5.4.13

Είναι ο Μπένυ ο πιο σέξι πολιτικός του πλανήτη;


Αφορμή για το ερώτημα του τίτλου, αποτέλεσε μια κουβέντα που είχα σήμερα με γυναίκες συναδέλφους μου.

Όταν η συζήτηση ήρθε στην χθεσινή κόντρα της ζηλώτριας ανακρίτριας Κωνσταντοπούλου με τον ευτραφή αρχηγό του Πασόκ, και στα διάφορα υπονοούμενα που εκτοξεύτηκαν εκατέρωθεν, η συζήτηση μας εξετράπη, και τελικά προέκυψαν μερικά περίεργα, πλην όμως πολύ χρήσιμα, συμπεράσματα. Και το κυριότερο εξ αυτών, ότι ο Μπένυ αρέσει στις γυναίκες!
Έτσι ακριβώς όπως το ακούτε.
Οι οποίες (γυναίκες) βάζουν στην άκρη τις πολιτικές του, όπως και τον εν γένει πολιτικό του βίο, και επικεντρώνονται στην χάρη, στη γοητεία,  και στον ζωώδη μαγνητισμό που εκπέμπει ως άνδρας (έστω και γεματούλης), αλλά και στην εκφορά του λόγου του, που, όπως λένε,  μεταδίδει … κτηνώδη σεξουαλικότητα!!!!!!
Και αν στα παραπάνω προσθέσω κι εγώ την αναμφισβήτητη ευφυία του, ιδού ένα εκρηκτικό μίγμα, που κάνει τις γυναίκες βούτυρο στο έλεός του.



Βέβαια, για να μη ξεχνιόμαστε, οι συγκεκριμένες συνομιλήτριές μου ακούν και Βασίλη Καρρά, τον οποίο θεωρούν ύψιστο καλλιτέχνη,  παρακολουθούν την Μελέτη και την Μενεγάκη συστηματικά, ενημερώνονται από τον Λιακόπουλο και τον Στέφανο Χίο, θαυμάζουν την υποκριτική τέχνη της Ντενίση, συμπάσχουν με την καημένη την Μιμή (την Λιάνη ντε), πείθονται από τον Τέρενς Κουίκ (που είναι σοβαρός άνθρωπος), και είναι σίγουρα από αυτές που παλιότερα ανέβασαν τον Λε Πα στο υψηλότερο σκαλί της ανδρικής ματαιοδοξίας, κρυπτόμενες, όπως είχε πει κάποτε και ο ίδιος, ακόμη και στις ντουλάπες των καμαρινιών του για να του ορμήξουν με την πρώτη ευκαιρία, και να τον ξεζουμίσουν ερωτικά!
Έτσι φίλοι μου, όπως το ακούτε… τον Λε Πα!
Ήμαρτον δηλαδή…
Ναι αλλά οι εν λόγω κυρίες ψηφίζουν κιόλας.
Όπως και όλες ανεξαιρέτως οι ενήλικες Ελληνίδες, από το 1950 αν δεν κάνω λάθος.
Και για αυτό προφανώς πάμε κατά διαόλου ως χώρα.
Διότι γυναίκα που λιγώνεται για τον Λε Πα και για τον Μαζονάκη, αποκλείεται να επανακτά την χαμένη λογική της ενώπιον της κάλπης.
Έτσι δεν είναι;
Οπότε;
Οπότε σφίγγουμε τα δόντια και πορευόμαστε ανάλογα, αναγκαζόμενοι να υποστούμε τον Μπένυ (και διάφορους άλλους μπουνταλάδες) ως ηγέτη, και ως προσωπικότητα, όχι μόνο σε πολιτικό, αλλά και σε … ερωτικό επίπεδο!
Έτσι λοιπόν, ο Βενιζέλος, εκτός από το γεγονός ότι ηγείται ενός κόμματος οι ψηφοφόροι του οποίου είναι τόσοι όσοι και τα οργανωμένα του μέλη, έχει και ένα άλλο κοινό στοιχείο με τον μπούλη νεαρό ηγέτη της Βορείου Κορέας.
Αρέσει κι αυτός  στις γυναίκες!
Ελκύει το θηλυκό φύλο…
Αποτελεί ονείρωξη χιλιάδων, μπορεί όχι πιπινιών, αλλά τουλάχιστον γυναικών σε κλιμακτήριο (όπως και ο Μαζό ένα πράγμα…).
Και καλά, θα μου πείτε ότι ο Μπούλης της Βορείου Κορέας ψηφίστηκε ομόφωνα ως ο πιο σέξι πολιτικός ηγέτης του πλανήτη, αλλά ο Μπένυ;
Πόθεν προκύπτει ο ερωτικός μαγνητισμός του;
Έγινε καμιά επίσημη έρευνα;
Οργανώθηκαν λέσχες θαυμαστριών του;
Ε λοιπόν, ομολογώ πως όχι.
Το συμπέρασμα όμως προκύπτει αυτούσιο από τις άτυπες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιώ κατά καιρούς ιδιωτικά και κατά μόνας, αλλά και από πληροφορίες φίλων μου πρώην συμφοιτητών του, ή και φοιτητών του αργότερα, από τότε δηλαδή που ο Μπένυ σύχναζε στα πανεπιστήμια, πριν αποφασίσει να μας σώσει (και αυτός).
Μια εποχή δηλαδή που  όλοι οι γνωστοί του τον ζήλευαν.
Όχι τόσο για το ακαδημαϊκό του επίπεδο (μέτριο μου λένε), αλλά για την έλξη που ασκούσε στο θηλυκό!
Κάτι σαν το Μικ Τζάγκερ (συν καμιά διακοσαριά κιλά).
Όλοι λοιπόν ανεξαιρέτως θυμούνται, και έχουν να λένε, για την πλειάδα των θαυμαστριών του… που ήταν ανεξάντλητη, και που τον ακολουθούσαν ως groupies.
Πολύ πριν κυκλοφορήσει η διαφήμιση του ΑΧΕ.
Εν πάση περιπτώσει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ή αλλιώς στο πιο νεοελληνικό… de gustibus.
Και αν η σεξουαλική αυτή έλξη που ασκεί ο Μπένυ ήταν απλά και μόνο αυτό, μια έλξη δηλαδή, δεν θα είχα πρόβλημα.
Δεν είμαι δα και κανένας ζηλιάρης.
Ίσα ίσα που μ αρέσει να κυκλοφορούν ελεύθερα … τα γονίδια.
Αλλά το γεγονός ότι οι γυναίκες (ανεξαρτήτως ιδεολογίας) τον ψηφίζουν μόνο και μόνο επειδή είναι γλυκούλης και ζυμαρούλης… ε αυτό δεν το ανέχομαι, αφού επηρεάζει το μέλλον μου.
Από την άλλη πάλι, αυτό με πείραξε;
Εδώ υπάρχουν άνδρες, κατά τα άλλα σοβαροί, που στέλνουν στη Βουλή την Ράπτη, την Καϊλή, την Κουντουρά, την Γκερέκου, και άλλες τέτοιες στοχάστριες, με μόνο γνώμονα τα «μπαλκόνια» τους, όπως λένε…
Ο Μπένυ με πείραξε;
Στο κάτω κάτω δημοκρατία δεν έχουμε;
Καλά να πάθουμε.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου