16.12.12

Το σεξ σε δημόσιους χώρους … βλάπτει.


Σε μια χώρα όπως η δική μας, όπου χιλιάδες άτομα απολαμβάνουν μαϊμού αναπηρικές συντάξεις, η παρακάτω είδηση ίσως να προκαλέσει έκπληξη.
Στην Αμερική όμως, μερικά πράγματα που εδώ τα θεωρούμε βουνό, εκεί έχουν λυθεί προ πολλού, και σε γενικές γραμμές το σύστημα λειτουργεί.


Μια δημόσια σεξουαλική εμφάνιση που έκανε μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, την οδήγησε στο ακροατήριο, όπου και καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή.
Ο λόγος δεν ήταν η προσβολή της δημοσίας αιδούς, αλλά το γεγονός ότι το διάστημα που «έπαιζε στο πάρκο», υποτίθεται πως ήταν κλινήρης από στραμπούληγμα, και εισέπραττε αποζημίωση από το ασφαλιστικό της ταμείο.

Έτσι, βρέθηκε να αντιμετωπίζει δέκα διαφορετικές κατηγορίες για εξαπάτηση του ασφαλιστικού της ταμείου. Κάτι που στο Αμέρικα, θεωρείται σοβαρό αδίκημα.
Η 29χρονη Modupe Adunni Martin βιντεοσκοπήθηκε να βγαίνει από το αυτοκίνητό της, να πετάει τις πατερίτσες της, και να τρέχει μέσα στο πάρκο για να βρεθεί με τον φίλο της, με τον οποίο στη συνέχεια πραγματοποίησαν μια ερωτική πράξη στα όρθια!
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που χειρίστηκε την υπόθεση, οι γιατροί της κατέθεσαν ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε, αν ήταν στα αλήθεια στραμπουλιγμένο το πόδι της.
Όπως είπε ο εισαγγελέας, «προφανώς ο έρωτας βοηθά στην αποθεραπεία των τραυματισμών…».
Η Martin δούλευε ως θυρωρός σε γυμνάσιο της περιοχής, και σε κάποια φάση προφασίστηκε τραυματισμό, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε 10 φορές τους γιατρούς μέσα σε διάστημα τριών μηνών.
Έτσι, πήρε αναρρωτική άδεια, και εισέπραττε την ανάλογη αποζημίωση.
Η ίδια επέμενε ότι αδυνατεί να περπατήσει, αλλά οι συνάδελφοι της αμφέβαλλαν, οπότε και ενημέρωσαν την αρμόδια διεύθυνση  του δήμου, η οποία με τη σειρά της κινητοποίησε τους ειδικούς ερευνητές, οι οποίοι και την παρακολούθησαν.
Πέραν της εννιάμηνης φυλάκισης, η «σεξουλιάρα» απατεώνας καταδικάστηκε  επίσης σε τριετή επιτήρηση, ενώ της επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους $79.000.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου