1.6.17

ΤΟΝ...ΚΗΔΕΥΟΥΝΑΙ...ΔΗΜΟΣΕΙΑ...ΔΑΠΑΝΗ…«ΤΟΝ... ΚΗΔΕΥΟΥΝΑΙ... ΔΗΜΟΣΕΙΑ... ΔΑΠΑΝΗ… ΟΠΩΣ ... ΕΖΗΣΑΙ... ΔΗΜΟΣΕΙΑ... ΔΑΠΑΝΗ»…  γράφει το Μαράκι.Το ΜΑΡΑΚΙ, ρε σεις, που όταν τέλειωσε το Λύκειο και παρά τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα που έκανε από την Α’ Λυκείου απέτυχε να περάσει έως και στην Τυροκομική Ιωαννίνων, και μετά πέρασε καμιά τριετία γράφοντας καρδούλες σ' ένα τετράδιο όπου κόλλαγε φωτογραφίες του Γερολυμάτου από τη Σούπερ Κατερίνα…Και ο πατέρας της που ήταν γραμμένος στην Κλαδική του ΠΑΣΟΚ πήγε και φίλησε κατουρημένες ποδιές για "να την βολέψουνε σε μια θεσούλα στο Δημόσιο γιατί το κορίτσι δεν τα παίρνει τα γράμματα"…
Κατάφερε να διοριστεί από τα 25 της και να ξύνει καθημερινά τη μουν*ρα της περιμένοντας καρτερικά πότε θα κλείσει τα 52 για να βγει σε πρόωρη σύνταξη και "να γλιτώσει από τους αλήτες που της κατέστρεψαν τα όνειρα της", καταριώμενη καθημερινά τους "προδότες που υπέγραψαν τα μνημόνια", τους "τοκογλύφους δανειστές μας", και τον Σόιμπλε, τους "τραπεζίτες",  και τους "φιλελέρες"…  που "δεν αφήνουν τον Αλέξη να καταργήσει το χρέος", και "το PSI που κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία".
Κι έτσι, το Μαράκι, με τα "κατεστραμμένα όνειρα" δεν θα καταφέρει να βγει στη σύνταξη από τα 40 και να παίρνει ως σύνταξη το 120% του τελευταίου της μισθού όπως δικαιούταν, για να ζει με αξιοπρέπεια από τα 40 της μέχρι τα 82 της, δημοσία δαπάνη!
Μαμημένοι γερμανοτσολιάδες όλοι σας....
[No hope.]

Socrates Soumelas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου