21.6.17

Η εκδίκηση της... γυφτιάς!



Ούτε πέντε, ούτε δέκα αλλά 14(!) απευθείας πτήσεις είχε την προηγούμενη Τετάρτη από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Αλέξης προτίμησε να έρθει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, φορτώνοντας με περίπου 6.000 ευρώ τα κρατικά ταμεία, κάτι που όμως το πλήρωσε με ταλαιπωρία τριών ωρών, καθώς φαίνεται ότι η μοίρα τον εκδικήθηκε!





Εξηγούμαστε: όπως μπορεί να διαπιστώσει πανεύκολα κάθε χρήστης του Διαδικτύου, την ημέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός έγιναν συνολικά 14 απευθείας πτήσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» προς το «Μακεδονία» με την πρώτη λίγο μετά τις 6 το πρωί και την τελευταία λίγο πριν τα μεσάνυχτα!  Όποιος λοιπόν ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη είχε πληθώρα επιλογών με κόστος από 56 έως 180 ευρώ, όπως δείχνει η σχετική ηλεκτρονική αναζήτηση. Το εισιτήριο μετ’ επιστροφής με πτήση προς Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης, ξεκινούσε από 68 και έφτανε τα 780 ευρώ, σύμφωνα με την ίδια εύκολη αναζήτηση!



Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας παρέκαμψε όλες αυτές τις επιλογές και ήρθε με το άνετο «Εμπραέρ», γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις παλαιότερες διαβεβαιώσεις του ότι θα ταξιδεύει με τα αεροσκάφη της γραμμής ή ότι θα πουλούσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!
Η μοίρα όμως όλα τα ορίζει! Και φαίνεται ότι δεν άφησε ατιμώρητη την απληστία του κ. Τσίπρα! Έτσι, όταν προσέγγισε το «Εμπράερ» το αεροδρόμιο «Μακεδονία», έστειλε μπουρίνι, με αποτέλεσμα η προσγείωση να καταστεί αδύνατη! Εάν ο πρωθυπουργός ερχόταν με την πτήση της γραμμής, θα προσγειωνόταν κανονικά, γιατί η παροδική καταιγίδα εμπόδισε μόνο τα μικρά αεροσκάφη! Έτσι, το «Εμπραέρ» πήγε στον Βόλο, όπου παρέμεινε δύο ώρες και επέστρεψε να προσγειωθεί στο «Μακεδονία» μετά την καταιγίδα! Πάω στοίχημα πως ούτε αυτό το πάθημα θα γίνει μάθημα και ο κ. Τσίπρας θα ξαναέρθει με το «Εμπραέρ», όπως έκανε και τις πέντε τελευταίες φορές που ήρθε στη Θεσσαλονίκη…
Πατάτα από Φραπόρτ
Η αυξημένη κίνηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», λόγω της τριμερούς διάσκεψης, σηματοδότησε και την πρώτη... «πατάτα» της διαχειρίστριας του αεροδρομίου «Φραπόρτ». Η στήλη πληροφορείται ότι οι αρμόδιοι της εταιρείας δεν ανήρτησαν τη σημαία του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της επίσημης υποδοχής που έτυχε ο πρωθυπουργός του, Βεν. Νετανιάχου, κάτι που θεωρείται πέρα από άκομψο, ως ιδιαιτέρως χτυπητό!
Άραγε πρόκειται για αμέλεια; Για ηθελημένο σαμποτάζ;  Ή για κακόβουλη ενέργεια (προβοκάτσια), με σκοπό να εκτεθούν κάποιοι; Η ιστορία θα δείξει...

Ο Προβοκάτορας

1 σχόλιο:

  1. δεν ειναι η πρωτη πατατα της φραπορτ. εγιναν πολλες μεχρι σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή