13.3.17

Αλέξης με Εμπραέρ και ασθενοφόρο!



Η φωτογραφία που σήμερα (με λύπη ψυχής) ο Προβοκάτορας αναγκάζεται να δώσει στη δημοσιότητα απαθανατίζει κάτι το εξαιρετικά σοβαρό: ότι το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης έχει πλήρη επάρκεια ασθενοφόρων, παρά τα όσα άθλιοι λασπολόγοι διαρρέουν δεξιά και αριστερά, μόνο και μόνο για να αβαντάρουν τα βοθροκάναλα της διαπλοκής και να απαξιώσουν την αποτελεσματικότητα του Πολάκη!




Γιατί, κύριοι, πώς αλλιώς θα υπήρχε ένα άρτιο ασθενοφόρο κατά την τελετή υποδοχής του πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο, την περασμένη Τετάρτη, το οποίο τον συνόδευσε μέχρι το γραφείο του στο Διοικητήριο; Άρα, το γεγονός αυτό διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο άθλιες καταγγελίες, του τύπου «δεν φτάνουν τα ασθενοφόρα για τις βάρδιες», «τα περισσότερα είναι σαράβαλα», «δεκάδες έχουν ακινητοποιηθεί λόγω έλλειψης ανταλλακτικών» και άλλα τέτοια φαιδρά!



Το φωτογραφικό στιγμιότυπο δίνει αποστομωτική απάντηση! Ο καθείς βλέπει το όχημα του ΕΚΑΒ μπροστά από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος «Εμπραέρ», στη φωτογραφία που τράβηξε ο «Προβοκάτορας»  στην πίστα του αεροδρομίου «Μακεδονία»!
Με τον τρόπο αυτό το ΕΚΑΒ Μακεδονίας διόρθωσε ένα ανεπίτρεπτο κενό! Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε δει ασθενοφόρο στη συνοδεία του πρωθυπουργού! Την Τετάρτη ήταν η πρώτη φορά και προφανώς αυτό είναι το σωστό γιατί... τόσοι άνθρωποι βρίσκονται στη συνοδεία του πρωθυπουργού! Ίσως κάποιος από αυτούς να χρειαστεί Πρώτες Βοήθειες! Και είναι βέβαιο ότι μόλις θέσουμε το θέμα στο αρμόδιο υπουργείο, θα λάβουμε μία τεκμηριωμένη απάντηση! Σίγουρα η συμμετοχή ασθενοφόρου στη συνοδεία του πρωθυπουργού θα προβλέπεται από κάποιο πρωτόκολλο. Άσχετα εάν εφαρμόζεται για πρώτη φορά... 
Και το Εμπραέρ είναι εδώ
Όσο για το Εμπραέρ, ας μην υπάρχουν κακεντρέχειες παρακαλώ! Ναι, είναι αυτό το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο κάποτε ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε (στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης στη Βουλή) ότι θα πουλήσει, για να δώσει τα λεφτά στους φτωχούς συνταξιούχους! Είναι το ίδιο, το οποίο χρησιμοποίησε για να πάει στην Κούβα (και ο Καμμένος  στις ΗΠΑ).
Είναι αυτό για το οποίο είχε πει ότι είναι απαραίτητο για τις κινήσεις του πρωθυπουργού, καθώς πολύ συχνά το βαρύ πρόγραμμα και το άστατο ωράριό του (θυμηθείτε τη συνάντηση με τους Ρότσιλντ στο Παρίσι) κάνουν αδύνατη τη χρήση των κοινών αεροπορικών δρομολογίων! Άλλωστε οι πάντες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η σύνδεση Αθηνών- Θεσσαλονίκης εμπίπτει στους περιορισμούς αυτούς...

Ο Προβοκάτορας


Σημ.Ο- Το παραπάνω ρεπορτάζ έχει ένα βασικό κενό. Ο ρεπόρτερ μάλλον αγνοεί ότι με το Εμπραέρ, εκτός από τον Αλέξη, κατέφτασε εκείνη τη μέρα και ο υπουργός Άμυνας της χώρας μας. Οπότε ίσως έτσι εξηγείται το πρωτοφανές γεγονός να συνοδεύει την αυτοκινητοπομπή και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (μέσα στην πόλη πάντα) αφού είναι γνωστό ότι ο εν λόγω υπουργός πάσχει κάθε τόσο από εντερικά προβλήματα (αέρια, φουσκώματα, τσίρλα, κλπ) και άρα χρειάζεται συνεχή ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα. Θυμόσαστε τότε που κατέβηκε εκτάκτως στα χωράφια κοτζάμ ΣΙΝΟΥΚ, προκειμένου ο Μπάνος να πάει προς νερού του; Θέλετε να συμβεί κάτι ανάλογο μέσα στην οδό Τσιμισκή; Να τρέχει ο υπουργός με κατεβασμένα τα παντελόνια να βρει κανένα ΜΙΚΕΛ για να κάνει την ανάγκη του; Μην είσαστε κακότροποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου