1.6.17

Τα κάνατε σ…ά και τώρα θέλετε συναίνεση;Τι είπε πάλι ο θεούλης ο Παπαδημούλης; "Να στηρίξει ο κ Μητσοτάκης την ελληνική προσπάθεια", και επί του καλύτερου δήλωσε ότι «θα περίμενε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκώσει το τηλέφωνο, να μιλήσει με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε και να στηρίξει την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης».
Τι λες βρε κύριε να μην σε αποκαλέσω τίποτις άλλο; Τι λες; Εσύ και η Κυβέρνησή σου στηρίξατε κάποια εθνική προσπάθεια της Κυβέρνησης Σαμαρά; Εσείς δεν φωνάζατε "μην υπογράψετε δεν θα αναγνωρίσουμε τίποτα";  Έρχεστε τώρα με τα ίδια σας τα μούτρα να ζητήσετε να μιλήσει ο Μητσοτάκης με την κα Μέρκελ;Εσείς δεν ξημεροβραδιάζεστε συζητώντας υποτίθεται μαζί τους; Εσείς που τους υβρίζατε και τώρα τους γλύφετε; Μας πήραν  τα σάλια κύριε Ευρωβουλευτά των 20.000 ευρώ μισθό. Με 20.000 και εγώ σου λέω παπαριές, πως να το κάνουμε, 20.000 ντάγκα ντάγκα κάθε 1η του μηνού. 
Μαζέψου, γιατί ο τενεκές αποδείχτηκε ότι είναι σοφότερός σου. Και μάζεψε και τους υπόλοιπους του σογιού σου, που ρίξατε την Κυβέρνηση Σαμαρά και αμέτε στην ευχή του Θεού (αυτουνού που δεν πιστεύετε αλλά για τα μάτια του κόσμου κρατάτε και λαμπάδες, κάνετε και μακριούς σταυρούς, Θεομπαίχτες).
Σε απλά Ελληνικά και βουλώστε το και φύγετε. Δεν θέλουμε ούτε τη συγνώμη σας γιατί μας εξοργίζετε περισσότερο. Μας υποδουλώσατε για 99 χρόνια, μας φέρατε δύο Μνημόνια, (ρεκόρ στις υπογραφές των είστε), δεν πήρατε ρύθμιση χρέους, δεν πήρατε χρήματα αλλά φέρατε μνημόνια, σπείρατε διχόνοια και μίσος σε ένα Λαό που το είχε ξεχάσει, 
Από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Φύγετε γιατί όσο μένετε τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση για την Πατρίδα. Συναίνεση να ψάξετε  στους "πρώην δικούς σας" του 3%, που σας πήραν είδηση νωρίς και έφυγαν έγκαιρα, εκεί αναζητείστε την, μπορεί να σας την δώσουν, τι σκατά συντρόφια ήσασταν τόσα χρόνια, που κάνατε τους επαναστάτες της αντιπολίτευσης;
Συναίνεση εκεί που σας παίρνει. Καταντήσατε τη χώρα όπως την καταντήσατε με την ιδεοληψία και την ασχετοσύνη σας και τώρα "βοήθα Παναγιά". Ε δεν σας βοηθά ούτε η Παναγιά. Αν σας διευκολύνει πάντως ζητείστε από την Παναγιά να μιλήσει αυτή με την κα Μέρκελ και τον κο Σόιμπλε τους φίλους σας, όχι από τον Μητσοτάκη, όχι από την Αντιπολίτευση.

Μπιάνκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου