18.10.14

Συγκαμένες απρέπειες…



Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Αεροδρόμιο Χανίων με «πρωταγωνιστή» τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, ο οποίος αρνήθηκε τον καθιερωμένο έλεγχο από υπάλληλο Ασφάλειας του Αερολιμένα, εκτοξεύοντας μάλιστα απειλές εναντίον του.




Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, όταν εργαζόμενος στην ασφάλεια του Αεροδρομίου ζήτησε από τον κ. Καμένο να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος αρνήθηκε, απευθυνόμενος με έντονο ύφος και βαριές κουβέντες προς τον υπάλληλο…




Η φραστική επίθεση του κ. Καμμένου συνεχίστηκε ακόμα και όταν ο υπάλληλος επανέλαβε ότι απλά κάνει τη δουλειά του και ότι οφείλει να πραγματοποιήσει τον έλεγχο όπως ορίζει ο νόμος.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν αρκέστηκε στους βαρύς χαρακτηρισμούς αλλά προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω την αναίτια επίθεσή του, απειλώντας  τον υπάλληλο του Αερολιμένα, ότι θα χάσει την θέση του σαν υπάλληλος ασφαλείας.
Το επεισόδιο έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ένας αυτόπτης μάρτυρας προσπάθησε να απαθανατίσει τα τραγελαφικά που συνέβαιναν στο Αεροδρόμιο. Όταν ο κ. Καμένος τον αντιλήφθηκε, τότε επιτέθηκε και σε αυτόν εκσφενδονίζοντας εναντίον του άσεμνες εκφράσεις που δεν μπορούν να αναπαραχθούν.
Αναφορά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από την εταιρεία Ασφάλειας.
Σε επικοινωνία που είχε το flashnews με τον υπεύθυνο της εταιρείας ασφαλείας του Αεροδρομίου,  κ. Κώστα Κομπιτσάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν και ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε επίσημη αναφορά προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Ο κ. Κομπιτσάκης, ανέφερε ότι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον εργαζόμενο που έπεσε θύμα της ανεξήγητης αντίδρασης του κ. Καμένου, για το περιστατικό και τόνισε ότι ο υπάλληλος του έπραξε στα πλαίσια του νόμου.
Συγκεκριμένα ο κ. Κομπιτσάκης εξήγησε ότι η αντίδραση του κ. Καμένου να αρνηθεί τον έλεγχο, είναι πέρα της νομιμότητας αφού ο έλεγχος αυτός επιβάλλεται από τους κανόνες της Πολιτικής Αεροπορίας, σε όλα τα αξιώματα κάτω του Υπουργικού.
Επομένως ο κ. Καμένος, σαν αρχηγός κόμματος  δεν εξαιρείται του ελέγχου, βάση του κανονισμού. 
Ο κ.  Κομπιτσάκης επιβεβαίωσε επίσης ότι οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο κ Καμένος ήταν ιδιαίτερα άσχημες και προσβλητικές και η συμπεριφορά του άκομψη ενώ δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Διοίκηση της Πολιτικής Αεροπορίας και ενδέχεται, ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με το προφίλ που παρουσιάζει προς τα έξω ο κ. Καμμένος ως πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι απειλές δε προς έναν εργαζόμενο που απλά πήγε να κάνει τη δουλειά του, αποτελούν ολίσθημα μεγατόνων από την πλευρά του.


Δείτε κι αυτό εδώ:
Είναι μάλλον ίδιον των ΑνΕλ να πουλάνε μαγκιά σε υπαλλήλους των 500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου