5.11.17

Ο Αλέξης, ο μικρός Αμίρ, και η ... «σιδερωμένη» γιαγιάκα…

Ωραίος ο πρωθυπουργός μας. Αριστερός, ανθρωπιστής, δικαιωματιστής, κλπ κλπ Όπως ακριβώς τον θέλουν οι χαχόληδες που τον ψήφισαν για να σκίσει το μνημόνιο και να αναπνεύσουμε επιτέλους ελεύθερα.





Μόνο που αντί να σκίσει το μνημόνιο, να διαολοστείλει την μαντάμ Μέρκελ, να καταργήσει τα διόδια, να αφοπλίσει την αστυνομία, να κλείσει στην φυλακή τους διαπλεκόμενους και τους φοροφυγάδες, να κρατήσει την δημόσια περιουσία στα χέρια του λαού, να διώξει τον κάθε δήθεν «επενδυτή» και το κακό συναπάντημα, αυτός επικεντρώθηκε σε άλλα πιο φλέγοντα ζητήματα. Ίσως επειδή δεν πρόκαμε, με τόσες ευθύνες που βαραίνουν τις πλάτες του...




Το μόνο που πραγματοποίησε  από τις διάφορες υποσχέσεις που μοίραζε δεξιά κι αριστερά, ήταν να ανοίξει τα σύνορα της χώρας στον κάθε πικραμένο, και παράλληλα να ανοίξει και τα «ναζιστικά» κέντρα για τους «πρόσφυγες πολέμου» (από το Νεπάλ και την Σενεγάλη), που είχε  στήσει ο ανάλγητος Σαμαράς, ο οποίος άκουσον άκουσον ούτε τα αιρκοντίσια δεν τους άναβε τα βράδια…
Με αποτέλεσμα να γεμίσουμε από χοτ σποτ, ή αλλιώς κάμπινγκ ΜΟΥΖΑΛΑ απ’ άκρη σε άκρη, και να τρωγόμαστε μεταξύ μας για το αν τα αφγανόπουλα δικαιούνται να κρατάνε την σημαία στις εθνικές μας παρελάσεις (που ούτε αυτές πρόκαμε ο Αλέξης να καταργήσει όπως μας διαβεβαίωνε κάποτε).
Βέβαια, ούτε και σε αυτόν τον τομέα τήρησε όλες τις υποσχέσεις του, διότι ακόμη θυμάμαι τον Κουράκη (τον αγωνιστή του φωτός, εκείνον με την κοτσίδα) να διαβεβαιώνει προεκλογικά ότι ο Σύριζας θα δώσει κι επίδομα ίσο με τον μισθό του ανειδίκευτου εργάτη σε κάθε «πρόσφυγα»,  και όχι μόνο αυτό, αλλά ο καθένας τους θα μπορεί να προσκαλεί έως και 3 μέλη της οικογένειάς του για να μην νιώθει μόνος σε αυτό το αφιλόξενο περιβάλλον που λέγεται Ελλαδιστάν. Αυτή βέβαια η υπόσχεση ξεχάστηκε, και έτσι πολλοί μετανάστες μείνανε με την βούρτσα στο χέρι, όπως άλλωστε και όλοι εκείνοι που ψήφισαν Αλέξη για να πάει ο κατώτατος  μισθός στα 751 ευρώ!!!!!
Παρόλα αυτά η διεθνής αλληλεγγύη του Αλέξη συνεχίζεται, παρά τις τρικλοποδιές που του βάζουν καθημερινά οι ακόμη ενεργοί σαμαροφύλακες, οι οποίοι συνειδητά σαμποτάρουν την προκοπή του τόπου. Και μάλιστα τι έκανε για να μας δείξει ότι η Ελλάδα αλλάζει σελίδα και γίνεται κι αυτή μια multi culti χώρα, ένα χωνευτήρι πολιτισμών και λαών; Τηλεφώνησε στον μικρό Αμίρ για συμπαράσταση, και μάλιστα τον κάλεσε και στο Μαξίμου (το αποκλεισμένο από παντού με κλούβες των ΜΑΤ) και του δώρισε μια ελληνική σημαία… ή αλλιώς ένα πανί χωρίς καμιά αξία όπως θα έλεγε ο άλλοτε πούρος κομμουνιστής Αλέξης, ο οποίος ανάθεμά με αν ποτέ διάβασε έστω και μια σελίδα από το έργο του Μαρξ χωρίς εικόνες, διότι αν διάβαζε θα ήξερε την άποψη του Κάρολου για τους λαθρομετανάστες της εποχής του.
Βέβαια, παρά την αλληλέγγυα φρενίτιδά του, δεν έδειξε ούτε αυτός,  ούτε κανένας άλλος φιλεύσπλαχνος συνοδοιπόρος του, όπως ο Πάντζας φερ ειπείν, ή ο Σκουρλέτης (ο  Σουηδός), την ανάλογη συμπαράσταση στο δράμα της γιαγιάς που την σιδέρωσαν μέσα στο σπίτι της κάποιοι άλλοι «πρόσφυγες πολέμου», από την επίσης «εμπόλεμη» Γεωργία, για να της πάρουν την σύνταξη. Γεωργιανοί που παρεμπιπτόντως είχαν πρόσφατα αφεθεί ελεύθεροι, αν και καταδικασμένοι για βαριά εγκλήματα, χάρη στην ανθρωπιστική πολιτική της αριστερής μας κυβέρνησης, και δη του σημαντικού αυτού στοχαστή της γενιάς μας κ. Παρασκευόπουλου. Εκτός κι αν ήταν τίποτα επενδυτές κι αυτοί, όπως μας έλεγε ο Μάρδας, που ήρθαν στη χώρα μας για να ανοίξουν αλυσίδα σιδερο-στεγνοκαθαριστηρίων, αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω των κάπιταλ κοντρόλς του Δρα Μπαρουφάκη. Ποιος ξέρει;




Βέβαια, να τα λέμε αυτά, φταίει και η ίδια η γιαγιάκα, διότι αν  δήλωνε Αφγανή, ή έστω Σομαλή, τώρα εκτός του ότι ο Αλέξης θα την είχε ήδη διορίσει σε καμιά ΔΕΗ ή σε καμιά προσωποπαγή θέση συμβούλου στο Μαξίμου, ή τουλάχιστον κάπου παρά τω Καρανίκα, επίσης θα είχε αφιερώσει εκπομπές για πάρτι της  η Τατιάνα, ενώ η ΑΥΓΗ θα την είχε ανακηρύξει «γιαγιά του αιώνα», και θα βρίσκονταν και διάφοροι συριζαίοι διανοητές να την προτείνουν για … Νόμπελ (που δεν το πήρε ακόμη ο Μουζάλας, παρά τις υποσχέσεις των διάφορων διεθνών μαϊντανών που κατέκλυζαν τα καλοκαίρια τα νησιά μας για να βγουν σέλφι με τους δυστυχισμένους «πρόσφυγες» τους οποίους απαξάπαντες  ξέχασαν μόλις έσφιξαν τα κρύα).
Αυτά ζούμε…


Strange Attractor

1 σχόλιο:

  1. Η περιπτωση με τον Αμιρ εκανε μπαμ οτι ηταν Καραστημενο και για αυτο μαθεύτηκε μέρες μετα.Αν ηταν αληθινό θα ειχε κατέβει στην Δάφνη ολο το αναρχοαπλυταριο των αλληλέγγυων.Και κατι ακομη:Ο μικρός Αμιρ οταν ρωτήθηκε τι θέλει να γίνει άμα μεγαλώσει εκείνος απάντησε οτι θέλει να παει στην Γερμανία.Ποια ελληνική σημαία λοιπόν?Μαλλον την γερμανική θέλει να κρατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή