3.7.13

Έχουνε μούτρα και μιλάνε…



Κάποιοι πρώην μεγαλόσχημοι, συνεχίζουν να γαυγίζουν, αν και στη πραγματικότητα είναι ξεδοντιασμένοι.
Αντί λοιπόν να κάτσουν στα αυγά τους, και να προσπαθήσουν με ταπεινότητα και σεμνότητα να εξιλεωθούν στη συνείδηση του ελληνικού λαού, να κάνουν επιτέλους την αυτοκριτική τους, κάποια φαντάσματα του παρελθόντος συνεχίζουν να ομιλούν, κουνώντας μάλιστα αυστηρά το δάχτυλο.
Σαν να μη πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που ο λαός τους ενέταξε κι αυτούς στο περίφημο χρονοντούλαπο της ιστορίας.




Έτσι, σύμφωνα με το  The Insider  σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή τις δηλώσεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη και του Μάκη Βορίδη.



Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  ο κ. Καρχιμάκης στο Facebook:
«Η δεξιά σήμερα δια του  αριστερού νυν δεξιού εκπροσώπου του Αντώνη Σαμαρά κ. Λαζαρίδη συνεχίζει να προκαλεί ως προέκταση του κ. Βορίδη.
Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι αυτοί οι τύποι είναι και ασεβείς και προσβλητικοί, ανήθικοι και απρεπείς. Επιβεβαιώνεται, ότι η μη σκληρή, επίσημη και καθαρή αντίδραση από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στις προσβολές στο πρόσωπο του ιδρυτή μας, δίνει τα περιθώρια της κορύφωσης του θράσους, της ανηθικότητας, της προσβολής και της απρέπειας απέναντι μας.
Καλώ το ΠΑΣΟΚ επίσημα και θεσμικά να υπερασπιστεί τον ιδρυτή μας τον Ανδρέα Παπανδρέου, το έργο του, την προσφορά του, και να συγκρουστεί με τους διαχρονικούς υπονομευτές της χώρας και των ανθρώπων αυτού του τόπου .
Την χώρα κ. Λαζαρίδη την κατέστρεψε η δεξιά...
Και διάφορα αριστεροδεξιά παράσιτα του τύπου και της φυσιογνωμίας της δικής σας και του αρχηγού σας».

Μάλιστα μεσιέ Καρχιμάκη.
Μας πείσατε.
Εδώ βέβαια είναι που κολλάει απόλυτα το ρηθέν υπό του Γεωργίου Παπανδρέου κάποτε: «Ποιος το λέει αυτό; Α, ο έτσι; Ε, τότε δεν έχει καμία σημασία».

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου