13.4.17

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα tweet…



Αντίθετα με το Facebook το Twitter διαθέτει, ως γνωστόν, έναν  περιορισμό σε σχέση με ό,τι μπορείς να ποστάρεις. Κάθε tweet πρέπει να περιέχει μάξιμουμ  140 «χαρακτήρες». Όπου «χαρακτήρας» είναι όχι μόνο το κάθε γράμμα που θα χρησιμοποιήσεις αλλά και τα κενά ανάμεσα στις λέξεις.




Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται οι υπεύθυνοι σόσιαλ μίντια του πρωθυπουργού μας κατόρθωσαν χθες να χωρέσουν μέσα σε αυτούς τους 140 ψωροχαρακτήρες ολόκληρο το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ…



Τουίταρε λοιπόν χθες ο Αλέξης Τσίπρας: «Η Εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών ήταν θρυλική για την επικινδυνότητα και την ταλαιπωρία που εξασφάλιζε, ιδιαίτερα σε συνθήκες μαζικής εξόδου». Φίλοι μου, ΑΥΤΟ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Καταρχήν, μέσα σε αυτούς τους 140 χαρακτήρες απολαμβάνουμε όλη την αμορφωσιά και την ασχετοσύνη που χαρακτηρίζει τόσο τον ίδιο τον Τσίπρα όσο και τους οπαδούς του κόμματός του. Συνάμα, θαυμάζουμε και την ανικανότητα όλων εκείνων των κομματόσκυλων που διορίστηκαν είτε στον Δημόσιο Τομέα είτε στα διάφορα κυβερνητικά γραφεία με τα λεφτά μας. Ένας τέτοιος συνέταξε το διαμάντι αυτό.
Η σπουδή των διάφορων παπαγαλακίων του ΣΥΡΙΖΑ να διαδώσουν (μετά το κακήν κακώς σβήσιμο του tweet) πως επρόκειτο για τρολιά ή φώτοσοπ μας δείχνει τη χυδαιότητα του συριζαίικου διαδικτυακού παρακράτους που εδώ και επτά χρόνια κάνει το άσπρο μαύρο. Σύντροφοι, υπάρχουν τρόποι να διαπιστωθεί η αυθεντικότητα ενός ποστ στο Twitter. Το ότι προφανώς γνωρίζετε πολύ καλά την τέχνη της ιντερνετικής συκοφαντίας και της απατεωνιάς δεν αρκεί για να σας κάνει εξπέρ στα σόσιαλ μίντια.
Αλλά και το ίδιο το θέμα στο οποίο αναφέρεται το εν λόγω tweet αναδεικνύει την χυδαιότητα και την αλητεία των συριζαίων. Έργα τα οποία ξεκίνησαν άλλοι και ο Τσίπρας (που ως αντιπολίτευση τα σαμποτάριζε) εγκαινιάζει θριαμβευτικά μπροστά στις κάμερες. Βαπτίζοντας τις σήραγγες με μοναδικό στόχο να διχάσει και να τσιμπήσει ψηφαλάκια από τίποτα υπερήλικες σαλεμένους πασόκους. Σκυλεύοντας τη μνήμη ηρώων όπως ο Νίκος Τεμπονέρας.
Τέλος, οι 140 χαρακτήρες έχουν ένα ακόμη συμβολισμό. Είναι τόσοι όσες και οι λέξεις που χρησιμοποιεί στο λεξιλόγιό του ο μέσος συριζαίος.

Θανάσης Χειμωνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου