5.4.18

Κάντε ότι κοιμάστε…


Ωραίος ο σύριζας, δεν λέω. Ότι είπε και ότι υποσχέθηκε το πραγματοποίησε. Δεν έχουμε ΕΝΦΙΑ, δεν έχουμε μνημόνιο, δεν πληρώνουμε χαράτσια, διόδια, και άλλα μαμησιάτικα… είμαστε εθνικά περήφανοι, και πάει λέγοντας…




Έτσι δεν είναι; Εξ ου και ένα μπετοναρισμένο 20% των συμπολιτών μας συνεχίζει να στηρίζει το «γελαστό παιδί» και την παρέα του. Επειδή, αν μη τι άλλο, έχουν μπέσα οι συριζαίοι. Το ‘παν και το ‘καναν… μας έσωσαν.
Και βέβαια, μια προεκλογική υπόσχεση που ακόμη κι εγώ ο ποταπός δεν περίμενα πως θα υλοποιηθεί, όχι μόνο υλοποιήθηκε, αλλά σήμερα ζούμε και τα πολλαπλά οφέλη της…





Αναφέρομαι στην προεκλογική δέσμευση των συριζαίων να καταργήσουν τα ΜΑΤ, και να αφοπλίσουν την αστυνομία!
Βέβαια, μπορεί να μην πρόκαμαν να καταργήσουν τα ΜΑΤ, αφού ακόμη τα χρειάζεται η συγκυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρώσει το όραμά της για μια «λεύτερη πατρίδα», το οποίο δεν συμμερίζονται κάποιοι φύσει αντιδραστικοί και κακότροποι, αλλά την αστυνομία όντως την αφόπλισαν. Την ευνούχισαν θα έλεγα…
Λίγο η εγγενής ιδεοληψία τους, λίγο ο «ανθρωπισμός» του Παρασκευόπουλου, λίγο η «τεχνογνωσία» του Τόσκα, και δεν θέλει πολύ… αστυνομία δεν έχουμε.
Και όπου έχουμε καθίσταται κενό γράμμα, αφού έρχεται η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, και εφαρμόζοντας του νόμους του Παρασκευόπουλου που λέγαμε, και όχι μόνο, αφήνει ελεύθερους όσους κακοποιούς πιάνουν οι αστυνομικοί.
Βέβαια, και να μην τους άφηνε ελεύθερους, να τους δίκαζε και να τους καταδίκαζε δηλαδή, πάλι το πολύ πολύ σε μερικά χρονάκια θα ήταν ελεύθεροι… νόμιμα κι ωραία. Αφού στην μπανανία μας, ακόμη και πολλαπλούς φόνους να κάνεις, και δέκα φορές σε ισόβια να καταδικαστείς (λέμε τώρα), το πολύ να κάτσεις μέσα 10-15 χρόνια. Κι αυτά με άδειες κάθε μήνα και άλλα παρόμοια προνόμια, και πάλι μόνο αν δεν θέλεις να αποδράσεις, αφού είναι παγκοίνως γνωστό ότι στις φυλακές μας κάθεται μόνο όποιος θέλει να κάτσει και βαριέται να δραπετεύσει, απολαμβάνοντας τηλεόραση, κινητά, play station, ίντερνετ, γυναίκες, ναρκωτικά, αλκοόλ, κλπ κλπ. Και όποιος σωφρονιστικός υπάλληλος τολμήσει να επιβάλλει την τάξη… δέρνεται ή και μαστιγώνεται.
Αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργεί η σημερινή Ελλάδα, κολλημένη σε «ανθρωπιστικές» ιδεοληψίες παρελθόντων ετών, τότε που οι διαρρήκτες ήταν απλοί ακίνδυνοι μπουκαδόροι, και οι όποιοι φόνοι γίνονταν για τα χωράφια ή για τα μάτια μιας άπιστης γυναίκας.
Σήμερα όμως που έχουμε πλημμυρίσει με κάθε λογής κατακάθι από την πρώην ΕΣΣΔ και το Μάγκρεμπ, με τα Καλάσνικοφ να υπάρχουν παντού, και με τους Γεωργιανούς να σε σκοτώνουν εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι σου για 20 ευρώ, το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας μας, καθώς και ο νόμος περί οπλοκατοχής ή οπλοχρησίας φαντάζουν απίστευτα αναχρονιστικοί, εκτός τόπου και χρόνου. Εκτός πραγματικότητας. Για να μην αναφερθώ στις ποινές που λέγαμε.
Τι χρειάζεται; Να πάρουμε επιτέλους σοβαρά το ζήτημα της εγκληματικότητας και να βάλουμε μπροστά ριζοσπαστικές αλλαγές τόσο στους νόμους όσο και στην λειτουργία της αστυνομίας, αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς μέσα στα σπίτια μας… εκεί που πλέον κινδυνεύουμε ακόμη περισσότερο από το αν γυρνούσαμε σε κακόφημους δρόμους και στέκια τα χαράματα.
Από τον σύριζα δεν περιμένω τίποτα. Η πλειοψηφία των στελεχών του είναι κολλημένα μυαλά, βουτηγμένα σε αναχρονιστικές ιδεοληψίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εξάλλου η προτροπή του Τόσκα να κάνουμε ότι κοιμόμαστε αν μπουκάρουν στο σπίτι μας οπλοφόροι, τα λέει όλα.
Ποια είναι η λύση; Έτσι όπως είναι «ρυθμισμένη» η χώρα μας, το μόνο φως που βλέπω είναι να αφυπνιστεί η Νέα Δημοκρατία, που μάλλον θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, και να πάρει στα σοβαρά το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών διότι δεν πάει άλλο. Να δεσμευτεί ότι θα αναθεωρήσει ολόκληρη την νομοθεσία, ότι θα αλλάξει τις ποινές χάδια, και ότι θα δώσει την απαραίτητη έμφαση στην τιμωρία των κακοποιών και των δολοφόνων, που σήμερα αλωνίζουν ανενόχλητοι γνωρίζοντας ότι κι αν τυχόν πιαστούν δεν τρέχει τίποτα.
Και αν τυχόν εκλεγεί, να τα κάνει πράξη.
Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Ο μέσος άνθρωπος αν κληθεί να επιλέξει θα προτιμήσει την ασφάλεια από την ελευθερία. Δεν το λέω εγώ, το έχει πει προ πολλού ο Τζορτζ Όργουελ…
Προς το παρόν, το καθεστώς ατιμωρησίας που επικρατεί, με την εγκληματικότητα στα ύψη, και την αστυνομία του Τόσκα να μας λέει να κάνουμε ότι κοιμόμαστε, τους μόνους που ευνοεί, πέραν των κακοποιών, είναι τους χρυσαυγίτες, που περιμένουν αφορμή για να μας δέσουν γενικώς. Και που οι πολιτικές του σύριζα επί του θέματος αποτελούν βούτυρο στο ψωμί τους…
Κατά τα άλλα, μια συμβουλή δική μου: Αν στις επόμενες εκλογές εμφανιστεί μπροστά σας συριζαίος πολιτευτής, πουλώντας σας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, γυρίστε πλευρό και κάντε πως κοιμάστε… μόνο έτσι θα γλιτώσετε από αυτούς.

Strange Attractor

ΥΓ- Στην Ελλάδα η οπλοκατοχή απαγορεύεται μόνο για τους νομοταγείς. Οι κακοποιοί ούτως ή άλλως οπλοφορούν.

ΥΓ2- Ο 88χρονος vigilante παππούς θα έπρεπε να παρασημοφορηθεί και να αποτελεί πρότυπο για όλου μας. Δυστυχώς όμως διώκεται από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη που λέγαμε… την ώρα που ο ένας από τους εισβολείς στην οικία του, κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος σχεδιάζοντας την επόμενη επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου