5.1.17

Κα(η)μμένο χιόνι…



Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν οι φιλελέδες; Από τη μια διοργανώνουν δεκαπενθήμερες γιορτές για την Πρωτοχρονιά και από την άλλη διαμαρτύρονται που οι υπουργοί και τα στελέχη της Πρώτη Φορά Αριστερής Κυβέρνησης έχουν λογαριασμούς στις ξένες τράπεζες!




Συγγνώμη, ρε φιλελέδια του αστικού Τύπου, αλλά ο Άγιος Βασίλης τον οποίο προσκυνάτε σαν πρόβατα στη φάτνη, μήπως έχει τις καταθέσεις του σε κάποιο ελληνικό υποκατάστημα και δεν το ξέρουμε; Στο εξωτερικό έχει χωμένα τα φράγκα του, από εκεί κάνει αναλήψεις για να συντηρήσει τον καπιταλιστικό καταναλωτισμό, αλλά επειδή δεν σας συμφέρει το βουλώνετε! Η απουσία ενός άρθρου με τίτλο «αυτές είναι οι καταθέσεις του Άγιου Βασίλη» φανερώνει την εξάρτησή σας από τα αγριογούρουνα της Διαπλοκής, αλλά πλέον ο λαός σάς έχει πάρει χαμπάρι ότι είσαστε καμένα χαρτιά...



Κανονικά βέβαια δεν θα έπρεπε να έχετε καθόλου χαρτί για να  τυπώνετε την αντισοσιαλιστική, απάνθρωπη και εμετική προπαγάνδα σας, αλλά δεσμευόμαστε ότι το 2017 θα είναι Έτος Μαδούρο! Θα το τιμήσουμε ακολουθώντας το παράδειγμα του Ηγέτη της Επαναστατικής Λαϊκής Μπολιβαριανής Δημοκρατίας του Λαού της Βενεζουέλας, ο οποίος αποφάσισε να προμηθεύει με χαρτί μόνο τις αντικειμενικά φιλοκυβερνητικές εφημερίδες «Aurora», «Periodico delos Redactores» και «El Documento», οι οποίες έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση που είναι τίγκα στις κρατικές διαφημίσεις.
Όπως καταλαβαίνετε η χούντα δεν θα περάσει, υπάρχει μάλιστα σχετική αντιχουντική ανάρτηση του συντρόφου Παυλή Πολάκη, την οποία έθαψαν τα τσοντοβοθροκάναλα γιατί τα τσούζει. Την παραθέτουμε διότι εδώ δεν πουλάμε φτηνά ντιβιντί και σερβιέτες, αλλά τη δημοσιογραφία: «Εμείς θα το γλεντίζουμε, τον Τύπο δεν τον θέμε, ή που θα σιάζει η δουλειά, ή πάμε και τον καίμε»! 
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα το κακό με τα δημοσιεύματα έχει παραγίνει. Μια φασιστοφυλλάδα μάλιστα, την οποία πριν από  μερικά χρόνια ο σύντροφος Τσίπρας την επισκεπτόταν και πόζαρε χαμογελαστός με τους ιδιοκτήτες της, ζήτησε την παραίτηση της συντρόφισσας Γεροβασίλη γιατί, λέει, παραβίασε το Σύνταγμα!! Ποιο Σύνταγμα; Το αστικό! Αυτό που δεν επιτρέπει στον μεροκαματιάρη βουλευτή να στήσει μια αχτινολογική μονάδα και να υπογράψει μια σύμβαση με το Δημόσιο ώστε να βγάζουν αχτινογραφίες τα παιδάκια και να αποδεικνύουν ότι σιτίζονται καλά και δεν υπάρχουν λιποθυμίες στα σχολεία! Ε λοιπόν, αυτό το Σύνταγμα που τιμούμε κάθε του λέξη, το γράφουμε στο χιόνι!
Και μια που λέμε χιόνι, να στείλουμε τους συντροφικούς χαιρετισμούς και τα περαστικά μας στο σύντροφο υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος επισκέφθηκε τις Άλπεις, αυτή την εσχατιά του Ελληνισμού, για να τιμήσει τη κυρά της Ρω (ή Τω). Καθώς είχε ντυθεί αλπινιστής και ετοιμαζόταν να σταυρώσει τα πέδιλα του σκι φωνάζοντας «Αλαριρί αλαριρό» για να τρομάξει τους γείτονες Τούρκους, κάποιοι πράκτορες της Μοσάντ τον έριξαν στα τέσσερα! Προφανώς ήθελαν να ειρωνευτούν την αντρίκια στάση του απέναντι στους μασόνους οι οποίοι θέλουν να κλέψουν τους 9 τρισεκατομμύρια τόνους πολύ αργού πετρελαίου που κρύβονται λίγο έξω από την Κρήτη, αλλά ο σύντροφος Πάνος κάτι τέτοια τα κάνει μια μπουκιά. Είναι φτυστός ο σύντροφος Τσίπρας, κάποιοι μάλιστα λένε ότι μοιάζουν σαν δύο κουβάδες νερό, και το απέδειξε δεχόμενος μεν τις πρώτες βοήθειες των Αυστριακών, αλλά μόλις έγινε καλά έφτυσε κατάμουτρα τους ξένους γιατρούς και επέλεξε για τη νοσηλεία του ένα Ελληνικό νοσοκομείο. Σε αντίθεση με αυτά που γράφει η πουλημένη στον Σόιμπλε Guardian, περιποιήθηκαν το σπασμένο πόδι του πάρα πολύ τέλεια. Του έκαναν μια επισκληρίδιο ένεση, του καθάρισαν τα αυτιά με μπεταντίν και αν υπήρχε και κανένα νυστέρι θα ερχόταν ο ίδιος ο σύντροφος Πολάκης να του κάνει εγχείρηση αιμορροΐδων. Έχει γράψει μάλιστα σχετική μαντινάδα στο Τwitter: «Εμείς θα το γλεντίζουμε και με σπασμένα πόδια, ή που θα σιάζει η δουλειά ή θα σας λέμε βόδια».
Απ’ τη μεριά μου εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να μη μας βρει βόδια, αλλά να μας κάνει τόσο σοφούς που να λύνουμε τα πιο δύσκολα προβλήματα, όπως αυτό με τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ που έχει εισόδημα 600.000 και καταθέσεις 10 ευρώ.

Βαγγέλης Περρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου