27.11.19

Το Τουίτερ, οι φρεσκοδιορισμένοι, και οι … νεκροί χρήστες του!


Δύσκολα τα πράγματα για τους πρόσφατα διορισμένους σε θέσεις συμβούλων, μετακλητών, διοικητών οργανισμών, κ.ά.
Ειδικά για όσους εκείνους πολέμησαν με ζέση την κυβέρνηση Σαμαρά από διάφορα μετερίζια (βλ. ΑνΕλ, Ποτάμι, κλπ).





Για όλους εκείνους δηλαδή που μέχρι τον περασμένο Ιούλιο ξημεροβραδιάζονταν στα σόσιαλ μίντια και δη στο Τουίτερ, για να κατακεραυνώνουν τους συριζαίους κυβερνώντες, οι οποίοι διόριζαν αβέρτα τον κάθε πικραμένο, αρκεί να δήλωνε προϋπηρεσία στα κινήματα, ή έστω αφισοκολλήσεις στο Πασόκ…



Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν, διότι όλοι αυτοί, που από την ημέρα του διορισμού τους εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από το φέσιμπουκ και το Τουίτερ,  μάλλον επειδή τώρα εργάζονται νυχθημερόν για την … προκοπή του τόπου, θα βρουν τον μπελά τους
Και γιατί θα βρουν τον μπελά τους;
Διότι το Τουίτερ ανακοίνωσε πως πολύ σύντομα θα καταργήσει όλους τους λογαριασμούς που έχουν μείνει ανενεργοί πάνω από 6 μήνες!
Όπα… τι χρονική σύμπτωση είναι πάλι αυτή;
Θα μου πείτε και τι τους νοιάζει τους βολεμένους (αλλά και τους εκλεγμένους); Αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπαίνουν καν πλέον στο Τουίτερ. Τώρα σιτίζονται από τον δημόσιο κορβανά.
Τι ανάγκη έχουν για φόλοουερς;
Τον δέσανε τον γάιδαρό τους αφού…
Ναι, αλλά εδώ είναι Ελλάδα και ποτέ δεν ξέρεις αν αύριο το πρωί που ξυπνήσεις δεν γίνει κάτι περίεργο, και τσουπ… να σου ξαφνικά πρόωρες εκλογές.
Πολύ θέλει;
Και τότε τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι «γλείφτες»;
Άντε να ξαναφτιάξεις λογαριασμό από το μηδέν, και να μαζέψεις ξανά μανά χιλιάδες φρεντς και φόλοουερς.
Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.
Ειδικά όταν από κει που τους είχες ταράξει όλους στα λάικς και στα αιτήματα φιλίας, ξαφνικά εξαφανίζεσαι σαν να έχεις πεθάνει (ψηφιακά πάντα μιλώντας).
Το Τουίτερ λοιπόν θα αρχίσει, λέει, να ακυρώνει λογαριασμούς αρχής γενομένης την 11/12/19.
Για να μην χάσουν τους λογαριασμούς τους, θα πρέπει οι χρήστες να μπουν και να ποστάρουν κάτι  έστω και μια φορά μέχρι τότε.
Μπορούν φερ’ ειπείν να γράψουν ένα «στάτο» του στυλ «ζήτω ο Κυριάκος», ή κάτι παρόμοιο, και έτσι θα μείνουν ενεργοί, οπότε όταν ξαναχρειαστεί να πάρουν τα όπλα θα έχουν τον λογαριασμό τους άθικτο και πάνω απ’ όλα μάχιμο.
Σύμφωνα με το Τουίτερ αυτό γίνεται προκειμένου όλοι οι χρήστες να είναι ενήμεροι και να συμφωνήσουν με τους νέους κανόνες περί ιδιωτικότητας.
Παράλληλα, όπως λέει,  θα απομακρυνθούν όλοι οι ανενεργοί λογαριασμοί ως φόλοουερς των υπολοίπων.
Θα πέσει κλάμα δηλαδή, εκτός κι αν ξαφνικά πάρει φωτιά το Τουίτερ από κάποιους εξαφανισμένους βολεμένους,  που θα ποστάρουν για να αποδείξουν ότι είναι ζωντανοί και στις επάλξεις.
Τέλος, σε μια μακάβρια νότα, το Τουίτερ δηλώνει πως τόσο οι ανενεργοί για διάφορους λόγους λογαριασμοί, όσο κι εκείνοι χρηστών που δυστυχώς απεβίωσαν θα καταργηθούν την ίδια μέρα και με τον ίδιο τρόπο.
«Λυπόμαστε», λένε οι υπεύθυνοι, «αλλά προς το παρόν δεν έχουμε τρόπο να ξεχωρίσουμε ή να διατηρήσουμε τον λογαριασμό κάποιου που μας άφησε χρόνους, αλλά εργαζόμαστε για να βρούμε μια λύση…».
Ετοιμαστείτε λοιπόν για μπαράζ αναρτήσεων και τουίτς, από κάποιους που νομίζατε ότι είχαν πεθάνει.

Strange Attractor

Δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου