4.5.14

Δυσαρεστημένοι με τον τόπο τους…



Αν ο κάθε κάτοικος της Αμερικής είχε τη δυνατότητα να τα μαζέψει και να φύγει από εκεί που μένει, μετακινούμενος σε άλλη πολιτεία, τότε οι πολιτείες Illinois, Connecticut, και  Maryland θα είχαν κυριολεκτικά αδειάσει!



Αυτό αποκαλύπτει μια τελευταία έρευνα-δημοσκόπηση της εταιρίας Gallup, σύμφωνα με την οποία οι μισοί κάτοικοι της κάθε πολιτείας από αυτές τις τρεις δηλώνουν πως ευχαρίστως θα έφευγαν, αν μπορούσαν.




Οι πιο δυσαρεστημένοι απ όλους είναι οι κάτοικοι του Illinois.
Από την άλλη, αυτοί που είναι οι πιο ευχαριστημένοι από τον τόπο κατοικίας τους είναι όσοι μένουν στις πολιτείες Montana, Hawaii, και  Maine, όπου μόνο ένα 23% δηλώνει πως θα έφευγε αν μπορούσε.
Μάλιστα, οι κάτοικοι του Illinois είναι τόσο απογοητευμένοι, που όχι μόνο θα έφευγαν αν μπορούσαν, αλλά θα το κάνουν ούτως ή άλλως.
Το 19% δηλώνει πως είναι σχεδόν σίγουρη η μετακίνησή τους σε άλλη πολιτεία μέσα στους επόμενους 12 μήνες.




Το ποσοστό αυτό έρχεται δεύτερο μετά το 20% των κατοίκων της Nevada που επίσης θεωρεί σίγουρη την «φυγή» από την συγκεκριμένη  πολιτεία.
Έτσι, με βάση την επιστημονική αυτή δημοσκόπηση, τα επόμενα χρόνια οι πολιτείες που κινδυνεύουν να χάσουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους είναι οι:
Nevada, Illinois, Maryland, Louisiana, Mississippi, New York, και το  Connecticut,
Ενώ αυτές που δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθόλου είναι οι Texas, Minnesota, και Maine…
                                                        
S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου