14.6.16

Πολιτικοί… για φτύσιμο!



Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, ο Σύριζας ήταν ένα περιθωριακό κόμμα, αποτελούμενο από διάφορους ονειροπαρμένους επαγγελματίες ακροαριστερούς, εκτός τόπου και χρόνου, παλεύοντας μονίμως να μπει στην βουλή, αφού το όριο του 3% του ήταν βουνό. Εδώ να θυμίσω ότι το εν λόγω όριο μπήκε πριν από πολλά χρόνια για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να εκλεγεί στη βουλή κόμμα αποτελούμενο από Μουσουλμάνους της Δυτ. Θράκης.



Σήμερα βέβαια, από τους 153 βουλευτές των συριζανέλ που κάνουν ότι κάνουν σοδομίζοντας την χώρα, οι τρεις (3) είναι Μουσουλμάνοι της Δυτ. Θράκης, και ο νοών νοείτω. Φαντάζομαι ότι Τσίπρας και συγκαμένος τους δίνουν γη και ύδωρ προκειμένου να μην τους ρίξουν, αλλά αυτό θα το βρει κάποτε ο ιστορικός του μέλλοντος. Προς το παρόν, και οι 153 μαζί, σαν μια γροθιά, βυσσοδομούν εις βάρος του λαού, στο όνομά του πάντα…



Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της διακυβέρνησης Σύριζα είναι και το γεγονός ότι τα στελέχη του, κυβερνητικά και μη, μπορούν ανερυθρίαστα να κάνουν το μαύρο άσπρο. Να μιλάνε δηλαδή για σχήματα λόγου, για αυταπάτες, για υπερβολές, κλπ. θέλοντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, το ότι δηλαδή ψηφίστηκαν για να σκίσουν το μνημόνιο, αλλά στην πράξη αποδείχθηκαν πιο μνημονιακοί και από τον Άδωνι, πιο γερμανοτσολιάδες και από τον Σόιμπλε…
Έτσι, εκτός από την διάψευση κάθε προσδοκίας, εκτός από την στροφή 180ο επί παντός επιστητού, είχαμε και το προνόμιο να δούμε, μάλλον για πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, μέλη της κυβέρνησης να καταγγέλλουν τα πεπραγμένα της, να καταδικάζουν τις πολιτικές της, να διαδηλώνουν εναντίον της, να κλαίνε αφού ψηφίσουν και να δακρύζουν αφού υπογράψουν τα  πιο επαίσχυντα μέτρα, και κάποιοι μάλιστα να ωρύονται ότι αυτά που μόλις ψήφισαν, είναι σχεδόν αντισυνταγματικά!
Μιλάμε για πολιτική σχιζοφρένεια, για αμοραλισμό, για διπολισμό, και για ψευτρόνια της πλάκας… που όμως λατρεύονται από τον λαό, και συνεχίζουν να απολαμβάνουν διψήφια ποσοστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Καθεστώς υπαρκτού σουρεαλισμού με τα όλα του.
Ο Σύριζα αποτελείται βασικά από κάποιες συνιστώσες ανισόρροπων, που όλοι μαζί πριν από δυο περίπου χρόνια συμφώνησαν να τις καταργήσουν και να γίνουν ενιαίο κόμμα, προκειμένου να παίρνουν την κρατική επιχορήγηση. Μετά το πρώτο εξάμηνο τρέλας, που κόντεψε να μετατρέψει την χώρα μας σε Σομαλία του Βορρά, οι περισσότεροι από αυτούς τους μισότρελους την έκαναν, μαζί με τον Δραχμαζάνη, την Ραχήλ, τον Ρούντι, και την ζουρλή. Και έμειναν πίσω οι «ρεαλιστές». Αυτοί δηλαδή που δεν θα δίσταζαν να σφάξουν και την μάνα τους, για την καρέκλα, αλλά και για το μπαγιόκο. Αυτοί για τους οποίους η «αριστεροσύνη» είναι απλά το εργαλείο, το όχημα δηλαδή για να πάρουν οφίτσια. Και που μόλις τα πάρουν γίνονται μέχρι και ακραίοι νεοφιλελεύθεροι, έτοιμοι να πουλήσουν τα πάντα όλα, αρκεί να πάρουν το κατιτίς τους.
Μαζί τους έμειναν πιστοί στον Αλέξη και στον Φλαμπουράρη και όλες εκείνες οι σπουδαίες προσωπικότητες, μεταγραφές από το πάλαι ποτέ βρώμικο Πασόκ, αυτό που συνεχώς κατήγγειλε ο παλιός καλός Σύριζας, αλλά που τις μάζεψε στις τάξεις του προκειμένου να του φέρουν ψηφαλάκια... δευτεροκλασάτοι όλοι τους στο Πασόκ, αλλά υπουργάρες στον Σύριζα.

Συριζαία αγαναΧτίστρια θείτσα


Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά, που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε; Διότι ειλικρινά δεν μπορώ να χωνέψω το πώς ο «κινηματικός» Σύριζας, αυτός που έγινε διάσημος με τις καταλήψεις, τις διαδηλώσεις τα συλλαλητήρια, και τις πορείες για ψύλλου πήδημα, σήμερα πνέει τα μένεα εναντίον ενός αυθόρμητου ερασιτεχνικού «κινήματος», μιας μελάτης πρωτοβουλίας, με σύνθημα το ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ… Μιλάμε για τον Σύριζα, που ακόμη και στις καλές εποχές της τεχνητής ευμάρειας, τότε που τα σκυλάδικα ήταν ανοικτά καθ εκάστην, και οι δρόμοι γεμάτοι από ΧΑΜΕΡ, αυτός οργάνωνε κινητοποιήσεις, απεργίες, και διαδηλώσεις, ακόμη και για τα δίκια των αγροτών της Γουατεμάλας… Για τον ίδιο τον Σύριζα που χαιρέτιζε τις μολότοφ, κάλυπτε τους μπαχαλάκηδες, και οι συνηγορίνες του με τα γκούτσι και τα μπλακμπέρι μαζεύονταν έξω από την ΓΑΔΑ για να υπερασπιστούν τον «ανθό της νεολαίας»!
Σήμερα όμως, που σε κανονικές συνθήκες, αν δηλαδή δεν μας ψέκαζαν οι μασόνοι, ο λαός ο ίδιος  (και όχι οι μπαχαλάκηδες) θα έπρεπε να βάλει φωτιά στα πάντα, αφού κάθε μέρα που περνάει οι τσιπροκαμένοι μας πάνε 50 χρόνια πίσω, μια απλή συγκέντρωση κάποιων φεισμπουκικών ακτιβιστών, όχι μόνο προκαλεί τρόμο στην κυβέρνηση, αλλά έχουμε και διάφορους μεγαλόσχημους αριστερούς (!) απατεώνες να βρίζουν, και να απειλούν τους διοργανωτές, αλλά και όσους θέλουν να παραστούν σε αυτήν. Βγάζοντας στην επιφάνεια τον ολοκληρωτικό και συνάμα τιποτένιο χαρακτήρα τους. 
«Το ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα αυτή τη στιγμή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γιδοβασίλη, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Ιωαννίνων! Ακολουθώντας στα χνάρια του υπέρβαρου υπουργού Παιδείας, που μίλησε για συνταγματικά όρια, και του πρώην υβριστή του Σύριζα και νυν κομματόσκυλό του Ανδρέα Νεφελούδη, που μίλησε για ακροδεξιούς και σκισμένα καλσόν. Χώρια τα άπειρα έμμισθα τρολ του κόμματος στο διαδίκτυο, και χώρια ο συγκαμένος που τουιτάρει (σταθερά ανορθόγραφος) για  κολαγόνα, σαμπάνιες, και άλλες τέτοιες αηδίες, που όμως συγκινούν τους πσαικαζμαίνους ανελίτες, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι σχεδόν όλοι ήδη στα τέσσερα μεν, διορισμένοι σε κρατικές θέσεις, σε Δ.Σ ΔΕΚΟ, μετακλητοί, σύμβουλοι, κλπ κλπ. δε.
Αυτά λοιπόν ζούμε… τους μέχρι χθες κινηματίες να καταγγέλλουν τα κινήματα, τους μέχρι χθες αΧτιβιστές να μιλάνε για εχθρικό προς το κράτος ακτιβισμό,  τους μέχρι χθες υβριστές του Αλέξη να τον υπερασπίζονται (με αντάλλαγμα μια θέση Γ.Γ.), και τους μέχρι χθες πούρους κομΟνιστές, να μιλάνε για συγκεντρώσεις που κινούνται στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας! Την ίδια ώρα που όταν καίγονταν κυριολεκτικά η Αθήνα από τις μολότοφ, όχι μόνο δεν μιλούσαν για εχθρική πράξη ή συνταγματικά όρια, αλλά τότε η κάθε βόμβα ήταν μια κραυγή απόγνωσης… η φωνή του λαού.
Φτύστε τους. Το αξίζουν… Διότι παραιτηθούν δεν παραιτηθούν, για φτύσιμο είναι.

Strange Attractor

ΥΓ-Πριν καλά καλά στεγνώσει η μελάνη στο παρόν «άρθρο»… τσουπ πετάχτηκε σαν βούρτσα και ο Σουηδός (γνωστός ως Σκουρλέτης) προβάλλοντας την άποψη ότι το κίνημα «Παραιτηθείτε» έχει «το σπέρμα μίας αντιδημοκρατικής και ακροδεξιάς λογικής»! Εξηγώντας με την χαρακτηριστική του ειλικρίνεια ότι όταν ο Σύριζας κατέβαινε στο κίνημα των «Αγανακτισμένων», γεννιόταν μια νέα πολιτικοποίηση, όχι ένας αρνητισμός για τη δημοκρατία. «Εμείς δεν ανεχθήκαμε συνθήματα που έβριζαν το Κοινοβούλιο», είπε ο υπουργός, που ειρήσθω εν παρόδω σίγουρα ήταν ένας από εκείνους  τους αγαναΧτιστές συριζαίους,που με τις ντουντούκες ούρλιαζαν κάποτε «να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή»….



Ψιλά γράμματα θα μου πείτε… εδώ ο άνθρωπος παλεύει με τα θηρία για να εξασφαλίσει τα 751 ευρώ ως τον … ανώτατο μισθό... με τους μενουμευρωπάκηδες θα ασχολείται;

ΥΓ 2-Μπάι δε γουέι, για την αυριανή συγκέντρωση   τοποθετήθηκε ΚΑΙ ο κατουρλιάρης βολευτής με το σκουλαρίκι, εκείνος ο πουροχίπστερ, λέγοντας: «Εμείς ξέρετε, προερχόμενοι από την Αριστερά, έχουμε μεγαλώσει στο δρόμο και έχουμε μια μεγαλύτερη εμπειρία… Κι όταν γίνονται συγκεντρώσεις στα μέσα του Ιούνη, καλό είναι να λαμβάνει ο κόσμος ορισμένα μέτρα προστασίας αυτού του είδους που σας είπα… καπελάκι, νεράκι»...
Βρε φτύστε τους σας λέω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου