12.5.15

Νέα, προσοντούχος, ψάχνει σχέση για επαγγελματική αποκατάσταση.



Το είδαμε και αυτό από την "πρώτη φορά Αριστερά Κυβέρνηση".
Δηλαδή από εκείνους που κατηγορούσαν τις άλλες Κυβερνήσεις για πράσινα και γαλάζια παιδιά.



Τώρα δεν είναι απλά το μπορδοροδοκόκκινα παιδιά, είναι και οι μητέρες και οι σύζυγοι και οι σύντροφοι και οι ερωμένες...


Ψάχνεις να βρεις σε άλλη χώρα της ΕΕ, άλλη μητέρα Πρόεδρου της Βουλής να διορίζεται Πρόεδρος οργανισμού, μπα καμία. Προφανώς σε όλο το ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρχε άλλος ικανός για τη θέση του Προέδρου του ΕΣΡ.
Ψάχνεις να βρεις αν τις θέσεις Γ.Γ. τις καταλαμβάνουν σύντροφοι υπουργών, μπα καμία. 
Σκέφτεσαι ότι είσαι στην Ελλάδα... αλλά αυτά περίμενες από εκείνους που κατηγορούσαν τις προηγούμενες Κυβερνήσεις για βολέματα δικών τους παιδιών; 
Και εντάξει θέλεις να βολέψεις τους δικούς σου, βρες τους άξιους, τους άριστους, αλλά ξεχάσαμε η αριστεία είναι ντροπή... Το’ πε και ο Μπαλτάς!
Συνειρμικά ή αριστεία είναι ντροπή, γιατί αυτοί που τοποθετούμε δεν είναι άριστοι, άρα θέλουμε μια δικαιολογία... Ελλάς 2015... Σύριζα κλπ.
Στις 29/12/14 έλεγε ο Πρωθυπουργός σε ομιλία του στο Cine Κεραμεικός "σύγκρουση με το ρουσφέτι, το χρηματισμό, το νεποτισμό, τις κουμπαριές. Δεν είμαστε η συνέχεια όσων διακυβέρνησαν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες".  Χα χα χα….
Κύριε  Πρωθυπουργέ μας, σας έχω νέα που δεν σας τα είπαν μάλλον...
Αντρόγυνο διορίστηκαν έτερος Γ.Γ. και η σύζυγος ειδικός συνεργάτης Υπουργού.
Αδερφός Περιφερειάρχη Σύμβουλος Υπουργού και σύντροφος Περιφερειάρχη συντονιστής της Περιφέρειας (πλήρης αποκατάσταση της οικογένειας)
Ο πρώτος ξάδερφος σας Γενικός Γραμματέας!
Ανιψιός Υπουργού σας  είναι ο διευθυντής του διπλωματικού σας γραφείου
Κόρη εκπροσώπου τύπου των συγκυβερνώντων σας διορίστηκε στο γραφείο Υπουργού…
Σύντροφοι στη ζωή, ο ένας είναι υπουργός στο Ναυτιλίας, και η άλλη στο Μεταναστευτικής Πολιτικής… τι να λέμε;
Και άλλα τέτοια πολλά.
Τ' ακούσατε τα νέα κε Πρωθυπουργέ;
Είχατε δίκιο πως δεν είστε η συνέχεια όσων διακυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες, είστε η επιβεβαίωσή τους.
Γι’ αυτό σας λέω, δεν είχα την τύχη να έχω συγγένεια με στέλεχος σας, παρά τις επιστάμενες  προσπάθειές μου μήπως από το σόι του ξαδέλφου του μπατζανάκη της γειτόνισσας της κας Κρουστάλλως, βρω καμιά συγγένεια…
Ατυχία… ατυχία με δέρνει…. Τίποτα δηλαδή…  ούτε εξ αγχιστείας συγγένεια..
Έτσι, αναζητώ νέο για δημιουργία σοβαρής σχέσης με στόχο την αποκατάσταση μου σε θέση Γ.Γ ή Προέδρου (να ανήκει όμως στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί οι ΑΝΕΛ διορίζουν μόνο συγγενείς εξ αίματος).

Μπιάνκα

ΥΓ- Εκτός των ουσιαστικών!!! προσόντων, έχω και τα τυπικά, πχ πτυχίο, μεταπτυχιακά, διδακτορικό, και 22 χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα (τα τονίζω αυτά επειδή δεν ψάχνετε για αρίστους, και επειδή δεν πήρα τα πτυχία μου με άριστα, πληρώ με το παραπάνω και τις τυπικές προϋποθέσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου