19.10.12

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Η υπερηφάνεια των Ελλήνων είναι πάνω από κάθε μία διάκριση


Σε μια εποχή που η νεολαία οδηγείται από τις εξελίξεις σε ακραίες συμπεριφορές και σκοτεινά πολιτικά μονοπάτια, με ένα σύστημα που προωθεί την αποϊδεολογικοποίηση και την κατάρρευση των αξιών στους νέους ανθρώπους, φαίνεται πως κάποιοι δεν ξεχνάνε τα σημαντικά θέματα, όπως το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας.


Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο, όπου και προσκλήθηκε ως η κυρίαρχη δύναμη στα Πανεπιστήμια της χώρας και ελλείψει ενιαίου εθνικού φορέα των Ελλήνων φοιτητών (με την επανασύσταση του ΕΦΕΕ να είναι διαρκές αίτημα της φοιτητικής οργάνωσης), λόγω της συμμετοχής των Σκοπιανών φοιτητών με σύμβολα και ονομασίες αντίθετα προς τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει ως εξής:
"Η τιμή, να συμμετάσχουμε ως φοιτητική παράταξη σε έναν τόσο μεγάλο φορέα, εκπροσωπώντας το εθνικό φοιτητικό κίνημα (ελλείψει συγκρότησης της ΕΦΕΕ), ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ωστόσο εθνικοί λόγοι μας απέτρεψαν από το να δώσουμε το παρόν. Πιο συγκεκριμένα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φοιτητών είναι και η Εθνική Ένωση Φοιτητών της π.Γ.Δ.Μ., η οποία όμως χρησιμοποιεί όνομα και σύμβολα που προσβάλλουν το ελληνικό Έθνος και λειτουργούν ως προπαγανδιστικός μηχανισμός σε όσους αγνοούν την Ιστορία.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενημερώσαμε το προεδρείο της ESU καθώς και τους Κύπριους διοργανωτές για τους λόγους της μη παρουσίας μας κάνοντας τους γνωστό πως η συμμετοχή σε ένα τόσο ευρύ όργανο ενός φορέα με όνομα και σύμβολα που αντίκειται στους διεθνείς κανόνες, δε μπορεί να μας βρει συμπαραστάτες.

Η υπερηφάνεια των Ελλήνων είναι πάνω από κάθε μία διάκριση. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ παραμένει πιστή στις διεκδικήσεις του Έθνους ξεκινώντας το επόμενο διάστημα προσπάθεια διόρθωσης αυτού του λάθους, το οποίο καθιστά αδύνατη την εκπροσώπηση των Ελλήνων φοιτητών διεθνώς."

Εμείς να πούμε συγχαρητήρια στην οργάνωση, η οποία κάθε μέρα "βουλώνει τα στόματα" όσων επιμένουν στην αστεία τους λασπολογία για πάρτι και εκδρομές, και δεν βλέπουν τις δράσεις άλλων "ελληνικών" νεολαίων που υποστηρίζουν ξεδιάντροπα και προδοτικά επεκτατικές βλέψεις γειτόνων μας ενάντια στα εδάφη μας.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου