10.7.13

Γιατί να στενοχωρηθώ;



Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Αθηναίων αποτελεί τον εκλογικό "στρατό" του πρώην δημάρχου Αθηναίων και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, Νικήτα Κακλαμάνη.




Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων διατηρούν τις χειρότερες των σχέσεων με τους δημότες, συμπεριφέρονται ως... πραιτοριανοί και, επειδή δεν διαθέτουν σοβαρές αρμοδιότητες ή εξουσία, έχουν καταντήσει ο θεσμικός περίγελος της πόλης.



Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ανά δεκάδες οι άνδρες και οι γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων εκτελούν τα καθήκοντά τους... καθήμενοι σε παρακείμενη των κεντρικών γραφείων της υπηρεσίας... καφετέρια, ενώ παραβιάζουν καθημερινά όλες τις πινακίδες της Τροχαίας, οι οποίες παραχωρούν θέσεις στάθμευσης σε άλλες εταιρείες και υπηρεσίες, προκειμένου εκείνοι να παρκάρουν τις μηχανές τους!
Είναι γνωστό τοις πάσι πόσο... ευγενικοί είναι οι άνδρες και οι γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων και με τι... λεπτότητα απαντούν στις βάσιμες κριτικές των δημοτών.
Θύμα της... ευγένειάς τους υπήρξε και ο γράφων και, μάλιστα, εν ώρα εργασίας του!
Είναι γνωστό τοις πάσι πόσες προσπάθειες έχει καταβάλλει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προκειμένου να ανατάξει το αρρωστημένο κλίμα και τις πελατειακές δομές στη συγκεκριμένη υπηρεσία, αλλά εις μάτην, καθώς ο δήμαρχος προσκρούει διαρκώς σε έναν καλοχτισμένο "τοίχο" συμφερόντων και κακώς εννοούμενης αλληλεγγύης.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ουδείς πρόκειται να στενοχωρηθεί εάν οι άνδρες και οι γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων μεταταγούν μαζικά στην ελληνική Αστυνομία και ακολουθήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας!
Να στενοχωρηθούμε εμείς;
Αστεία πράγματα!

Βασίλης Βενιζέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου