17.3.13

Άντε πάλι με την Ινδία….


Αυτό που γίνεται στην Ινδία δεν περιγράφεται.
Λίγο μόνο καιρό μετά τον μεγάλο χαμό που έγινε με τους ομαδικούς βιασμούς και τις δολοφονίες γυναικών, οι Ινδοί άρχισαν πάλι τα ίδια.



Βέβαια, υπάρχει η δικαιολογία ότι πρόκειται για μια αχανή πληθυσμιακά και γεωγραφικά χώρα, οπότε στατιστικά και μόνο είναι φυσικό να υπάρχουν κάμποσοι τρελαμένοι ανέραστοι εγκληματίες.



Το πιο πρόσφατο περιστατικό έχει να κάνει με τον χθεσινοβραδινό ομαδικό βιασμό που υπέστη μια Ελβετίδα τουρίστρια, η οποία μαζί με τον σύζυγό της διέσχιζαν με ποδήλατο την επαρχία Madhya Pradesh.
Η αστυνομία συνέλαβε 13 υπόπτους τους οποίους και ανέκρινε, απελευθερώνοντας στη συνέχεια τους έξι από αυτούς.
Η επίθεση σημειώθηκε σε δάσος όπου είχαν στήσει αντίσκηνο οι δυο σύζυγοι, μετά από ολοήμερη ποδηλασία.
Ο άνδρας δάρθηκε ανηλεώς, ενώ πάνω από πέντε άτομα βίασαν την γυναίκα. Παράλληλα έκλεψαν τα κινητά του ζευγαριού, έναν φορητό υπολογιστή, και περίπου $185.
Η γυναίκα νοσηλεύεται τώρα εκτός κινδύνου στη πόλη Gwalior.
Και όλα αυτά μετά τον γενικό ξεσηκωμό που έγινε στη χώρα από τον ομαδικό βιασμό (με συνεπακόλουθο τον θάνατο) μιας νεαρής επάνω σε κινούμενο λεωφορείο(!) τον περασμένο Δεκέμβριο.
Από την άλλη, υπάρχουν και εξίσου ανεξήγητα περιστατικά στην «πολιτισμένη» Δύση, με διάφορους σεξομανείς όπως π.χ. ένα ζευγάρι Άγγλων που συνελήφθη να επιδίδεται σε στοματικό σεξ μέσα στην κεντρική σάλα μιας τράπεζας της πόλης Haverfordwest, εν ώρα λειτουργίας της, μπροστά μάλιστα στα έκπληκτα μάτια ενός 10χρονου κοριτσιού.
Το έκπληκτο και ανυποψίαστο κοριτσάκι περιέγραψε αυτό που είδε λέγοντας «έβλεπα ένα μακρύ λεπτό πράγμα, και κάτι άλλα να κρέμονται…».
Τώρα το «αχόρταγο» ζευγάρι (23 χρόνων και οι δυο) τιμωρήθηκε με υποχρεωτική κοινωφελή εργασία, ενώ θα πρέπει να παρακολουθήσει και σεμινάρια ψυχολογικής θεραπείας.
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του δικαστή (οι Αμερικάνοι ειδικά τα κάνουν κάτι τέτοια) θα έστελνα το ζευγάρι για υποχρεωτικές διακοπές στο Πουντζάμπ της Ινδίας, μπας και βάλουνε μυαλό….

Strange Attractor

(Φωτογραφίες του καυτού ζεύγους  εδώ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου