10.8.17

Αν τολμάει ας παραιτηθεί ο Καμμένος…



Και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε μήπως χάθηκε στις θάλασσες της Ικαρίας. Είχαμε αρχίσει να ετοιμαζόμαστε να καλέσουμε το silver alert για να ψάξουν να βρουν τον υπουργό Άμυνας. Τον ακομβίωτο στρατηγό ο οποίος προφανώς ασχολείται ακόμη με το κόκκινο χαλί του Πενταγώνου όταν το συνεταιράκι του ο Αλέξης έχει κάνει φύλλο και φτερό ό,τι ιερό και όσιο έχει αυτή η χώρα.




Ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε και πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για το Θρήσκευμα. Με ανάρτηση του στο twitter o υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέστησε σαφές ότι οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής βρίσκουν κάθετα αντίθετους τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Οι δηλώσεις του Βούτση μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Όπως και τη μεγάλη πλειοψηφία των ορθόδοξων Ελλήνων» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ…



Και πραγματικά συγκλονίστηκαν τα πέλαγα από τις βαρυσήμαντες δηλώσεις. Όπως συγκλονίζεται η Τουρκία κάθε φορά που ο… γαλάζιος Πάνος τους απειλεί. Αυτός είναι βρε παιδιά ο εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς; Αυτός πλασάρεται ως ο καλός… καραμανλικός; Αυτός θα μπορούσε να ανήκει στη Νέα Δημοκρατία; Μήπως καλά έκανε ο Σαμαράς που τον έστειλε στον αγύριστο ή μάλλον στην αριστερά, εκεί που ίσως ανήκει και ταιριάζει περισσότερο; Μήπως ο κ. Καμμένος να γραφτεί μέλος στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάψει να μας απασχολεί ως… ο καλός δεξιός της χώρας αυτής;
Ο Τσίπρας έχει κάνει κουμπότρυπες την πατρίδα, έχει διαλύσει την οικογένεια, έχει κατασυκοφαντήσει την χριστιανική θρησκεία και ο Καμμένος… παίρνει αποστάσεις και λέει ότι δεν συμφωνεί; Σιγά εκεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Παιδιά μη σκίσετε τα πατριωτικά σας καλτσόν.
Νομίζετε ότι με το να ψηφίζει ο Τσίπρας την πιο ανθελληνική ατζέντα των τελευταίων ετών και τα συνεταιράκια απλά να… μουτρώνουν, θα γλιτώσετε από τη σφαλιάρα που θα φάτε;
Ο Πάνος Καμμένος και η παρέα του αν έχουν τα κότσια, αν είναι πραγματικοί πατριώτες κι όχι παρτάκηδες και προδότες της δεξιάς παράταξης, να παραιτηθούν από την κυβέρνηση. Να παρατήσουν τις καρεκλίτσες τους και να ρίξουν τον Τσίπρα καταγγέλλοντας την ανθελληνική του ατζέντα. Αν νομίζουν ότι καθάρισαν με ένα μήνυμα στο twitter ή στο facebook με το οποίο θα διαφωνούν για όσα κάνουν οι αριστεροί βλαμμένοι, είναι γελασμένοι.
Ο κόσμος της δεξιάς που ψήφισε Καμμένο, ακόμη και ο ψεκασμένος κόσμος, έχει πάρει χαμπάρι τι είναι ο ακομβίωτος στρατηγός. Και τι θα κάνει για να κρατήσει τη θεσούλα του στην κυβέρνηση. Να τον χαίρονται όλοι οι αριστεροί που τον έχουν σύμμαχο (αυτοί σίγουρα τον χαίρονται) αλλά και οι δεξιοί. Αυτός ήταν ο Πάνος Καμμένος, δεν έχει αλλάξει. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πουλούσαν και τη μάνα τους και την πατρίδα τους για λίγη εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου