23.11.23

Ο Σύρος βιαστής τα είπε όλα!

Πλούσια η δυστοπική επικαιρότητα στη μπανανία που ζούμε, διαψεύδοντας τους φόβους που είχα το ’19 ότι αν φύγει ο Σύριζας και έρθουν όλα στη θέση τους με ποιους θα γελάω, και για ποιους θα γκρινιάζω;

Επί Σύριζα πίστευα και έγραφα πως στον πόλεμο της καθημερινότητας οι νοικοκυραίοι έχασαν.

Και πως αν τυχόν γίνει το θαύμα και ο σοφός λαός ξυπνήσει και διώξει τους κατσαπλιάδες, και φέρει στα πράγματα τους νοικοκυραίους της ΝΔ, όλα θα πηγαίνουν πρίμα. Οπότε ούτε γέλια με τις γκάφες, ούτε γκρίνια για τις επικίνδυνες πολιτικές τους.

Εσύ είσαι που το λες;

 


Μετά από 4 και κάτι χρόνια αριστείας, η χώρα μας είναι πρώτη στην ακρίβεια, στον πληθωρισμό, στο κόστος ενέργειας και καυσίμων, και μεταξύ των τελευταίων σε ετήσιο μέσο εισόδημα σε ολόκληρη την ΕΕ.

Χαρακτηριστικά, το ρεύμα κοστίζει τέσσερις φορές λιγότερο από το δικό μας στις  4 όμορες χώρες των Βαλκανίων, που μόλις πριν από 30 χρόνια ζούσαν σε αυστηρά κομμουνιστικά καθεστώτα...

 

Και επειδή το ρεύμα είναι ενέργεια, και η ενέργεια καθορίζει όλα τα άλλα, π.χ. παραγωγή, καταλαβαίνετε γιατί οικονομικά πάμε κατά διαόλου κι ας κομπορρημονεί ο προστάτης των ιδιωτικών συμφερόντων, που μας κυβερνά ως άλλος Λουδοβίκος με ισχύ του το 41%, ότι στην οικονομία «κερδάμε».

Έλα όμως που δεν είναι μόνο η οικονομία που μαυρίζει τις ψυχές μας.

Ούτε καν λυπηρά φαινόμενα όπως η συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών, όπου οι αρμόδιοι έσπευσαν εν μία νυκτί να μπαζώσουν-τσιμεντώσουν τον χώρο της τραγωδίας μπας και χαθούν τα ίχνη του εγκλήματος, όπως π.χ. αυτό που ακούγεται για παράνομη μεταφορά ξυλόλιου, χημικού που χρησιμοποιείται στη νόθευση της βενζίνης… το ακούσατε αυτό σε κανένα έγκριτο κανάλι; Δεν νομίζω…

Τέλος πάντων στην Ελλάδα ζούμε, κι αυτά είναι συνήθη φαινόμενα. Είπαμε άλλωστε, η πλειοψηφία όσων πολιτεύονται το κάνουν για να ανέβουν φορολογική κλίμακα (χωρίς να πληρώνουν φόρους) και όχι για να μας σώσουν, όπως διατείνονται. Οι υπόλοιποι (ελάχιστοι)  είναι απλά ιδεοληπτικοί, ρομαντικοί τύποι με αυτοκαταστροφικό ιδεασμό.

Δυο όμως από τα πιο σοβαρά αρνητικά της διακυβέρνησης των αρίστων είναι για μένα τον ποταπό η εγκληματικότητα ανηλίκων, και το θεσμοθετημένο χάιδεμα των πάσης φύσης παραβατικών, κακοποιών, και στυγνών εγκληματιών.

Και για το πρώτο, και για το δεύτερο φταίει η θεσμοθετημένη νομικά ατιμωρησία. Τόσο απλά.

Και αυτά που ακούω από τους αρμόδιους και τους ειδικούς, για ψυχολόγους στα σχολεία, και για υποχρεωτικά μαθήματα ενσυναίσθησης, κλπ, κλπ, προσωπικά τα χαρακτηρίζω αηδίες.

Οι οικογένειες φταίνε κατά βάση, και τα σχολεία σε μεγάλο βαθμό.

Και επειδή τα σχολεία απέτυχαν στην πράξη, ώρα να φτιάξουμε φυλακές ανηλίκων.

Όσον αφορά στην κανονική εγκληματικότητα, των ενηλίκων δηλαδή, την οποία θα μείωναν (αν δεν καταργούσαν) οι άριστοι, μια από τα ίδια.

Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από την εποχή του νόμου Παρασκευόπουλου, όπου όσες δολοφονίες κι αν είχες κάνει, όσα ισόβια κι αν είχες φάει, σε 4-5 χρονάκια το πολύ θα ήσουν σωφρονισμένος και ελεύθερος να επανενταχτείς στη κοινωνία.

Το κλισέ «οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος» που κυριαρχούσε τότε, συνεχίζει να κυριαρχεί και σήμερα.

Με κλασικό παράδειγμα την περίπτωση του δυστυχή αυτού «πρόσφυγα πολέμου», ή αλλιώς του «δράκου των Εξαρχείων».

Μια ενδεικτική περίπτωση της κατάντιας του δήθεν συντεταγμένου και ευνομούμενου (ψευδο)κράτους μας.

Θυμόσαστε τον Σάββα Ξηρό, που είχε πει το σοφό (κατ’ εμέ) «αν λειτουργούσαν οι θεσμοί δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της ΕΟ 17Ν»;

Χθες, ο Σύρος βιαστής είπε κάτι εξίσου σοφό.

Σε ερώτηση των αστυνομικών που τον συνέλαβαν γιατί δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να επιτεθεί μέρα μεσημέρι και σε πολυσύχναστους δρόμους και σημεία, ο δράστης απάντησε προκλητικά ότι είχε άνεση, γιατί η αστυνομία δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει, αν και μπορούσε. Επίσης, φέρεται να πρόσθεσε ότι «ήμουνα στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος. Και από εσάς, και από τους δικαστές».

Τα είπε όλα δηλαδή…

Μέσα σε μια φράση περιέγραψε το όλο δήθεν εύσπλαχνο νομικό μας σύστημα, το οποίο στην ουσία λειτουργεί υπέρ των παραβατικών, και κατά του κοινωνικού συνόλου, με ευνοούμενους όχι μόνο τους κακοποιούς, αλλά και τους μεσάζοντες δικηγόρους που κερδίζουν από το όλο αυτό μπάχαλο.

Γιατί είναι όμως αυτή η περίπτωση τόσο ενδεικτική;

Διότι… ο εν λόγω εισήλθε κάποτε παράνομα στη χώρα, και πήρε άδεια παραμονής η οποία έληξε το 2021.

Πήρε άσυλο; Απελάθηκε; Όχι βέβαια… ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Τι έκανε; Ανάμεσα σε πολλά που δεν γνωρίζουμε, τον Αύγουστο του 2022 αποπειράθηκε να βιάσει 76χρονη και στη συνέχεια ένα 13χρονο κοριτσάκι! Να το ξαναπώ: 13χρονο κοριτσάκι!

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τους περίοικους οι οποίοι άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο Σύρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές των Γρεβενών.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη (ως συνήθως) για του Αγίου Φούφουτου ανήμερα, οπότε έπειτα από 12 μήνες προφυλάκισης οι αρμόδιοι δικαστές αποφάσισαν την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους ως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Κρίμα είναι το παιδί να σαπίζει πίσω από κάγκελα, θα σκέφτηκαν… ίσως και να σωφρονίστηκε ο καψερός.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, η αποφυλάκιση συνοδεύονταν και από περιοριστικούς όρους (χα, χα).

Όπως η υποχρέωση διαμονής του σε δομή στη Μαλακάσα, και η υποχρεωτική εμφάνισή του στο οικείο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα!

Ούτε στη δομή εμφανίσθηκε ποτέ ο λεγάμενος, ούτε στο αστυνομικό τμήμα.

Ανησύχησε κανείς; Κηρύχθηκε καταζητούμενος; Ούτε το ένα ούτε το άλλο… είπαμε, ζούμε σε μπανανία που όμως δεν βγάζει ούτε μπανάνες.

Και τι έκανε ο ταλαίπωρος αυτός «επενδυτής» (θυμόσαστε τον Μάρδα;) ή «ικέτης» κατ’ άλλους;

Συνέχισε απτόητος την αρρωστημένη δράση του, σίγουρος πλέον εξ εμπειρίας ότι και να τον πιάσουν δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρηθεί.

Γιατί; Διότι ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στη Ντίσνεϊλαντ της ανομίας και της ατιμωρησίας. Τόσο απλά και ξεκάθαρα…

Μάλιστα, πριν από μια εβδομάδα συνελήφθη και πάλι για φθορές δημόσιας περιουσίας και επεισόδιο κατά πολιτών.

Συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα (μπορεί και στον εισαγγελέα), αλλά αφέθηκε ελεύθερος… κλασικά.

Ναι, παράνομος στη χώρα, σεσημασμένος και υπόδικος, που θα έπρεπε (λέμε τώρα) να είναι καταζητούμενος… συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος. Ούτε καν δακτυλοσκόπηση δηλαδή δεν του έκαναν στο τμήμα.

Τι άλλο να πει κανείς;

Η συνέχεια είναι γνωστή.

Μέσα σε λίγες μέρες αποπειράθηκε μέρα μεσημέρι να βιάσει άλλες 3-4 γυναίκες, και ευτυχώς υπήρχε μια ιδιωτική κάμερα (από αυτές που απαγορεύονται σε δημόσιους χώρους λόγω της ανθρωπιάς μας), και κάποιοι τον αναγνώρισαν, και στη συνέχει η αστυνομία τον (ξανά μανά) συνέλαβε.

Με το ερώτημα τώρα να είναι σε πόσες μέρες θα ξαναφεθεί ελεύθερος;

Και συν τοις άλλοις, μη ξεχνάμε πως ένα από τα αδικήματα για τα οποία είναι υπόδικος είναι και η απόπειρα βιασμού 13χρονου κοριτσιού!!!!!!!

Μόνο εγώ τρελαίνομαι που το ακούω; Οι αρμόδιοι δεν έχουν παιδιά; Χμ;

Να το ξαναπώ. Όταν η αστυνομία θέλει, και την αφήνουν, μπορεί και κάνει θαύματα.

Δυστυχώς όμως, ξέροντας οι αστυνομικοί ότι όσους κι αν συλλάβουν οι εισαγγελείς και οι δικαστές θα τους αφήνουν ελεύθερους, δεν πολυνοιάζονται, και δεν πολυασχολούνται.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που ζούμε καθημερινά…

Η λύση; Χτίστε φυλακές.

Και η κυβέρνηση θα κερδίσει πόντους (και μίζες), και οι εργολάβοι κατασκευαστές θα έχουν κέρδη, και θέσεις απασχόλησης θα δημιουργηθούν (αρχικά στην κατασκευή, και αργότερα στη φύλαξη), και οι εγκληματίες θα φυλακίζονται, και η κοινωνία θα ανασάνει…

Όλα εγώ πΧια;

Strange Attractor

 

ΥΓ-Σίγουρα η εγκληματικότητα είναι το τελευταίο που ανησυχεί τους πολιτικούς ταγούς μας. Διότι την ώρα που νομοθετούν (με το μυαλό στη μίζα) για χάρη μας, φυλάσσονται (και η οικογένειά τους) καθ’ όλο το 24ωρο από πολυμελή αστυνομική φρουρά.

Οπότε ποιος να αποπειραθεί να τους βιάσει;

Για ποιο λόγο να ανησυχούν;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου