26.5.16

Μια, δυο, τρεις… πολλές Ειδομένες!



Ο πόλεμος στην Συρία καλά κρατεί, και μάλιστα από το 2011, κάτι που δεν γνωρίζουν ή παρακάμπτουν τεχνηέντως οι συριζαίοι. Κι αυτό το κάνουν για να δικαιολογήσουν την αθρόα πλημμύρα προσφύγων και λαθρομεταναστών που ζει η Ελλάδα μετά από την μαύρη εκείνη μέρα του Γενάρη του ’15,  που ο Αλέξης μπήκε στο Μαξίμου.



Τότε που την μεταναστευτική πολιτική (εδώ γελάμε) της χώρας μας ανέλαβε η κυρά Τασία της «ΑΝΑΣΑ», η οποία μέσω των ομοϊδεατών της, ΜΚΟ, και λοιπών επαγγελματιών «ανθρωπιστών» έδωσε το πράσινο φως σε όλη την Μέση Ανατολή, στο Μαγκρέμπ, και γενικά όπου γης, ότι «ανοίξαμε και σας περιμένουμε»….


Και επειδή κάποιοι από εμάς δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, αφού τα ρεζιλίκια του Σύριζα τα γνωρίζαμε από τότε που ήταν ένα κομματίδιο διαμαρτυρίας κολλημένο στο 3-4%, και τα θυμόμαστε καλά, να υπενθυμίσω εδώ ότι ο Αλέξης από το 2012  είχε υποσχεθεί ανοιχτά σύνορα για τους «Σύριους αδελφούς μας», ακόμη και μηνιαίο επίδομα ίσο με τον βασικό μισθό ανειδίκευτου εργάτη, με τον Κουράκη (τον ποιητή των αιδοίων) να σιγοντάρει και να επαυξάνει, λέγοντας ότι θα επιτραπεί σε κάθε πρόσφυγα να προσκαλέσει κι από δυο συγγενείς του, για να μην αισθάνεται μόνος!
Έτσι ξεκίνησε το τεράστιο μεταναστευτικό πρόβλημα, που εξελίχτηκε σε πανευρωπαϊκό, μια νάρκη στα θεμέλια της Ελλάδας και της Ευρώπης, με πολλές χώρες να κλείνουν τα σύνορά τους, να απειλείται μέχρι και πόλεμος μεταξύ τους,  και με την δική μας  απλά να επωμίζεται τα υπέρμετρα βάρη από τις μεγαλόστομες παπαριές του Σύριζα
Και έτσι, με αυτά και με αυτά, το όνειρο των και καλά διεθνιστών έγινε πραγματικότητα, ειδικά τότε που ο Πανούσης, ο «εγκληματολόγος», ως υπουργός Προ.Πο. αποφάσισε να ανοίξει τα «κολαστήρια» των σαμαροβενιζέλων, μέσα στα οποία «υπέφεραν» οι τότε σχετικά λιγοστοί λαθρομετανάστες, αφού με εντολή του ανάλγητου Σαμαρά τα αιρκοντίσια (sic) σβήνανε τα μεσημέρια. Χώρια οι φράχτες στον Έβρο, και άλλα τέτοια ναζιστικά τερτίπια. Τώρα βέβαια ο Πανούσης δεν γνωρίζει τίποτα για το έγκλημα, και σφυρίζει αδιάφορα, υπογραμμίζοντας ότι βασικά ποτέ δεν ήταν Σύριζα! Μιλάμε για ιδεολόγο.
Αυτό που ακολούθησε τη νίκη του Σύριζα στον τομέα των «προσφύγων» το είδαμε και το ζήσαμε όλοι. Συριζαίοι και μη. Η Ελλάδα έγινε μια παιδική χαρά, μια Ντίσνειλαντν της ανομίας, μια αποθήκη ψυχών, όπου ο κάθε πικραμένος «πρόσφυγας πολέμου», ακόμη και από το Νεπάλ (αλήθεια είναι), βρήκε ευκαιρία να ζήσει το όνειρο στην πλούσια και δημοκρατική Ευρώπη, περνώντας μέσω της φιλεύσπλαχνης Ελλάδας. Στήνοντας αυθαίρετα τσαντίρια όπου του κατέβαινε, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας (πλ. Βικτωρίας). Το γιατί και πως κανένας εξ αυτών δεν έσπευσε να μεταναστεύσει στις γειτονικές αραβικές χώρες, ή σε αυτές της πρώην ΕΣΣΔ, που και ασφαλείς είναι, και πλούσιες, και μουσουλμανικές, είναι μια χρόνια απορία μου. Εκτός κι αν ισχύει αυτό που είπε το κουνάβι, η οξύνους αυτή δημοσιογράφος του Ε, που όπως είπε μια μέρα, κι ακόμη να συνέλθω,  «οι Μουσουλμάνοι πρόσφυγες δεν πάνε σε εκείνες τις χώρες διότι έχουν θρησκευτικές διαφορές»!!!!!!! Ενώ στην χριστιανική Ευρώπη τα βρίσκουν όλα καλά, συμπληρώνω εγώ ο μικροπρεπής…



Εν πάση περιπτώσει, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό και την ανθρωπιστική αλληλεγγύη των κυβερνώντων, των ΜΚΟ, των διεθνών μαϊντανών, και όλων εκείνων που πανηγύριζαν εκμεταλλευόμενοι (άλλοι πολιτικά και άλλοι οικονομικά) το δράμα των μεταναστών, η κατάσταση εξελίχθηκε όπως ακριβώς την είχα φανταστεί και είχα γράψει εγκαίρως. Ένα απέραντο γιουσουρούμ στα νησιά, και μια χαοτική μπαχαλοειδής κατάσταση στην Ειδομένη, και αλλού, όπου αποκαλύφτηκαν πράγματα και θάματα, με πρωταγωνιστές κυρίως κάποιους επαγγελματίες αλληλέγγυους, και με τελική κατάληξη όχι μόνο να τους φορτωθούμε όλους εμείς, αλλά να γίνουμε και διεθνώς ρόμπα όταν μαθεύτηκε στο εξωτερικό ότι στα κάμπινγκ του Μουζάλα γίνεται διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, σημειώνονται μαχαιρώματα και φόνοι, και τέλος διαπιστώθηκε ακόμη και εκπόρνευση ανηλίκων, πέραν των βιασμών τους. 
Τόσο καλά εξελίχθηκε δηλαδή το όραμα του Σύριζα και της Οσίας κυρά Τασίας, η οποία αφού διέλυσε κυριολεκτικά την χώρα, στην συνέχεια αποσύρθηκε σε άλλα υψηλά κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά καθήκοντα, χωρίς να ζητήσει ούτε μια συγγνώμη για τα αίσχη που ζούμε εξαιτίας της εδώ και ενάμιση χρόνο. Όσο για τον Μουζάλα, αυτός ακόμη περιμένει το Νόμπελ!
Και που βρισκόμαστε σήμερα; Μόλις λοιπόν ολοκληρώθηκε όπως ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και η ταπεινωτική συμφωνία με τους δανειστές, και άρα η παρουσία των άτακτων καταυλισμών δεν εξυπηρετεί πια ως διαπραγματευτικό ατού τους Τσαλακώτους και σία, η κυβέρνηση αποφάσισε να μετακινήσει (δια της πειθούς λέει, αλλά ΜΑΤ βλέπω) τους κακόμοιρους της Ειδομένης σε άλλα «οργανωμένα» (εδώ ξαναγελάμε) χοτ σποτς, κυρίως στην Θεσσαλονίκη και στην Βόρεια Ελλάδα γενικώς. Χοτ σποτς που αφενός μεν στήθηκαν σε χρόνο ντε με απευθείας αναθέσεις σε εκλεκτούς δικούς μας εργολάβους, αφετέρου δε ΔΕΝ διαθέτουν τζακούζι, ούτε WiFi, όπως άκουσα χθες έναν δυστυχισμένο «πρόσφυγα» να διαμαρτύρεται εντόνως στην κάμερα του ΣΚΑΙ! Γι αυτό,  όπως μαθαίνω, πολλοί δυσαρεστημένοι «πρόσφυγες» φεύγουν απ τα χοτ σποτς και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα όπου τους καπνίσει. Ήδη υπάρχουν αρκετοί κατασκηνωμένοι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ πολλοί εξ αυτών βολτάρουν και στην παραλία, αγριοκοιτάζοντας τους γηγενείς που κάνουν αμέριμνοι τον περίπατό τους.
Το πότε θα βγουν τα μαχαίρια και θα αρχίσουν οι διαρρήξεις, οι κλοπές, οι βιασμοί, και οι δολοφονίες Ελλήνων, όλα αυτά τα καλά του πολυπολιτισμικού συρφετού δηλαδή που αβαντάρει ο Σύριζα, είναι θέμα χρόνου. Εγώ απλά να υπενθυμίσω και πάλι ότι σε αυτόν τον τομέα, ο Σύριζα δουλεύει για την Χρυσή Αυγή. Διότι αυτή είναι η μόνη που κερδίζει από την αγανάκτηση του μέσου πολίτη σε σχέση με τους λαθρομετανάστες. Και όπως είπε κάποιος σοφότερος εμού, όταν ο πολίτης έχει να επιλέξει μεταξύ ασφάλειας και ελευθερίας, σχεδόν πάντα επιλέγει την πρώτη.
Αυτό είναι εν κατακλείδι το όλο ιστορικό της περήφανης μεταναστευτικής πολιτικής του Αλέξη. Που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν τουριστικά κάποια νησιά μας, και να δημιουργηθούν στην Βόρεια Ελλάδα πολλές Ειδομένες.
Το ρεζουμέ; Όπως θα έλεγε και ο Στρατούλης (αν ήταν λίγο πιο πονηρός και δεν παραιτούνταν από την μάσα) ΚΕΡΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ!

Strange Attractor

ΥΓ- Για όλους τους συριζαίους, που το παίζουν αριστεροί, και ομνύουν στο όνομα του Μαρξ, αν ποτέ διάβαζαν τα γραπτά του (αντί να τον επικαλούνται,  όντας μαρξιστικά, και μη, αγράμματοι) θα ήξεραν την γνώμη του Γερμανού αυτού φιλόσοφου για τους «παράτυπους μετανάστες» της εποχής του. Τους οποίους θεωρούσε εχθρούς του προλεταριάτου, και βούτυρο στο ψωμί των κακών καπιταλιστών, αφού η είσοδός τους σε μια αγορά εργασίας απλά μειώνει τα μεροκάματα και τα προνόμια για όλους τους εργαζόμενους προλετάριους.
Για τους συριζαίους βέβαια πέρα βρέχει. Αυτά είναι ψιλά γράμματα, που απασχολούν τους «διαβασμένους», όπως θα έλεγε και ο σύμβουλος Καρανίκας, πριν ανάψει τον μπάφο του και χαλαρώσει με την Μενεγάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου