26.9.17

Καμένος forever!



Με σκληρό τρόπο σχολίασε ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» Γιώργος Παπαχρήστος την αποκαλυπτική φωτογραφία, ως πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» που δείχνει τον Πάνο Καμμένο να διασκεδάζει σε καζίνο του Λονδίνου.




Ειδικότερα, ο Γ. Παπαχρήστος σχολίασε μέσω twitter: «Απ' τα μπαρμπούτια στον καφενέ της πλατείας Καρύτση ως τα καζίνα του Λονδίνου δυο ζάρια δρόμος και 25 χρόνια αρπαχτές, κονόμες και συνομωσίες!»...



Αυτό έγινε το Σαββατοκύριακο, αλλά ο δημοσιογράφος δεν έμεινε εκεί και σε σημερινό του κείμενο στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στη στήλη του «Στίγμα» θέλησε να επεξηγήσει επί της ουσίας το πολύ «σκληρό» σχόλιό του για τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ. Σε αυτό περιγράφει την πρώτη εμφάνιση του Καμμένου σε στέκι στην πλατεία Καρύτση και το… πόνημα του Καμμένου τότε σχετικά με τη διασύνδεση του Ανδρέα Παπανδρέου και άλλων με την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη». Ειδικότερα, όπως γράφει:
«Καμ(μ)ένος από… μικρός
Πίσω από τον Άι Γιώργη τον Καρύκη (Καρύτση όπως είναι γνωστό), στο κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά στα γραφεία του παλιού ΔΟΛ βρισκόταν ένα καφενείο.
Κάθε μεσημέρι συγκεντρώνονταν σε αυτό δημοσιογράφοι από το συγκρότημα και την κοντινή Ελευθεροτυπία για να πιουν κανένα ουζάκι, να παίξουν καμία ξερή κανένα τάβλι ή ό, τι άλλο τέλος πάντως παίζεται με ζάρια και να πάρουν ένα ελαφρύ γεύμα, προτού επιστρέψουν στη δουλειά.
ένα μεσημέρι του ’93 εμφανίστηκε στο καφενείο ένας στρουμπουλός νέος πολιτικός- τον είχε φέρει μαζί του ο συνάδελφος και φίλος, αθλητικός συντάκτης τότε των «ΝΕΩΝ» Τάσος Μπούρας.
-Από εδώ ο Πάνος ο Καμμένος, βουλευτής, τον ανήγγειλε και ο ευγενής(!) νέος άρχισε να χαιρετάει έναν έναν τους παρευρισκομένους, ορισμένοι εκ των οποίων, όπως ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης, τον αντιμετώπισαν με θυμηδία γιατί είχε αρχίσει να εξαπλώνεται η φήμη του παλικαριού ως σκληρού δεξιού και ανθρώπου της οικογένειας Μητσοτάκη, με την οποία ο Νίκος ήταν σε καθημερινό πόλεμο.
Κάποια στιγμή ο νεαρός Καμμένος έφτασε και στον Γιώργο Οικονομέα, τον γνωστό δημοσιογράφο του Mega.
- Με ξέρεις εμένα;
- Όχι, απάντησε μουδιασμένα ο άλλος
-Ο Οικονομέας είμαι που γράφεις στο βιβλίο σου ότι είμαι μέλος της 17 Νοέμβρη!
Ο νέος που φιλοδοξούσε- από τότε- να ηγηθεί της ακραίας εκδοχής της Δεξιάς, κοκκίνισε, χλόμιασε, δεν είπε λέξη.
Τι είχε προηγηθεί; Ο Καμμένος στην αγωνιώδη προσπάθειά του να εκλεγεί και παράλληλα να κερδίσει ψήφους στο κομμάτι εκείνο της Δεξιάς, που πίστευε ότι στο ΠΑΣΟΚ είναι η 17 Νοέμβρη, είχε εκτυπώσει βιβλίο με την υπογραφή του στο οποίο «αποκάλυπτε», φυσικά με… αδιάψευστα, όπως πάντα, στοιχεία και ντοκουμέντα, ότι αρχηγός της 17Ν ήταν ο Ανδρέας και ιδεολογικός καθοδηγητής ο Λαλιώτης. Μέλη της δε, πλην του Οικονομέα, μερικά γνωστά πρόσωπα της Αριστεράς, όπως ας πούμε η Τασία Χριστοδουλουπούλου, ο Νίκος Μανιός, ο Περικλής Κοροβέσης και «συμπαθούντες» ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και πολλοί άλλοι. Καμμένος for ever…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου