1.3.17

Μπρε τον κυρ Φώτη…Διάβασα την συνέντευξη του κ. Κουβέλη, έμεινα με ανοιχτό το στόμα.
Ο μοιραίος άνθρωπος έχει το θράσος να δίνει συνεντεύξεις. Και απαντά ως γνωστόν με τον αριστερό λόγο "άρε μάρες κουκουνάρες".
Ρωτά ο δημοσιογράφος  "σας είχε γίνει η πρόταση για πρόεδρος της Δημοκρατίας;" και απαντά "όχι με σαφήνεια"!!! Ξαναλέει ο δημοσιογράφος "ο κ. Σταμάτης δεν είχε επικοινωνήσει μαζί σας" και απαντά θρασύτατα "ο κ Σταμάτης πράγματι διατύπωσε αυτή την πρόταση, αλλά δεν είχα καμιά επικοινωνία ούτε με τον κύριο Σαμαρά ούτε με κανένα άλλο στέλεχος"…Μάλιστα μάλιστα. Αμ δεν το ήξερες κε Σαμαρά μου, να τον πάρεις από το χεράκι να τον πας σε μια χασαποταβέρνα και να του πεις "θέλεις Φώτη μου να γίνεις Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα σου δώσουμε και λαλά να παίζεις, το κατάλαβες Φώτη μου Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα σε κάνουμε;" Αμ κυριε Σαμαρά μου δεν το κατάλαβες ότι είχες να κάνεις με ανεγκέφαλους και αν δεν τους έπαιρνες από το χεράκι δεν θα έκανες τίποτα, φταις λοιπόν. Ας τον πήγαινες και βόλτα στις κούνιες να παίξει, ας έκανες κάτι να αποτρέψεις αυτό το κακό που ο κυρ Φώτης το θεωρεί επιτυχία.
Αλλά, συνεχίζει ο μπαρμπα Φώτης "αν είχε επικοινωνήσει άμεσα ο Σαμαράς δεν θα άλλαζε τίποτα στη στάση μου". Δηλαδή ενώ λέει ότι φταίει ο Σαμαράς που δεν του το πρότεινε ο ίδιος, παραδέχεται ότι και να του το πρότεινε ο ίδιος πάλι όχι θα έλεγε. Ναζάκια λέμεεε...ή εμμονές προς διερεύνηση από ειδικούς; Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις κυρ Φώτη;
Και ακολούθως στην συνέντευξή του μιλά "ότι αν πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα οποία "μακροοικονομικά σημειώνονται να αφήσουν αποτυπώματα στην καθημερινότητα του Έλληνα, τότε θα ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ". Προφανώς τον κυρ Φώτη τον απασχολεί η ανάκαμψη του ΣΎΡΙΖΑ και ποσώς της χώρας. Γιατί ο κυρ Φώτης έχει να εργασθεί καμιά εικοσαριά χρόνια, και η εργασία δεν τον απασχολεί. Την βουλευτική του σύνταξη την έχει καβατζώσει, σιγά μην σκάσει για τον δικηγόρο νέο συνάδελφό του που πληρώνει το 38% του εισοδήματος του για να έχουν σύνταξη οι μπαρμπαφώτηδες της Ελλάδος. Μακροιοικονομικά δε, ουουου θα ...ούμε στο χρήμα. Στα άμεσα οικονομικά ξεχνά να πει ο μπαρμπα Φώτης για την καταστροφή του κύριου πυλώνα της οικονομίας, την καταστροφή της μεσαίας τάξης. Ξεχνά να πει ο μπαρμπα Φώτης ότι το 2014 ήταν καλύτερα, γιατί δεν το συμφέρει. Αλλά μακροοικονομικά θα έχουμε επιτυχίες, θα βγει το τζίνι από το λυχνάρι και θα μοιράσει δραχμές  συγνώμη ευρά εννοούσα. Τρέλανέ μας και άλλο με τις οικονομικές σου αναλύσεις.
Άσε δε το θαυμασμό του για την αριστεροδεξια συγκυβέρνηση και αυτή για το καλό του τόπου λέει ο παμέγιστος κύριος Φώτης. Το καλό του τόπου είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα....
Και ακολούθως αναφέρεται στην Κεντροαριστερά των ονείρων του!!! Όπου η απάντηση που δίνει χρήζει ψυχιατρικής εκτιμήσεως για το καλό της επιστήμης βεβαίως βεβαίως.
Όταν δε ερωτάται πως "σε κάθε ανασχηματισμό ακούγεται το όνομά σας για υπουργός" μας λέει ότι δεν τον αφορά, λέει ότι "δεν τον αφορά" ποιος; Αυτός που μόνο τεμενάδες δεν έχει κάνει στον ολετήρα του Έθνους Τσίπρα. Αυτός που τα πόδια του και τα χέρια του έχουν κόλα και από το στόμα του τρέχει μέλι για τις πιτυχίες του Τσίπρα.  Όσο για το αν έχει κάνει αυτοκριτική όπως τον ρωτά ο δημοσιογράφος, σιγά μην έχει κάνει από την στιγμή που κατά την άποψή του τα έχει κάνει όλα σωστά. Ο παντογνώστης και πάνσοφος, δεν έχει κάνει κανένα λάθος...Ξεχνά βέβαια να πει, ότι από τον Τσίπρα είχε φύγει και έκανε την ΔΗΜΑΡ, μετά θαύμα θαύμα, είδε το φως το αληθινό και ξαναγύρισε στο τσιπρομαντρί.
Το συμπέρασμα από την συνέντευξη του παμμέγιστου είναι:
1. ότι είναι γνήσιος εκπρόσωπος της Αριστεράς που λέει άρες μάρες κουκουνάρες, της Αριστεράς που δεν έχει σχέδιο, που η κρίση του βασίζεται στα σίγουρα κεκτημένα που έχει (σύνταξη κλπ), της Αριστεράς που κάνει κριτική ότι θα σώσει τον κόσμο και όταν αναλαμβάνει την εξουσία διαλύει τον κόσμο
2. η Αριστερά δεν υπάρχει πλέον ούτε σαν έννοια και στις συγκεντρώσεις του φιλολογικού ομίλου θα έχουν στο μέλλον να γελούν με τις αμπελοφιλοσοφίες συνεντεύξεις αυτών των αποκαλούμενων αριστερών
3. ο Σαμαράς δικαιώνεται για μια ακόμα φορά, γιατί έλεγε αλήθειες που ο μπαρμπα Φώτης παραδέχτηκε για πρώτη φορά. Ανερυθρίαστα και με τρόπο αναίσχυντο παραδέχεται ότι έριξε την Κυβέρνηση Σαμαρά για να οδηγήσει την χώρα στον όλεθρο της Κυβέρνησης Τσίπρα.
Δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσά μας, δυστυχώς...

Μπιάνκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου