27.11.12

Ήταν μια οδυνηρρρρρή ήττα!!!!!



Ο αγώνας ήταν σκληρός, και καθόλου δεν βοήθησε το γεγονός ότι παίχτηκε σε  ξερό γήπεδο, και μάλιστα εκτός έδρας.
Παρόλα αυτά, η νίκη, έστω στις καθυστερήσεις, έδωσε μια σημαντική βαθμολογική (και όχι μόνο) ανάσα στην ομάδα μας.

 
Ευτυχώς, ο Ευρωπαϊκός  είχε στις τάξεις του το καλό δεκάρι τον Σαμαρά, ο οποίος είχε κέφια, και πήρε επάνω του το παιχνίδι, θυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο, εκτός από ωμή  δύναμη, χρειάζεται φινέτσα και μυαλό.

Βοήθησε βέβαια και η υπόλοιπη μεσαία γραμμή, η οποία μπόρεσε και έσπασε το σκληρό κατενάτσιο του Δραχμαϊκού, καταφέρνοντας να περάσει κρίσιμες μπαλιές στο δαιμόνιο αριστερό εξτρέμ, τον πόντιο Χρύσανθο Λαζαρίδη, που σε ορισμένες φάσεις θύμισε τον παλιό καλό Βασίλη Χατζηπαναγή.
Υπήρξαν στιγμές που η, κατά τα άλλα, συμπαγής άμυνα του Δραχμαϊκού σάστισε με τις φαντεζί ενέργειες της επιθετικής γραμμής των κυανόλευκων, η οποία μπόρεσε και την παραβίασε ουκ ολίγες φορές.
Υπήρξαν όμως και στιγμές, που οι ξαφνικές επιθέσεις του Πάντζα και του Τράγκα, κόντεψαν να αλλάξουν όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού, κάτι που θα είχε άσχημες συνέπειες για την γαλάζια ενδεκάδα.
Ευτυχώς, ο Σαμαράς, εκτός από επιτελικός, μπόρεσε και βρήκε τη δύναμη να γυρνάει κάθε τόσο στην άμυνα, εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν βαρετό, χωρίς πολλές φάσεις, αλλά με μπόλικη αγωνία.
Ένα ιδανικό σκηνικό δηλαδή, για να μπορέσει ο Σαμαράς να δείξει την χημεία που κάνει τους μεγάλους παίκτες, και να ξετυλίξει το ταλέντο του, αφού η ιδιαίτερη τεχνική του ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας λεπτό.
Κατά τα άλλα, η διαιτησία ήταν αδιάφορη έως αρνητική, ενώ η αντίπαλη κερκίδα μπόρεσε να επιβάλλει τους ρυθμούς της στους παίκτες του Δραχμαϊκού, οι οποίοι όμως αποδείχθηκαν ολίγιστοι, καταρρέοντας απέναντι στις συντονισμένες κινήσεις της παρέας του Σαμαρά.
Με αυτά και με αυτά, η προσοχή  της ομάδας τώρα στρέφεται στους επόμενους εντός έδρας αγώνες, όπου σίγουρα θα υπάρξει ανάγκη αναδιοργάνωσης της ενδεκάδας, αφού δυστυχώς κάποιοι παίκτες φάνηκαν λίγοι, μη θέλοντας να ιδρώσουν για την φανέλα, ενώ μερικοί έδειξαν και μια ηττοπάθεια, που ευτυχώς δεν επηρέασε το σύνολο.
Μάλιστα, όπως φάνηκε, ο Ευρωπαϊκός θα χρειαστεί μεταγραφές, αφού στερείται βάθους πάγκου.
Η τεχνική ηγεσία σίγουρα τα γνωρίζει όλα αυτά, οπότε και αναμένουμε σύντομα να δούμε τις  απαραίτητες διορθώσεις στο μελλοντικό στήσιμο της ομάδας.
Από την πλευρά του Δραχμαϊκου, επικρατεί κλαυθμός και οδυρμός, ενώ φήμες θέλουν τους ποδοσφαιριστές του να έχουν ανταλλάξει βρισιές και γροθιές στα αποδυτήρια, αμέσως  μετά τη λήξη του αγωνιώδους χθεσινού αγώνα.
Όπως δήλωσε ο προπονητής  Τσίπρας: «ήταν μια οδυνηρρρρρή ήττα, αλλά συνεχίζουμε να σας κοιτάμε στα μάτια….».
Φήμες περί αποπομπής του άλλοτε ακμαίου χαφ Λαφαζάνη, διαψεύδονται (προς το παρόν).
Όσο για τον σταρ της χθσινής βραδιάς Σαμαρά, ήταν λιτός: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειες … και κοιτάμε μπροστά».

Strange Attractor

2 σχόλια:

  1. Ελενη Δημακοπουλου27 Νοεμβρίου 2012 στις 5:01 μ.μ.

    Ε ξαι ρε τι κο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. strange το ποδόσφαιρο όπως πολύ καλά ξέρεις είναι το παιχνίδι των λαθών. Ο αντίπαλος θα προσπαθεί να τα εκμεταλλεύεται. Το πόσο εσκεμένα ή μη είναι τα λάθη, πόσο ανθρώπινα και ακούσια ή υπαγορευμένα είναι, υπάρχει χρόνος να ερευνηθούν. Αλλά πάντα μα πάντα μετά το παιχνίδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή