19.10.12

Χέι Τσίπρας, λιβ δε Γκρις αλόουν!

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού δραχμολάγνους, και πράκτορες του χάους…
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (και στα ΜΜΕ) μια τελευταία δημοσκόπηση, που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ (αυτόν ντε, του Πάντζα) στη πρώτη θέση με 30%.
Ακολουθούν η ΝΔ, και η «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» Χρυσή Αυγή.
Ποιος τη χάρη μας, δηλαδή…
Να δω συγκυβέρνηση Τσίπρα – Μιχαλολιάκου, και τι στο διάολο…
Να αγκαλιάζονται στο Σύνταγμα, Αφγανοί, τσολιάδες, και χρυσαυγίτες παλικάρια, και να χορεύουν σε ρυθμούς Γαϊτάνου, και Πάνου Τζαβέλα, να καεί το πελεκούδι.
Να στελεχωθεί η νέα εθνικιστική αστυνομία, με λεβέντες Μουσουλμάνους με φουστανέλες, και άλλα τέτοια πολλά (και φαιδρά).


Λένε, ότι η Δούρου δηλώνει ενθουσιασμένη, και μαζί με τον Λαφαζάνη, ετοιμάζονται για ντου στο Μαξίμου…
Διάλεξαν ήδη χαλιά, και πίνακες (ντανταϊστικής τεχνοτροπίας), που θα κοσμούν το κυβερνητικό μέγαρο.
Ο Τσίπρας όμως δεν πολυακούγεται.
Φήμες τον θέλουν απασχολημένο με εντατικά κατ οίκον φροντιστήρια αγγλικών! Για να αλώσει, λέει την Ευρώπη, και ποιος ξέρει, ίσως και την Αμερική.
Μπορεί και αυτός να ονειρεύεται Harvard και Stanford!
Όπως και να έχει η κατάσταση, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η πάγια πίστη μου ότι ο Έλληνας είναι χαβαλές.
Δεν πάει να κινδυνεύει η οικονομία, το κράτος, το έθνος;
Αυτός εκεί.
Να περιμένει τον από μηχανής Θεό, που θα σώσει την κατάσταση, κατατροπώνοντας τον εκάστοτε εχθρό, είτε είναι Πέρσης, είτε Γερμανός, είτε κάποιος οίκος αξιολόγησης κ.ο.κ.
Οπότε, μιας και αποδείχθηκαν πάπαλα οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, που παρεμπιπτόντως πωλούνται προς $1 έκαστη στο e bay, και ο Ελληνοαμερικανός κροίσος με τα €600 δις ένας ακόμη λαμόγιος, τι να κάνει και ο Έλληνας;
Στρέφεται προς τον νέο Κολοκοτρώνη, τον Αλέξη, αυτόν που προεκλογικά υπόσχονταν βασικό μισθό €1.400, και αφοπλισμό της φασιστικής μας αστυνομίας.
Αυτόν που, άσχετα αν δεν έχει ιδέα από τον πραγματικό μαρξισμό, εν τούτοις σχεδιάζει να κρατικοποιήσει τα πάντα, ελπίζοντας στην καταλυτική επίδραση, και στην οικονομική αποτελεσματικότητα του … ελληνικού δημόσιου τομέα!
Και έτσι, με αυτά και με αυτά, η κρίση συνεχίζεται, ο Σαμαράς δίνει τις πολυεπίπεδες μάχες του με τον πραγματικό εχθρό, και εμείς βαυκαλιζόμαστε στον καναπέ, παρακολουθώντας Τούρκους ζεν πρεμιέδες, και ονειρευόμενοι τον Αλέξη (Τσε Παπάρα) επάνω σε λευκό άτι, που θα μας σώσει από την φτώχεια, προσλαμβάνοντας μας όλους στο δημόσιο, και εξοφλώντας τα χρέη μας με δραχμές, ή μάλλον (πιο πιθανό) με γρόσια.
Εμάς όμως, μάλλον θα μας πληρώνει με φακές (εισαγόμενες εξ Αιγύπτου, ή έστω με μεξικανικά φασόλια φριχόλες, προσφορά το ένα στα δύο τσουβάλια, του Τσάβεζ).


Το μόνο που έχω να πω, σ αυτή τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, είναι πως πρέπει να συνέλθουμε.
Ή αλλιώς, δεν μας χ…εις ρε Τσίπρα;
Και μιας και μαθαίνει αγγλικά, ας του πω αλά Πίνκ Φλόυντ, και στο δικό του επίπεδο αγγλικής:
Χέι Τσίπρας, λιβ δε Γκρις αλόουν…..

Strange Attractor

7 σχόλια:

  1. Ελενη Δημακοπουλου19 Οκτωβρίου 2012 στις 11:05 π.μ.

    Kεντας σημερα Strange !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εσύ φίλε ξανθούλη πιστεύεις ότι ο Σαμαροπαπάρας δίνει τις τόσο δύσκολες και πολυεπίπεδες μάχες με τον πραγματικό εχθρό που στην ουσία δεν είναι άλλος από τους πραγματικούς του εργοδότες,σε αυτή την άψογη συνεργασία που έχουν με στόχο να ξεπουλήσουν όσο-όσο ό,τι έχει απομείνει συνεχίζοντας το έργο του Γιωργάκη, εγώ πάλι πιστεύω ότι τον υποστηρίζεις τόσο σθεναρά για να μπορέσετε εσείς οι λίγοι να κρατήσετε τις θεσούλες σας και να έχετε άφθονο χρόνο για να γράφετε στα blogs. Γιατί αν πιστεύεις ότι η ανάπτυξη σ΄αυτή τη χώρα θα έρθει φτάνοντας τους μισθούς στα 300 ευρώ τότε πλανάσαι πλάνην οικτρά!!!
    Υ.Γ. Γράφω μόνο αυτά τα λίγα γιατί είμαι απασχολημένος με το να αναζητώ εργασία και για τα υπόλοιπα σε παραπέμπω στις προεκλογικές δηλώσεις του Σαμαροπαπάρα για να διαπιστώσεις μόνος σου τις αντιφάσεις.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Μπορεί ο πρώτος σχολιαστής να κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι προβοκάτορας, αλλά ας κρατάμε ένα επίπεδο. Προφανώς κάποιοι πιστεύουν ότι τα λάθη των προηγούμενων ψήφων τους λύνονται εντός 4 μηνών. Μην ξεχνάμε πως ο κος Φωτόπουλος εξήγγειλε προσλήψεις στη ΔΕΗ σε περίπτωση κυβέρνησης Τσίπρα, άρα είναι λογικό σε κάποιους να ξυπνάνε ελπίδες.

      Διαγραφή
    3. Αν κάποιος που λέει απλά τη γνώμη του σύμφωνα με το "πυρ κατά βούληση" όπως εσείς λέτε, είναι προβοκάτορας τότε σας εύχομαι να συνεχίσετε την καλή δουλειά για το αφεντικό σας....και καλή επιτυχία στις πολυεπίπεδες μάχες του (σας).

      Διαγραφή
    4. Κι αν για εσάς κάποιος που υποστηρίζει τα αυτονόητα και δε λαϊκίζει με γενικολογίες, "έχει αφεντικό", τότε λυπάμαι για την οξυδέρκειά σας. Άλλοι κατακλύζουν το διαδίκτυο με πληρωμένους σχολιαστές, και με φωτογραφικές αποδείξεις, βλέπε πριν τις εκλογές ρεπορτάζ για την "ομάδα κρούσης" διαδικτύου του ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος έχει προτάσεις ας τις πει, να το συζητήσουμε.

      Διαγραφή
    5. Θα ήθελα να 'ξερα τι λέει σήμερα... που βρίσκεται σήμερα ο βλάκας αυτός που ήθελε σύριζα για να μην πέσουν οι μισθοί.

      Διαγραφή