10.10.12

Ωδή προς Φαρισαίους

Αυτόν δηλαδή τον θέλουμε?


Προς επαναστάτες του καναπέ, μαρξιστές της δραχμής, γιουσουφάκια του Σόρος και κωμικούς της πλάκας. Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα έρχεται ο Νταβούτογλου. Αυτός που σας λέει στα μούτρα ότι το κράτος του έχει επεκτατικές βλέψεις. Αυτός του οποίου το κράτος έχει επανειλημμένα αιματοκυλίσει Ελληνική γη. Εξαιτίας του οποίου κράτους εδώ και δεκαετίες ο ιδρώτας του Ελληνικού λαού μετατρέπεται σε οπλικά συστήματα (αγορασμένα, φυσικά, γιατί η παραγωγή δεν έχει μίζα, όπως είχε διαπιστώσει/προβλέψει ο Αβέρωφ για το σύστημα ΠΑΣΟΚ). Κράτους λαθρέμπορα ψυχών και μεσίτη μακελάρηδων από την Αφρική και την Ασία.

Αυτόν τον θέλουμε δηλαδή? Γιατί σε σχέση με τη Μέρκελ, δε βλέπω καμιά ιδιαίτερη προετοιμασία. Κάνα συλλαλητήριο, καμιά πορεία, καμιά θυροκόλληση... Αλλά θα μου πεις, αυτός αναφέρεται στο πατριωτικό θυμικό και όχι στην κοιλιά μας, άρα μην το πολυζαλίζουμε το θέμα.

Το πολύ πολύ κανένας τραγικός να το ρίξει πάλι στο Σαμαρά, ότι είναι "προδότης" που τον δέχεται. Λες και η διεθνής πολιτική είναι πάρτι γενεθλίων 12χρονου, να προσκαλείς μόνο όποιον σου γουστάρει. Οι ίδιοι τραγικοί που χθες διερυγνύαν τα ιμάτιά τους για μια αρχηγό κράτους-συμμάχου, από την οποία εν μέρει εξαρτάται αν θα έχουμε να δώσουμε συντάξεις τον Δεκέμβριο (κατόρθωμα του ΓΑΠ κι αυτό, να μην ξεχνιόμαστε). Που είστε σήμερα? Που είναι οι κινητοποιήσεις? Αλλά θα μου πεις, τη Μέρκελ την έχουμε συνδέσει με μείωση μισθού, ο Νταβούτογλου άντε να θέλει να μας πάρει μερικά νησιά. Τρώγονται τα νησιά? Δεν τρώγονται. Οπότε τι μας νοιάζει τώρα μωρέ.

Αιδώς.

Δαίδαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου