20.11.12

Η νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.


Αυτές τις μέρες αναρωτιόμουν που να βρίσκεται ο Καμένος;
Γιατί κρύβεται;
Ο τόπος έχει ανάγκη από την στιβαρή πολιτική του παρουσία.

Τελικά όμως, τίποτα δεν μένει κρυφό.

Έτσι, λίγο ο Παπαδημούλης (θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να υπάρξει κυβερνητική πλειοψηφία….και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να εγγυηθούμε),  λίγο ο ίδιος ο Τσε Παπάρα, και λύθηκε (εν μέρει) το μυστήριο, αφού όπως όλα δείχνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοίγματα προς όλους τους χώρους, προκειμένου να δημιουργηθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, μπας και απαλλαγούμε από την τρόικα (την οποία θα αντικαταστήσουν οι Ελ και τα Νεφελίμ).
Μάλιστα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής, αφού όπως είπε: «Αν το κόμμα του Πάνου Καμένου θελήσει να συμβάλει, αυτό θα εξαρτηθεί από δικές του επιλογές σε μείζονα ζητήματα».
Όλα αυτά έρχονται και δένουν με όσα είχε πει προ ημερών και ο ίδιος ο Ελοχίμ Πάνος Καμένος, ότι δηλαδή δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί με τον (αριστερό, χα χα χα) ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεπώς, μην εκπλαγείτε αν δείτε διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς … τα δεξιά, με 13η ή 14η (έχω χάσει τον λογαριασμό) συνιστώσα του τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι να μη ξεχνάμε είναι πολλοί, είναι ανεξάρτητοι, κλπ.
Να δω δηλαδή την Κουντουρά αγκαλιά με τον Πάντζα και τους μπαχαλάκηδες, να πετάνε την τρόικα στο πυρ το εξώτερον,  και να ηρεμήσω επιτέλους για το μέλλον του παιδιού μου.
Και για να σοβαρευτούμε λίγο, χρόνια τώρα επιμένω πως η περίπτωση Τσίπρα- ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πείραμα εισοδισμού, μια προσπάθεια δηλαδή απαξίωσης της έννοιας της αριστεράς στην νεολαία.
Τώρα θα ήμουν κακός αν υπονοούσα ότι η σχεδιαζόμενη παντρειά ΑΝ ΕΛ και Τσίπρα, δεν αποτελεί παρά ένα ακόμη κερασάκι στην τούρτα αυτή, που μας ετοιμάζουν οι υπερατλαντικοί μας ζαχαροπλάστες;
Που στο πρόσωπο του δήθεν αριστερού Τσε Παπάρα βρήκαν τον τέλειο εκφραστή των μελλοντικών τους γεωπολιτικών συμφερόντων στην περιοχή;

Strange Attractor

2 σχόλια:

  1. Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΤΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή