6.6.18

Σε χαλάει ο Καρανίκας; Ας πρόσεχες…


Αγαπητέ αντιμνημονιακέ πατριώτη, που οργίζεσαι με τον Καρανίκα για τα τέρατα που εκστομίζει, σου έλεγα κάποτε ότι οι Αλέξηδες σε δουλεύουν ψιλό γαζί κι ετοιμάζονται για ύπουλες απόπειρες πολιτειακής ανατροπής με όπλο τη φτωχοποίηση. Τώρα ζεις με επιπλέον φόρους, μικρότερες αποδοχές, λιγότερες πραγματικές δουλειές και διεθνή επιτροπεία για 50 χρόνια. 





Μετά σου έλεγα ότι ΟΧΙ σημαίνει κι άλλα μέτρα, ή εναλλακτικά ότι θα γίνουμε Βενεζουέλα, κι ότι τέτοιες ακροβασίες εξασθενούν γεωπολιτικά τη χώρα. Τώρα ζεις με μια Τουρκία που σε εξευτελίζει ανεμπόδιστη από τους "συμμάχους", στο βωμό των οποίων θυσιάζεται η Μακεδονία…

Κατόπιν σου έλεγα ότι το να τους ξαναψηφίσεις ενισχύει ένα σχέδιο σκληρού καθεστωτισμού, που θα ελέγξει τους θεσμούς και την οικονομία προς όφελος ολίγων. Τώρα ζεις τη "δημοκρατία" τους, που διορίζει αγαπητικές και υποτακτικούς και πετάει στο λαό ξεροκόμματα.
Κυρίως, σου έλεγα ότι η πάστα αυτών των ανθρώπων είναι καμωμένη από τα υλικά της χειρότερης υποστάθμης. Ότι είναι αναξιοπρεπείς, αμόρφωτοι, κομπλεξικοί, εξουσιολάγνοι και, κυρίως, αντιδραστικοί πρώην κνίτες που ενορχηστρώνουν τον τρίτο γύρο του εμφυλίου.
Ζεις, λοιπόν, τώρα με το χαμένο κορμί να σου λέει ότι ο Αλέξανδρος είναι άσχετος με τη Μακεδονία. Διαμαρτύρεσαι που ο Καρανίκας διοικεί τη χώρα σου και μορφώνει τα παιδιά σου. Εσύ, όμως, τον επέλεξες, εσύ τον ανέδειξες και τώρα εσύ, που πεινάς, του τα σκας κι από πάνω!
Μη νομίσεις ότι με το να τον λες κάφρο και να τον κράζεις θα απαλλαγείς απ'αυτόν. Για αυτό πληρώνεται ο Καρανίκας. Για να λέει χοντράδες και να συσπειρώνει τον σκληρό πυρήνα των κάφρων συντρόφων από τις πλατείες - για τους οποίους κάποτε δεν δεχόσουν ν'ακούσεις κουβέντα.
Πώς θα γλιτώσεις όντως από τους Καρανίκες; Έρχονται -αργά η γρήγορα- εκλογές. Κράτα την οργή και την αηδία σου και απόδειξε εκεί αν έμαθες πως όταν ψηφίζεις κάφρους με τιμωρητική διάθεση, η καφρίλα θα σε κυβερνήσει τελικά κι αυτήν θα βρίσκεις μπροστά σου.
Έτσι είναι. Αν για να διώξεις τον Καρανίκα επιλέξεις έναν κάφρο από την άλλη πλευρά, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ο original Καρανίκας θα ξανάρθει. Για να απαλλαγείς από αυτόν, θα πρέπει να απορρίψεις  αυτόν τον τύπο ανθρώπου. Οι κάφροι, βλέπεις, δεν διώχνουν τους κάφρους.
Όλο αυτό μόνο απλό και εύκολο δεν είναι – αυτή τη φορά το ξέρω. Πώς να μην καταφύγεις σε κάφρους, όταν την πατρίδα λυμαίνονται οι Καρανίκες με τους κηφήνες, τους αναρχικούς και τους λαθρομετανάστες φίλους τους; Έχεις τα δίκια σου, αλλά αξίζει μια προσπάθεια.
Κρίμα δεν θα είναι σε λίγα χρόνια να ξαναλέμε τα ίδια;
Καλή δύναμη,

KM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου