15.5.20

Άμα είσαι ερωτευμένος…


Εδώ και δυο μήνες που ισχύει η καραντίνα και γενικά τα μέτρα που «απαγορεύουν» τις συναναστροφές, τις αγκαλιές, κλπ, αυτούς που λυπάμαι πιο πολύ είναι οι νέοι.
Μιλάω για τους 20 something, που δεν μπορούν να συνευρεθούν, να γλεντήσουν, να σαχλαμαρίσουν, και να ερωτευτούν.



Αν κρίνω από τη δική μου νιότη, η κατάσταση για όλα αυτά τα νέα παιδιά πρέπει να είναι αφόρητη…


Βέβαια, οι εποχές είναι εντελώς διαφορετικές, όπως διαφορετικοί είναι πλέον και οι νέοι μας, αφού πολλά από εκείνα που απασχολούσαν τη γενιά μου τους σημερινούς τους αφήνουν αδιάφορους.
Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να είναι πολύ δύσκολο το να είσαι νέος και ερωτευμένος στα χρόνια του κορονοϊού, και να μην μπορείς να ξεδώσεις, ή να τιθασεύσεις τις ορμόνες και τις αχαλίνωτες ορμές σου.
Έτσι λοιπόν, ένας 20χρονος ερωτευμένος Αμερικάνος, τρελάθηκε από την αγαμία, και σκαρφίστηκε ένα κόλπο για να μπορέσει να επισκεφτεί την αγαπημένη του που ζει στη Γερμανία.
Τι έκανε; Ταξίδεψε από την Washington DC στη Φρανκφούρτη, με πτήση της United Airlines, παρά το γεγονός ότι η Γερμανία απαγορεύει λόγω της πανδημίας σε Αμερικανούς να εισέρχονται στη χώρα.
Μόλις λοιπόν αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος ο πολυμήχανος ερωτιάρης φόρεσε ένα κίτρινο φοσφοριζέ γιλέκο που είχε αγοράσει από την Αμερική, και παρέκαμψε τις ουρές στον έλεγχο των διαβατηρίων παίρνοντας στα χέρια του δυο κάδους απορριμμάτων, και προσπάθησε να τους αδειάσει σε χώρο πίσω από τα γκισέ ελέγχου, προσποιούμενος τον εργαζόμενο στη καθαριότητα του αεροδρομίου.
Δυστυχώς όμως για αυτόν, ένας τελωνειακός αντιλήφθηκε ότι δεν έφερε στο στήθος του την απαραίτητη κονκάρδα ασφαλείας που έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει ποιος είναι, και τότε συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για μια ύποπτη περίπτωση, αφού ο νεαρός δεν σκάμπαζε γρι από γερμανικά.
Οδηγήθηκε στα γραφεία της ομοσπονδιακής αστυνομίας όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε το πονηρό του σχέδιο, δήλωσε σφόδρα ερωτευμένος, αλλά αρνήθηκε παρ’ όλη την πίεση που του ασκήθηκε να αποκαλύψει το όνομα της τυχερής Γερμανίδας, την οποία είχε γνωρίσει, όπως είπε, σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών.
Έτσι, αφού πέρασε μια νύχτα στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου απελάθηκε το επόμενο πρωινό, χωρίς τελικά να μπορέσει να συναντήσει τον μεγάλο του έρωτα.
Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, που δεν του άσκησαν άλλου είδους δίωξη, ο Αμερικανός Καζανόβα θα μπορούσε να γίνει δεκτός στη χώρα αν ήταν κάτοικός της, ή αν είχε κάποιον συγγενή που να είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας.
Ποιος ξέρει τώρα τι άλλο θα σκαρφιστεί ο νεαρός αυτός για να ζήσει τον βουβό έρωτά του… έναν έρωτα που τον καταδίκασε ο δόλιος ο κορονοϊός.

Strange Attractor

Δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου