18.10.12

Τι άλλο θα δούμε;

Η Terri Graham, είναι μια μητέρα δυο παιδιών, που ποτέ της δεν θήλασε κανένα από αυτά. Τώρα όμως, εκπληρώνει το μητρικό της ένστικτο και καθήκον, εντελώς ανορθόδοξα, θηλάζοντας καθημερινά τον σκύλο της 9χρονης κόρης της, ένα κινεζικό πάγκ ονόματι Spider!


Σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό Closer, η 44χρονη μητέρα, κατανοεί πως κάποιοι μπορεί να την δουν ως «μουρλή», αλλά όπως λέει, ο θηλασμός κάνει καλό στον σκύλο, και παράλληλα την κάνει να αισθάνεται ως μια πιο ολοκληρωμένη μαμά!
«Όταν ο Spider ρουφάει το στήθος μου, αισθάνομαι πιο πλήρης, πιο ολοκληρωμένη, και σίγουρα πιο καλή μαμά», λέει.

Η εν λόγω «ζαβή» κυρία ζει (που αλλού;) στην Καλιφόρνια, και ισχυρίζεται ότι ο σκύλος άρχισε να ζητάει το μητρικό γάλα όταν το 2010 δοκίμασε τυχαία μια σταγόνα από αυτό που είχε ετοιμάσει σε μπουκάλι για τον τότε νεογέννητο γιο της. Από τότε λοιπόν, ξεκίνησε να τον θηλάζει σαν μωρό.
Η φωτογραφία της αφοσιωμένης μαμάς έχει κάνει πάταγο στο διαδίκτυο, και ήδη κυκλοφορούν δεκάδες αρνητικά και κοροϊδευτικά σχόλια εις βάρος της Graham.
Μάλιστα, ένας ψυχολόγος που ρωτήθηκε από το περιοδικό, ως μέρος του ρεπορτάζ, επιμένει πως η κυρία θα πρέπει οπωσδήποτε να πάει για ψυχοθεραπεία!

Βέβαια, παρόμοια περιστατικά δεν είναι εντελώς ασυνήθιστα, αφού τον Ιούλιο του 2011, ένας Ιρλανδός καταδικάστηκε για κτηνοβασία, όταν μια σύντροφός του πέθανε από αλλεργική αντίδραση, μετά από «παράφορο έρωτα» με το λυκόσκυλό του!

S.A.
Huffington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου