΠ με 44% παρακαλώ! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται σήμερα ένα τέτοιο ποσοστό, ο τσάκαλος Γιωργάκης το είχε πετύχει, παρόλο που η οικονομική κρίση είχε ήδη χτυπήσει την πόρτα μας, αν και ελάχιστοι το είχαν πάρει χαμπάρι, αφού εκείνη την εποχή οι περισσότεροι ακόμη ασχολούνταν με τα «σχήματα» στα κωλάδικα, με τις Καγιέν, και με το που θα πάνε για σκι τα Χριστούγεννα.




Και όσοι διέβλεπαν την οικονομική μας κατάρρευση, έκλειναν τα αυτιά τους, και πόνταραν στο «λεφτά υπάρχουν» του μεγάλου, ελπίζοντας πως για μια ακόμη φορά η Ελλάδα θα σωθεί από έναν από μηχανής Θεό, από τον Αρτέμη, από τους ΕΛ, από κάποιον τέλος πάντων, αφού είμαστε από ειδικό DNA, και δεν μασάμε τίποτα, άσχετα αν όλοι οι άλλοι λαοί μας ζηλεύουν διότι εμείς δεν προσκυνήσαμε κανέναν (λέμε τώρα)…


Εξάλλου, μόλις λίγα χρόνια πριν είχαμε οργανώσει φαντεζί Ολυμπιάδα, είχαμε πάρει το ευρωπαϊκό κύπελλο στο ποδόσφαιρο, και οσονούπω θα παίρναμε και την Πόλη, αφού ήταν γραφτό μας… το λέγανε κι οι γέροντες στο Όρος, το έλεγε και ο Λιακόπουλος μαζί με τον Χαρδαβέλα.
Μέσα σε αυτό το αρρωστημένο σκηνικό, άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα χαστούκια, να μπαίνουν λουκέτα, και να θεριεύει η ανεργία, ειδικά των νέων, εκείνων που μεγάλωσαν στην εποχή της επίπλαστης ευμάρειας, και που οι καημένοι νόμιζαν ότι όλα αυτά τα καλούδια που απολάμβανε η γενιά τους  ήταν δεδομένα, και αποτελούσαν κληρονομικό δικαίωμά τους, αφού στην πλειοψηφία τους αγνοούσαν βασική ιστορία, χώρια του ότι οι περισσότεροι ήταν απολιτίκ, περιορίζοντας την όποια ενημέρωσή τους στα μεσημεριανάδικα, και στις σοφίες του μάγκα Πετράν, μέσα από τα λάιφ στάιλ περιοδικά του. Θυμόσαστε πως όλοι όσοι αμείβονταν με 700 ευρώ τον μήνα θεωρούνταν λούζερς;
Τέλος πάντων, σιγά σιγά ο κόσμος κατάλαβε ότι αυτή την κρίση δεν θα την γλιτώσουμε, μπήκαμε θέλαμε δεν θέλαμε σε μνημόνιο για να μη χρεοκοπήσουμε κανονικά, και έτσι, αφού οι περισσότεροι πολιτικοποιήθηκαν βιαίως, αντί να σοβαρευτούμε και να στρωθούμε στη δουλειά, φούντωσε το κίνημα των αγαναΧτιστών, των Δεν Πληρώνω, και των φανατικών αντιμνημονιακών. Ήταν η εποχή που κάποιοι μάγκες (ακόμη και επώνυμοι) γκρέμιζαν τις μπάρες των διοδίων, και μαζευόντουσαν έξω από την βουλή για να μουτζώσουν όλους εκείνους που επί δεκαετίες ψήφιζαν με δυο χέρια, και οι οποίοι ήταν ήρωες όσο έπεφταν τα δανεικά από τους ξένους εταίρους (που ξάφνου έγιναν ναζιστές τοκογλύφοι), αλλά που τώρα που σφίξανε τα λουριά έγιναν «προσκυνημένοι» και «μπροδώταις». Εδώ να σημειώσω, διότι πολλοί το αγνοούν, ότι το μνημόνιο ποτέ δεν μιλούσε για φόρους, αλλά για μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, στο δημόσιο, κλπ. Άσχετα αν όλοι όσοι πέρασαν απ το Μαξίμου δεν μπόρεσαν να κάνουν μεταρρυθμίσεις, λόγω «λαϊκών» αντιδράσεων, και το έριξαν στους φόρους.
Και μέσα σε αυτό το νοσηρό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, εκτός από τους νεοναζιστές της Χ.Α. έλαμψαν και οι σαλεμένοι του Αλέξη! Οι συνιστώσες δηλαδή ενός περιθωριακού ακροαριστερού μορφώματος, που στα νορμάλ χρόνια έμπαινε δεν έμπαινε στη βουλή, και που ανάθεμά με αν το γνώριζε κανείς από αυτούς που κάθε βράδυ πέταγαν γαρδένιες στον Λεπά, και που επί μνημονίου όμως θυμήθηκαν ότι είναι «κομμουνιστές», μιας και ο παππούς τους πέρασε από το βουνό κάποτε…

Έτσι με αυτά και με αυτά, μπήκαν ξαφνικά στη ζωή μας κάποιοι ανερμάτιστοι ιδεοληπτικοί μισάνθρωποι, που δεν τους ήξερε κανείς πέρα από τα Εξάρχεια, με μπροστάρη τους ένα ημιαγράμματο παιδαρέλι, βετεράνο των καταλήψεων (για πλέριες απουσίες) με στραβό το στόμα απ΄την πολλή μαγκιά και την έπαρση. Ένα άτομο που εντάχθηκε στην ΚΝΕ την χρονιά που η ίδια ΕΣΣΔ αυτοδιαλύθηκε, καταλαβαίνοντας το άτοπο της ύπαρξής της! Τι να λέμε;
Και αναγκαστικά τους μάθαμε αυτούς τους κομπλεξικούς όλοι πια, μια από το σκάιπ, όπου ο προφήτης της χρεοκοπίας και της δραχμής Δρ. Μπαρουφάκης καθημερινά ξεδίπλωνε το όραμά του στα κανάλια, και μια από τις πλατείες, όπου οι διάφοροι Κατρούγκαλοι, και Λαπαβίτσες έστηναν «λαοδικεία» καταδικάζοντας την μαντάμ Μέρκελ και γενικώς τους «ξένοι τοκογλύφοι» που μας πίνουν το αίμα με μπουρί.
Στο μεταξύ η συγκυβέρνηση ΝΔ-Πασόκ-ΔΗΜΑΡ προσπαθούσε να περισώσει ότι μπορούσε, με τον Σαμαρά να δέχεται πόλεμο όχι μόνο από την τρόικα, όχι μόνο από τους ζαβούς του Σύριζα, όχι μόνο από τον Μπένι και τον κυρ Φώτη, αλλά ακόμη και από τους «συντρόφους» του εντός της ΝΔ, η οποία, όπως έχω γράψει προ πολλού, έχει κι αυτή άπειρες άτυπες συνιστώσες (ντορικούς, καραμανλικούς, κλπ).
Μέσα λοιπόν σε όλα αυτά, ήρθε και άνθισε ο Αλέξης, ο οποίος υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες αφού η κριτική έξω από τον χορό δεν κοστίζει τίποτα. Και έτσι κατάφερε από κομπάρσος να γίνει πρωθυπουργός. Με εκατομμύρια Έλληνες να τον ψηφίζουν, όχι επειδή έγιναν ξαφνικά Μπολσεβίκοι, ούτε επειδή διάβασαν το καταστατικό του Σύριζα και συμφώνησαν, αλλά πολύ απλά επειδή ο Τσε Παπάρα υποσχέθηκε στον καθένα αυτό που ήθελε να ακούσει. Και επειδή ο νεοέλληνας δεν φημίζεται για την πολιτική του οξύνοια, μιας και συστηματικά ψηφίζει λαϊκιστές δημαγωγούς παπαρολόγους, ψήφισε τον νεομπολσεβίκο Αλέξη για … να καταργήσει τους φόρους και να δώσει αυξήσεις! Ναι! Ο ελληνικός λαός, μέσα στην απέραντη  σοφία του, ψήφισε ακροαριστερό κόμμα για να καταργήσει τους φόρους! Αυτό είναι τόσο παράλογο, που αντίστοιχα στα μαθηματικά θα ήταν σαν να λέει κάποιος πως 1 + 1 = 3… και όμως αυτό μάσησε, και αυτό πίστεψε ένας ολόκληρος λαός.
Και γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, με κλειστές τράπεζες (χάρη στον Μπαρουφάκη), κλειστά σύνορα, απίθανη ανεργία, φόρους επί φόρων επί παντός επιστητού, και δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες σε κάθε γωνιά της χώρας, ενώ αναμένουμε άλλους τόσους. Αυτό το τελευταίο χάρη στην κυρά Τασία, την οποία σε έναν δίκαιο κόσμο θα την κλείδωναν στο Γκουαντάναμο οι Αμερικάνοι, και θα την αγιοποιούσαν οι Τούρκοι. Τέλος πάντων… 
Κερδάμε!
Θα νόμιζε λοιπόν κανείς ότι το πάθημα έγινε μάθημα… εσύ είσαι που το λες; Κάθε άλλο! Αν κρίνω από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Σύριζας που λογικά με όλο αυτό το χάλι που έφερε θα έπρεπε να είναι εξαφανισμένος δημοσκοπικά,  με την ηγεσία του στην φυλακή, έχασε μόλις 4-5 μονάδες, που δεν πήγαν στην ΝΔ (στα ίδια ποσοστά με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου είναι), αλλά στους χρυσαυγίτες και στον … Λεβέντη!
Μιλάμε για παράνοια, και για ομαδική παράκρουση. Η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, τα πάντα όλα είναι διαλυμένα, και όμως ο λαός συνεχίζει να προμοτάρει τον Σύριζα του  παρία της Ευρώπης Αλέξη. Και μάλιστα, με τον βασικό κορμό του να έχει φύγει προ πολλού, ακολουθώντας τον Δραχμαζάνη.
Και όσοι τα έχουν με τον Τσε Παπάρα, δεν είναι επειδή διέλυσε την Ελλάδα, υποσχόμενος  να κάνει το άσπρο μαύρο, ούτε επειδή τους κορόιδεψε λέγοντας τους απίθανες ψευτιές,  αλλά επειδή ενέδωσε και αυτός… επειδή έκανε κωλοτούμπα, και επειδή δεν υλοποίησε τις υποσχέσεις του! Λες και θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε άλλο, χωρίς να μας καταντήσει κανονικό Σουδάν.
Δυστυχώς, δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Πιστεύω ότι και αύριο να γίνουν εκλογές, πάλι ο Σύριζα θα βγει. Και θα συνεχίσουν να τον ψηφίζουν όλοι εκείνοι που αγνοούν βασικά πράγματα για το τι είναι και τι εκπροσωπεί αυτό το μόρφωμα. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι τόσοι και τόσοι συμπατριώτες μας, νορμάλ άνθρωποι κατά τα άλλα,  ψηφίζουν ένα κόμμα που έχει διατυπωμένο στόχο στο καταστατικό του την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ, τον αφοπλισμό της αστυνομίας, και άλλα τέτοια παλαβά. Στελεχωμένο πλέον κυρίως από όλα εκείνα τα λαμόγια που επί χρόνια έτρωγαν τον αγλέουρα μέσα από το Πασόκ, το οποίο υποτίθεται ότι ο λαός καταδίκασε, και το έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ναι, αλλά για κοιτάξτε γύρω σας… ποιο μεγαλουργούν σήμερα μέσα από τις τάξεις του Σύριζα;


Το γενικό μου συμπέρασμα; Έχουν δίκιο όλοι εκείνοι που μιλάνε για συστηματικό ψεκασμό μας από αέρος. Αλλιώς δεν εξηγείται, πως μετά από ενάμιση χρόνο απόλυτης καταστροφής σε όλα μα όλα τα επίπεδα, ο Σύριζα να συνεχίζει να διατηρεί τα ποσοστά του, με τον Κουρουμπλή να μας κουνάει το δάχτυλο, τον Καρανίκα να συμβουλεύει τον πρωθυπουργό, τον Φίλη να «υπουργεύει», τον Σπίρτζη να δακρύζει, τον συγκαμένο να παρελαύνει, και με την κάθε κυρά Σούλα να επαναλαμβάνει μονότονα: «σάμπως ο Αντωνάκης καλύτερος ήταν»;.
Ελπίζω να μας λυπηθεί ο Θεός, διότι από μόνοι μας πάμε κανονικά για φούντο…
Και σε άλλα με υγεία.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου